Natti!

Nu ska sofie sova.. så nu lämnar jag bloggen för idag! sov så gott mina vänner..

image433

pussar


ÄNTLIGEN!!

Blev ett snabbt svar på min fråga,, strax efter jag skrivit klart ringde min Älskling och sa att han hade jobbat över och att hans mobil hade dött och sa att han inte kunde mitt nummer utantill och därför kunde han inte ringa.. så nu ska han fasen i mej få lära sig mitt nummer ;) hihi! SKÖNT att veta att allt är bra och att han mår bra..

image432

Älskar dig Björn och vi syns snart!

Pussar på er..

Livrädd!!

Sitter hemma nu på rasten från jobbet och nästan skakar.. vet inte vart jag ska ta vägen! har ringt björn sedan klockan 14 idag utan något svar, mobilen har nämligen varit avstängd!  han brukar aldrig ha mobilen avstängd,, vet inte vart han är eller vad han gör och är livrädd för att något ska ha hänt? är säkert ingen fara!!?! Är sista dagen på jobbet idag och då är han säkert ute och firar det med någon kollega, men jag tycker ändå han borde ha ringt.. han brukar ringa om han inte kommer hem med en gång eller om han gör något efter jobbet!! Vill bara höra hans röst och att han säger att allt är bra.. Har precis fått numret till hans arbetkollega nu så ska ringa och kolla om han vet vart han är?! Hoppas!

image431
Vart är du??


Hoppas han ringer eller svarar snart..




Here again

Då var man här igen.. är så seg idag, orkar ingenting.. sitter bara här och blänger rakt in i rutan!!
 även fast jag borde göra någon nytta.. men men, är man trött så är man!

Prata med jobbet förut och jag har nu fått jobb ikväll 15.45 - 21.45 och även imorgon kl 8 - 16.. skönt att få lite jobb när man vill ha det också! =) men skulle även vilja ha lite tid för att gå på stan för att fixa lite grejer, har inte haft tillräcklit med tid på stan de gånger jag har varit framme.. vill köpa bikini, byta en duk, köpa lite mer kläder och sånt.,. men men! kommer väl först hinna det nästa vecka!

Nu ska jag kila och plocka in disken så jag är lite duktig iaf,, sen blir det våra bästa år.. ha det
pussis <3



Här igen!

Hoppas allt är bra med er, !!!
Förlåt för min dåliga updatering, har inte hunnit eller orkat riktigt!!
I lördags var vi ju på stan för att köpa lite kläder och present till lille William för att sedan åka hem till familjen för att fira honom! vi fick god men väldigt kryddstark mat där ;) svett! lekte med williams nya leksaker ett tag, kolla på Tv och sedan begav vi oss hem efter en fika! när vi kom hem spelade vi basket i en timma med den boll vi hade köpt på stan, har ju en basketplan precis bredvid oss.. var mycket kul men märkte att jag tappat en hel del av mina basket"skills" sedan skolan bara :P

image428
Älsklingen på stan!

   
Strfftävling i full gång.. =)

Igår var det jobb igen och det var riktigt segt. men kom ju hem till slut och då blev det älsklingens köttfärsås och spagetti =) mums! sedan blev det en promenad till affären för att inhanlda lite snacks till filmen vi skulle kolla på! Hade lite svårt att bestämma oss men till slut bara för att jävlas med mig så blev det "the eye"..  usch den var ju gör läskig till en början med men efter att ha sett hela filen så var den inte lika läskig längre,, ska inte avslöja om det är någon som inte sett den!? hihi..



Nu ska jag käka frukost.. kan va på tiden ;) men ha det lovely så hörs vi.. pussar



Inte lika underbara lördag!

Vart har det underbara väder tagit vägen som vi varit så vana vid nu de senaste dagarna? nu när jag har tagit ledigt idag för att jag inte mådde så bra igår och allt... då tycker man att man ska få njuta lite av detta väder?? eller!?

Aja, nu har jag iaf klivit upp och ska käka frukost nu och sedan blir det till att fixa till sig för staden som jag och älsklingen ska fram till och kolla på bla. present till han lillebror som har fyllt år och sedan ska jag även köpa skor åt syster och andra halvsystern diana ;) som jag har fått på beställning eftersom de inte finns i lilla lidköping! hihi.. sen blir det väl även lite grejer till mig själv eftersom lönen kom in igår, får passa på innan det blir för lite på kontot när man betalat allt som man ska så man inte får ångest sedan ;P hihi!

image425 image426
Nu kom bilden Diana ;) En trött diana efter en hel påskdag hos mig i sthlm! Elina på bänken!


Ne nu blir det gröten. ha det kyss <3

(Går)Dagens!

Ja här kommer gårdagens outfit som jag glömde lägga upp igår nu när jag äntligen hade tagit kort på den ;)

image421

   

Jeans - Stadium
Linne - Gina tricot
Tröja - Från syrran, Affär?
Ballerinaskor - Inköpta förra våren på skopunkten

Så där var den dagens outfit.. ska försöka få med en idag med om jag kommer ihåg och hinner.. ha det

pussar


Aj aja aj!!

Har såå ont i halsen, är verkligen på väg att bli sjuk nu, men vill ju inte det,, suck! Vad fasen ska jag göra? Någon som vet någon mirakelkur för att bota halsont eller när man är på väg att bli sjuk? Så tippsa mig!



Har varit vaken nu i en halvtimma ovh är hur trött som helst men kan ändå inte sova mer, jag som hade tänkt att sova längre idag bara för att försöka bli frisk genom mycket sömn! men men så kan det gå! tyvärr.. ska snart äta min morgontallrik med gröt som jag äntligen börjat med och sedan blir det våra bästa år på Tv:n ;)

Ha det bättre än jag i halsen så hörs vi! ;) pussar


Ojdå..

Här var det dåligt med uppdatering idag.. har tyvärr inte orkat riktigt! känner mig lite krasslig, känns som jag håller på att bli sjuk :( vill inte bli sjuk nu, måste ju ha allt jobb jag kan få eftersom jag inte jobbat på 2veckor.. :S och nu har jag jobb hela helgen så måste verkligen jobba nu! Jag har ju även börjat ta tag i träningen på riktigt nu så får inte bli sjuk för då kommer det dröja länge till innan jag kommer träna igen om jag känner mig rätt :(

Nu har jag och björn käkat lite korv m bröd till kvällsmat och det satt fint! älskar kokt korv, det är det ända jag äter nu för tiden ;P hihi! fråga bara therese .. !!

image419

Har sån lust att bara åka hem varje helg nu sedan jag åkte hem förra helgen efter att inte vart hemma på nästan 4månader,, älskar att få komma hem, där har jag ju mitt liv, familjen, vänner, släktingar och där vet jag hur allt är och jag kan verkligen njuta av livet där och där känns allt så mkt bättre, känner ju mig som hemma där! har aldrig tråkigt i lidköping.. finns alltid något att göra, här däremot så kommer man hem käkar lite mat, kanske tränar och sen sitter man resten av kvällen framför Tv:n,, sorgligt iblan alltså! även om jag har vänner här med som jag tycker mkt om så är det ändå inte riktigt samma sak! Gud vad jag längtar hem ibland!

Nu ska denna dam sätta sig och mysa med älsklingen.. ha det!! kyss ;)


Sommar och soliga dagar?

Eller vår är det ioch för sig.. men soliga dagar det kan ni skriva upp att det är! =)
Nu sitter jag hemma på min rast från jobbet och funderar på vad jag ska äta.. orkar inte laga någon riktig mat nu så vet inte vad jag ska stoppa i mig.. slutar väl med att lunchen består av  glass! ;)

image418

ååh vad jag skulle bara vilja sitta i solen och sola idag, när mna äntligen får jobb då vill man inte jobba för det är ju mycket skönare att sitta i solen och njuta än att jobba! fast vad får man ut av att sola; man blir brun men av jobb får jag ialla fall pengar och det kanske är lite mer värt än en brun kropp! ;P

Nu ska jag kolla skafferiet.. hörs senare. puss kram


Hittad!

Nu har jag äntligen hittat länespecen som det står hur mycket jag känade och skattade under år 2007.. trodde inte jag hade fått någon först men efter en veckas letande hittade jag den ;) så nu kan jag kolla så det stämmer så jag verkligen kan få alla de pengar som jag ska få =)

image417

Nu ska jag lägga mig i solen en liten stund, sedan ska jag käka lite mart, kolla på "våra bästa år" och sedan bege mig till jobbet! Blir ju tyvärr ingen träning idag heller eftersom jag jobbar till kl 21.45 ikväll och passet är 19.30 så hinner ju inte det :P men får ta danspasset på medborgarplatsen imorgon kl 18 istället!

ha det lovely.. pussar



Upp och hoppa!

Då  var det ännu en dag som man ska klara av och jag har redan varit vaken i 1½timma.. =)
Allt är bra med er hoppas jag? med mig är det sådär, känner mig lite småkrasslig, kanske håller på att bli förkyld :S nej, jag vill inte! SUCK!

Idag ringde de från jobbet och fråga om jag kunde jobba 13.45-21.45 stället för 16-18 och jag tacka jag, gför vem vill bara jobba 2 timmar, inte jag iaf! har ju inte jobbat på nästan 2veckor och nu helt plötsligt ringer de stup i kvarten, fått dåligt samvete elle?, fick 3 samtal från dem igår bara.. Så nu ser resten av min vecka ut så här på jobbfronten;

  • Onsdag; 13.45 - 21.45
  • Torsdag; 8 - 16
  • Fredag; 15.45 - 22.45
  • Lördag; 8 - 16
  • Söndag; 8 - 16
Så nu är jag uppbokad resten av veckan iaf, så nu får vi verkligen hoppas att jag inte blir sjuk! måste verkligen ha jobb nu så jag klarar mig! har ju inte gjort det särsklit bra det senaste! :S
Nu ska jag städa lite eftersom det inte gick så bra igår hihi! ha det

pussar


22 April

Då har man ätit, tränat och suttit lite vid blocket och drömt sig bort vid tanken att en dag köpa en hund! ååh vad jag längtar tills den dagen kommer då vi kommer skaffa oss en liten lurvig boll som kommer springa runt här i lägenheten och för lite liv! =) Men men det dröjer nog ett tag,, har ju inte riktigt tid till det ännu!

image413 image414

image416

Nu ska jag snart sätta mig framför Tv:n och kolla på Desperate Housewives som började sändas igen förra veckan! LOVELY! ;D är lite trött i kroppen efter träningspasset i skarpnäck förut, var lite för trött för att träna efter en dag i solen, det tar på en mer än vad man tror! men skönt var det att träna iaf!

puss på er <3

Bättre sent än aldrig!

I helgen när jag kom till älsklingens sommarstuga visade han mig snabbt in i ett av rummen för han ville visa mig en sak .. jag går in och hittar denna underbara tavla;

image411


En tavla som är gjord av Alex, som är Björns kompis som gör tavlor.. helt underbart grym om jag får säga! bara älskade färgerna (blå är en av mina favoritfärger) och det ser verkligen ut som jag! Blev en liten sen present från Björn eftersom de kom på 2 dagar innan min fördelsedag att Alex kunde göra en tavla till mig.. men gör mig inget! för som sagt; Bättre sent än aldrig! ;)

Nu ska jag packa lite för träningen ikväll! puss

Solkräm

Ligger i solen och njuter idag med, kan aldrig få nog av detta underbara väder.. var även och köpte mig solkräm förut för att jag inte skulle bränna mig på bröstet, gjorde nästan det igår även om det inte märks idag.. men man måste ju vara på den säkra sidan!! Det är heller inte ofta man smörjer in kroppen med solkräm den 22april :P

image410

Nu ska jag ut igen see ya! kramis <3


God morgon!

Då har man vart uppe en timma redan och hunnit med en hel del; jag har käkat, diskat, pratat i telefon och borstat tänderna ;) så nu är jag helt redo för att starta en bra dag!

Dagens to do;
  • Diska
  • Kolla på "Våra bästa år"
  • Plocka iordning lite/damsuga
  • Lägga in tvätten
  • Köpa solkräm
  • Gå promenad
  • Sola lite
  • Träna F&S pass i Skarpnäck
  • Laga mat
Sedan har jag nog gjort allt som jag än så länge vet att jag måste göra =)
Ha det flickor och pojkar så höres vi senarre.. puss


Tvätt hela dagen!

Nu var det äntligen sista gången vi begav oss till tvättstugan,, har tvättat sedan 16 idag så är lite trött på det nu,, men ändå fick vi med oss lite blöt tvätt tillbaka som vi fick hänga upp på det lilla hängområde vi hade, så nu är hela toaletten full ;)

image409
Fint va? ;)

Men vad ska man göra när kläderna inte hinner torka och man inte har mer tid på sig i tvättstugan?? så får man bara improvisera och hänga det i det lilla hängområde vi har! =)

Men nu ska jag och Björn kolla på Smallville och sen blir det nog direkt i säng.. men ha det så skönt så hörs vi imorgon.. puss <3


Solen,Tv:n och promenad

Gud vad jag älskar detta underbara väder,, sitter bara och njuter av solen och värmen på balkongen! Verkligen skönt att det fanns balokong på denna lägenhet eftersom det inte fanns på Lidingö.. jobbigt! så nu njuter jag verligen! =)

Här kommer som lovat lite bilder från helgen, men blir bara ett litet urval eftersom det var samanlagt över 250bilder som jag tagot ;)


Pappas födelsedag!

image366
Tårta såklart
image367
Pappa glad när han får strumpor av mig ;)

Pappa, mamma, syrran, Maria på besök och Grabbarna grejar

På väg till Töreboda och Sommarstugan

image373
Jag med en del av packningen på väg till Töreboda/Mariestad

Dubbelmontage för pappa.. :)
image376
Sommarstugan i Töreboda

Köket, vardagsrummet, trappan och hallen uppe!

Sommarstugan i Mariestad

image382
Vid Torbjörns sommarstugan i Mariestad

Bilder vid vattnet och när björn letar "mackstenar"..
image390
Vackra bilder på solnedgången m.m.


Söndag; Arbetsdag och besök av Björns farmor och farfar

image398
Björn plockar grenar och skräp

Pernilla och William är med, och även Tobbe! Solning en sådan här vacker dag ingår
image404
Björn med farfar


farmor Else-britt, William lär sig halsa och Leon med på ofrivilligt kort


Nu ska jag gå och handla.. ha det alla och hoppas ni gilla bilderna :)
Puss kram<3

Ut i det vackra vädret!

Det är vad jag ska göra nu iaf.. så ni får vänta ett tag till med att få se bilderna från i helgen för sofie ska ut och njuta av de fina vädret som äntligen hittat hit till sverige ;)

image365

Hoppas det är bra med alla iaf för det är bara bra med mig,, var ute på en lite joggingtur i morse inan jag äntligen efter ett tags uppehåll tog mig en tallrik gröt till frukost. MUMS!

Nu ska jag kila.. ha det so long .. pussis


Sofie hemma!

Nu är jag hemma i Stockholm igen efter en långhelg i vinninga/mariestad.. mycket skönt har det varit! Vilket underbart väder det har vartis också.. satt i solen i ca en halvtimma och sola.. fick färg faktiskt,, sen satt vi även ute i bara linna/t-shirt och fika på balkongen.. helt underbart var det. älskar sommarn och värmen! =)
Hoppas vädret blir lika underbart här i sthlm imorn som det var idag i mariestad så jag kan njuta av solen, för jobb lär det ju inte bli!? :S

Skulle bara skriva lite snabbt att vi kommit hem och allt är bra.. ;)
så lägger jag upp lite härliga bilder imorgon från i helgen .. ha det! pusshaj



Soliga vårdag!

Ytterligare en underbar vårdag och jag lever livet ;) Satt nyss en halvtimma i solen och bara njöt och det bara sprudlar värme.. nästan lika varmt som på sommarn om man sitter i lite lä.. UNDERBART!  Fick faktiskt lite färg =)

Nu ska jag käka och sedan blir det en tripp till lidköping för att kolla på skor och liknande.. sedan bär det av till sommarstugan i töreboda och sedan till min älskling i hans pappas sommarstuga som ligger i mariestad.. ska bli skönt! få ta en skön promenad till vattnet och ta massa fina foton som jag givetvis kommer lägga upp senare.. men tyvärr blir det ingen uppdatering förräns på måndag dessvärre .. men ni få ha det så bra tills dess så säger vi hej så länge ;)

Vaknade i morse kl 7 av att de börja gräva med grävmaskin där pappa ska bygga ut på huset.. kunde ju inte somna om heller.. har ingen parschien i rummet så var ju gör ljust i rummet.. var hopplöst!

image364
jag,björn och pappa grejar på utbyggnaden förra helgen

Ha det pussar


Dagens!

Här kommer lite dagens outfit:

image361
 

Dagens;

Tröja - Gina Tricot (inköpt igår)
Shorts - Syrrans ,vart? 
Leggins - åhlens
Halsband - guldfynd (present av syrran)

Pussar

Stan och kusinen!

Hoppas alla har det bra denna underbara "sommardag"! =)

Idag har jag sysselsatt mig som vanligt när jag är hemma. full fart hela dagen! Vaknade kl 7 av att telefonen ringde och kunde inte somna om men låg kvar till 9 ialla fall,, gick upp, käka och begav mig sedan in till stan.. Köpte ju där som sagt sedan en "klänning" och jag ju även åt lunch med flickorna.. det blev Sibylla =) alldeles jättemätt blev jag..puuh!

image356

Sedan åkte jag till kusinen och lämnade sminket för kvällen och sedan åkte hon och jag till mormor för ett besök och det var trevligt.. gick ut lite i solen och kolla på alla blommor! Jag och jenny begav oss sedan till systemet för att köpa lite cider.. alla kolla så konstigt.. kanske inte så konstig ioch för sig när jenny bara är 13 ;P sedan begav vi oss fram till H&M och där mötte vi syster och vi fortsatte våran vandring för att hitta ett par solglasögon till jenny men var tyvärr inte så lätt eftersom jenny inte har så stor huvud som glasögonen är gjorda för och hitta inte så många på barnavdelningen.. Vi får fortsätta letandet i stockholm Jenny! ;)

image358
Elina och Jenny

Nu är jag hemma och det blev en löptur med syster i vinninga.. skönt men jobbigt! nu ska jag softa hemma ikväll kommer nog inte hända något särskilt..

image359image360
Jag och syrran efter löpturen =)


pussisar



Guten tag!

Då var man i full gång igen då! Sitter på min vänner, anna och charlies jobb och snackar lite skit ;) har gått på stan sedan kl halv 11 och shoppat lite, lämnade tillbaks en klänning på gina tricot och köpte mig istället en ny klänning samtidigt! (lägger upp bilder senare). sedan var jag även på H&M och kolla på en jacka men hittade inte den jag ville ha i rätt storlek, typiskt.. får kolla i sthlm istället.. där är det väl ingen risk för att den inte finns ;P LOVE STOCKHOLM!

Vid 12 tiden, på tjejernas lunch ska vi luncha på stan tillsammans och snacka lite skit då de inte måste tänka på jobbet ;P sen ska jag lämna svart läppstift och nagelack till kusinen som ska på tjejfest ikväll med rocktema tror jag det va, så då ska hon låna det av oss.. sedan ikväll vet jag inte riktig vad som händer,, lugn kväll hemma kanske??

Pusskram<3





Här!

Nu vart jag framme och hemma i vinninga.. och det har varit en händelserik dag! =) Först när jag kom fram till skövde skulle jag vänta tills maria sluta 1½timma senare så jag gick till comers för att shoppa lite ;) först blev det hemtex och jag köpte jag mig lite grejor för det var nämligen 50-70% rea.. så det blev tre par prydnadskuddar till sängen och två severingsbrickor,en till mig och en till mamma, och även lite olika finservetter, alltid bra att ha! =)
Vidare sedan lev det Gina Tricot, och de har ju seglartema där nu och jag blir förstås överlycklig! älskar randigt och blått :P Där köpte jag mig en t-shirt ett linne och en kort tröja,,lägger ut bilder senare!

vid 12 sedan slutade maria och vi gick till McDonken för att käka lite, vi gick sedan lite till på stan och åkte inte hem förräns vid hal 2.. väl hemma var maria hos mig en stund och vi bestämde oss för att ta och träna danspasset kl18 ikväll och jag följde med henne hem igen för att låna träningskläder! hon åkte sedan in till sin fredrik och jag kom hem för ca, 30 minuter sen.. så nu ska jag bara tvätta skorna och sedan bege mig in till stan för att träna.. sen blir det firande för min pappa som fyller 48idag!

Grattis pappa

image355

(lägger in inlägget nu först, för det las aldrig in förut :S )

ha det bra alla.. puss kram <3

Im on my way!

Nu är det inte långt kvar innan jag måste ta på mig kläderna för att springa till tunnelbanan.. för att sedan springa vidare till automaten för att ta ut biljett och pengar för att därefter sätta mig på tåget som går i 3½ timma mot lidköping =) so Im on my way!

Nu ska jag bara käka klart sminka mig och sedan packa ner det sista.. hur jag nu ska hinna det på 20minuter har jag ingen aning om uten det kan bara framtiden utvisa ;) ha det guld allihopa, och NI i lidköping! See you soon!

pussar<3



Då var det slaget,,

Nu är det bestämt. jag åker hem imorgon till lidköping! =) kl 7 på morgonen rullar tåget iväg.. Ska blir skönt att komma tillbaka så snart igen, var så mycket som hände i helgen så jag hann aldrig ta det lugnt riktigt.. men nu ska jag ha lite tid för mig själv och göra det jag vill ;)

Nu ska jag käka lite mat efter ett underbart danspass i skanstull.. jihoo vad roligt det är, Sofie going wild där säger jag bara.. ni skulle bara se! hehe men nu ska jag käka och sen blir det sängen..

image354

pusskram


What to do?

Stanna, åka hem, stanna åka hem? Det är den stora frågan!! Vill av flera skäl åka hem men framförallt ett! men vet inte hur jag ska göra.. Ioch för sig får jag ändå inget jobb här så vad gör jag för nytta här när jag kan åka hem och göra nytta!? Kostar ju inte så mkt heller.. 147kronor fanns det sista minuten för imorgon och det har ju jag råd med iaf ;P och sen får jag åka gratis hem med björns pappa som åker hem till helgen (Mariestad, sommarstugan)...
Aja.. nästa gång jag skriver har jag nog bestämt mig hehe!

image350
HEMMA?

image351
ELLER STOCKHOLM?

   
Vänner                              och syster

Förövrigt så har jag nyss duschat ,, dröjde ett par timmat innan jag väl hoppa in i duschen. ;) men så kan det gå när man inte är på topp. men det hjälpte ialla fall med en liten dusch! är lite piggare nu =) SÅ nu ska jag städa diska och klä mig lite och packa för träningen ikväll.. blir danspass på Ringen, ska bli skojj!

Hörs senare. puss



Duschtime

Nu ska sofie hoppa in i duschen, är lika seg och trött som igår och har ännu inte gjort något vettit.. men nu ska jag duscha iaf och se om det är det som behövs för att få igång mig., en kall dusch kommer nog få mig i full fart ;) hihi!

Hörs senare.. pusskram


Desperate Housewives

Jihooo vad Sofie är glad idag.. PREMIÄREN av Desperate Housewives var idag! så jäkla kul att det äntligen har börjat igen har läängtat så! Bara älskar det här serien!!

image348

image349

Nu ska Sofie sova och gott kommer jag göra det också efter att ha fått sett DH =)
ha det guld! Pussis kram



Seegt

Fy vad seg jag är .. förstår inte vad som har hänt med mig, för en vecka sen var jag ju full av liv och kunde knappt sitta still i en sekund ;P men nu är jag så slö så jag vet inte vad jag ska ta mig till.,. bara sitter här och glooor!!

Har ialla fall varit framme på stan idag och köpt lite grejer, skulle köpt en klänning men blev ej så! väntar med det tills jag tränat lite mer ;P hihi! istället blev det lite accosearer och ett linne.. Kan tyvärr inte lägga upp bilden på linnet och ringen jag köpte för jag har ingen kamerasladd som jag nämt tidigare och bilderna finns inte på internet! tyvärr.. men kommer upp så fort jag fixat det!!

image346  image347  

Köpte detta läppstift som jag fick ideén från Elina för hon köpte ett likadant i helgen och jag diggade verkligen färgen så var tvungen att köpa ett likadant :D
Nagelacket köpte jag också från Isadora med presentkortet jag fick av Maria i födelsedagspresent, så tack maria för nagelacket och läppstiftet :D

Se ya.,kram




Guten Morgen !

Nu är sofie uppe och hoppar, har iofs vart det sedan 9:o men nu har jag vaknat till på riktigt ;) Tänkte ta mig en promenad i solskenet men den gick precis och gömde sig så får se om den vill titta fram snart igen så jag kan bege mig utåt.. vill ju inte sitta inne hela dagen heller :P

Ska städa idag med, måste få det snyggt och prydligt så man kan leva här ;P hihi! och sen har jag även funderingar på om jag ska åka fram till stan också? vill kolla på lite kläder och så även på skinnjacka och väska eftersom jag ska få det av mamma! så måste hitta något fint =)

Nu ska jag städa lite och vänta på att solen kikar fram igen.. so long!
Puss


Jihoo!!

Hur är läget med alla idag då? bra hoppas jag!
Med mig är det bara fin fiint, var ju på systemet för första gången idag och köpte mig lite vin för att fira att jag äntligen är vuxen ;) hihi!

image342

image343   

Träffade även therese idag och det var meningen att vi skulle tränat idag men pga att vi blev fördröjda med 3timmar så orkade jag inte träna så sent så sket i det, får se med therese imorn om hon verkligen åkte och tränade själv iställer ;P hehe!!

Nu ska sofie kolla på simpsons, dricka vin och käka goda kex! =) hörs later!
Pusskram



Deklarationen!!

Jihho.. äntligen kom skatteåterbäringen i brevlådan, har väntat som en galning på det där brevet.. vart livrädd för att jag ska behöva betala massor med pengar.. Men icke sa nicke!! Istället får jag tillbaka och det var inte en liten summa heller.. säger inte hela beloppet men ett par tusen blev det ;)



image341

Så nu ska jag shoppa sommarkläder när jag väl får det.. det dröjer väl ioch för sig till i slutet av juni eller nått men de är väldigt välkomna pengar då :D

ha det.. pussis



Tävling!!

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde


Du ska även lägga in den här bilden i ditt blogginlägg om tävlingen:

image870

Pussar

Fredagens händelser

Ja då var man hemma i Stockholm igen efter en trevlig helg hemma i Vinninga/Lidköping! =)

Tänkte nu uppdatera lite ifrån fredagen eftersom jag inte har haft så mkt tid till det i helgen pga mkt kalas paketöppningar och full rulle ;) så här kommer det!

image331
Syrran och jag

Anna sofie Julia Sofie Julia Charlie och jag
image335
Jag charlie och Emelie

Anna Elina och jag Julia jag Sofia och Maria
image339
Killarna sjunger; Björn Alex och Elina smilar fint ;)

Ska lägga upp mer bilder från helgen så snart elina har skickat bilderna till mig, för jag glömde nämligen kamerasladden i Lidköping så har lite svårt för att få över mina bilder till datorn. Typiskt!

Hörs. kram

20ÅRINGEN!

"Idag är ingen vanlig dag för idag är det Sofies födelsedag, Hurra hurra hurra"

Det stämmer alldeles utmärkt det, idag fyller jag 20 och det känns toppen :D Det är ju inte varje dag man fyller 20 heller.. ;) Nu ska det bli god mat och sedan blir det besök hos mormor och därefter besök av Maria med tårtkalas .. =)

image330

Ha en fortsatt trevlig dag alla för det ska jag ha! så hörs vi senare
Pussar<3


Slut..

Nu var det trevliga släktkalaset slut och jag sitter nu här som vanligt! Men jag måste ju skriva en sista gång som 19ÅRING.. =) för nu fyller jag år om bara några minuter,, hihi!!
Kvällen var lyckad och det blev massa pengar en längdduk , 2Mine glas och handdukar :D mycket bra och användbart!

 Men nu ska jag lägga mig så jag orkar med hela nästa dag som nybliven 20åring! =D ha det underbart alla.. LÄgger upp bilder imorgon!


Pussar <3

Lidköping!

Då var man hemma igen i gamla Vinninga/Lidköping!! Såå skönt att äntlgen få träffa alla underbara vänner =)
Igår var det som sagt utgång och kvällen startade med singstar och massa prat med tjejerna, vid halv tolv begav vi oss iväg till stadt för att fortsätta den trevliga kvällen,, tyvärr så kom inte charlie in för hon inte fick tag på sitt legg så det blev inte så mkt till dans igår för att vi höll henne sällskap och för att vi skulle försöka komma in någon ananstans, istället sluta det sedan med att vi åkte hem tidigare!!  Men för övrigt var det annars en mkt trevlig kväll =D

Idag blir det släkt kalas och därför måste jag åka och köpa lite sista grejer till maten så måste kila nu.. men ska lägga upp bilder från gårdagen och ikväll senare.. ha det! pussar


Far far away!

Idag ska jag och Björn åka till Våran hemstad Lidköping! =) jihoo,, ska bli så härligt att äntligen komma hem till alla där hemma som jag förstår har saknat mig något sååå enormt mkt ;) hihi!! jag har saknat er med, mer än vad ni kan ana!!

Nu är jag iaf hemma på lunch, jobbar idag med, för att käka lite och packa med det sista som jag har glömt kvar efter snabbpackningen igår kväll!! och så ska jag städa iordning lite också så vi slipper komma hem till världens kaos på söndag !!

Helgens schema; ser ut så att ikväll anländet vi i Vinninga (mamma, pappa och syrrans hem) kl 21.33 och kramar alla där hemma! blir väl lite käk och sen sängen! På fredag, imorgon, blir det stadsvandring. ska kolla på presenter till mig själv så jag kan medela alla vad de ska köpa till mig ;) eftersom jag inte vet det själv ännu! sedan kl 16.00 har jag klipptid hos min kära "moster" Vivecka, då jag kommer ändra min frisyr lite, kommer visa er hur den blirr imorgon!! På kvällen blir det sedan utgång för att fira mig med alla mina vänner; Sofie, Anna, Charlie, Emelie, Maria, Sofia, Anna-Maria, Elina, Diddi och så klart min älskling Björn!! Förfesten äger rum hos värden Anna =) På Lördagen sedan blir det bakfyllefrukost och sedan blir det att fixa för kvällen då det blir släktkalas för mig på min pappas sida!! ska bli trvligt att träffa släkten efter denna långa frånvaro från mig! Söndagen blir det förhoppningsvis sång för mig på morgonen och massa paket ;) och sen efter en till dags firande av storflickan Sofie, 20år, bär det hemmåt efter en riktigt trevlig helg i hemtrevliga Lidköping!!

       
En jättefin bild på mig och björn när jag fyllde 19 förra året då min bror tog kortet och tyckte det var roligt att placera knoppen av flaggan mitt framför näsan på mig :P Så jag gav igen och gjorde likadant på honom ;)


Ha det bra alla så skriver jag nästa gång då jag sitter hemma i villan i Sävare !!!
Pussar <3



Packning!

Packning i högsta hugg! Blir såpass sent bara för att jag har ju vart så duktig och tränat det mest roligaste träningspasset någon har uppfunnit; Danspasset, på F&S!! Var så klart och tränade med Therese som vanligt!! Var skit hungrig när jag kom hem och käka en stor portion av Björns korvstroganoff! :) Mums!

Så nu packar jag för resan hem imorgon som jag ser såå oerhört fram emot att göra och att få tröffa alla kompisar, familj och släktingar.. ska även utföra lite ärenden så som klippa mig!! För Sofie ska nämligen klippa lugg igen :D Ska bli spännande och se om jag kan trivas i det igen och om det passar mig igen !?

Vill bara visa det jag inhandlade i lördags när jag sprang runt på stan själv, blev inga kläder eller så men en liten påfyllning av håraccosiarer! =)

image323
De turkosa och gula hårspännena blir perfekta till sommaren när man är lite solbränd och sommarfin ;)

       

Turkosa och gula hårspännen - H&M
Vita och svarta hårspännen - H&M
Svarta hårsnoddar - H&M

Nu ska jag packa klart och städa lite till sen får jag allt ta och hoppa i sängen för är så trött i både huvudet och kroppen! ha det .. pussar




Bikinis

Sofie vill ha bikinis.. Satt och kolla lite på Nelly.com efter olika bikinisar för vill köpa någon ny nu till sommaren, och jag hittade hur många fina som helst. men de allra snyggaste ligger ju upp mot 1000lappen. och jag är inte så säker om jag vill lägga så mkt på en bikini.. vore ju surt om man förstörde den första gången man använde den :S
Men hittade några favoriter som jag fastnade för!!

image321
Från Vitamin A


Fanns även i svart och vit också


image316
Från Vitamin A



Och i Sofies favortifärg; Turkos också!!

image319
L*Space

Om jag inte hittar något liknande för billigare summor så kommer jag nog att beställa någon utav dessa för några av dem låg runt 500-lappen så det kan jag tänka mig att lägga ut om jag inte skulle hitta något annat! :P

Nu ska sofie diska, städa, äta och packa inför hemresan imorgon! =)
Ha det lovely. pussar

klart

Nu har jag varit och tränat ett bas-pass på F&S äntligen efter 2 månaders uppehåll.. kändes så skönt efterår och gick faktiskt mkt bättre än vad jag trodde att det skulle göra..!

Bad min syster igår att kolla på en klänning på Gina som jag hade provat här i Sthlm men den var lite för stor och behövde antagligen en storlek mindre men orkade inte stå i den långa provkön så bad henne kolla om den fanns i lidköping för den var nu slut i Sthlm så hon gick och kollade och den fanns :D så nu får vi hoppas att den passar lika bra på mig som den gör på Elina..

Nu ska jag städa lite för det kan behövas i våran lilla svinstia ;) hihi..
ha det alla och Grattis Sofia på 20års dagen! Pussar



Pausen..

..från jobbet! är hemma och käkar nudlar på min matrast.. gotti gott gott! =)
Allt bra med allihopa, hoppas det, allt är super med mig för om två dagar åker jag äntligen hem efter att ha spenderat min tid på 4månader i sthlm och från hemmet! kan ni fatta det jag har inte vart hemma sen i julas, läängtar så till att få komma hem och träffa alla underbara vänner och familjen :D

Nu ska jag faktiskt ge er en dagens outfit som inte har varit min starka sida att lägga ut tidigare. men nu tänkte jag att ni skulle få se hur Sofie ser ut på jobbet idag ;)

image312



Dagens outfit:
Jeans - STADIUM
Linne - Gina Tricot
Tröja - Kappahl



Nu kallar jobbet.. hörs later. kramar




Lägg dags!!

Då var det dags att hoppa i säng efter ännu en dag i verkligheten. Hoppas ni har haft en bra dag idag, det har jag haft iaf eller den har varit som en annan vanlig dag här i mitt lilla liv ;)

Har kollat på lite Tv ikväll och pratat med mor och syster i telefon! De vill ju veta vad jag önskar mig i födelsedagspresent, jo precis för jag fyller ju Systemetmyndig på söndag; 20bast!! =) men det är inte alltid så lätt att veta vad man vill ha alltid, känns konstigt men jag har nog det mesta som det känns nu iaf! men visst är det alltid kul med lite pengar presentcheckar på MQ, H&M, Sf-bio mm... vill ju iofs ha en DVD spelare och micro och sånt också men det kostar ju!! men men, ni får väl hitta på något som ni tycker passar er jag blir glad för allt :D


image304 image302

Var ju duktig och sprang lite förut men det var jobbigare än vanligt, kroppen orkade inte riktigt idag. men sprang iaf i ganska högt tempo och lagom länge för att känna mig nöjd med rundan :)

image305
Min läckra löparoutfit! =)



Nu ska sofie sova, men ha det super så höres vi imorn!
Nattinatti <3

Uräskter till 1000

Då var det ännu ett uppehåll i bloggandet, men denna gången var det Björnes fel ;P Han åkte nämligen till sin kompis i skåne i helgen och tog datorn med sig och jag har därför inte kunnat blogg på hela helgen och igår orkade jag inte när han hade kommit hem!!

Har jobbat idag och vädret är grått, har ju vart så fint väder det senaste så man har nästan blivit lite bortskämd, så det är klart det är tråkigt nu när det inte är någon sol som tittar ner på oss från himlen =)
Nu ska sofie vara lite hurtig idag igen och bege sig ut och löpa lite, men det tar sin lilla tid att ta på sig skorna och bege sig ut.. en jobbig procedur!! men när jag väl är ute så skjuter jag iväg mellan gatorna! Är så skönt att jag äntligen tagit tag i tränandet lite.. och imorn har jag och therese äntligen bestämt oss för att träna på F&S igen, och då börjar vi med ett hederligt Bas-pass!! måste det nu när vi inte tränat där på cirkus 2månader :S Oops!!



Men nu ska skorna på och löparrollen infinnas.. ha det guld allihopa så synes och höres senare :)
Pussar <3

Solna..

Hej alla mina vänner.. hur är det med er? bra hoppas jag!!
Själv mår jag bara fin fiint! =)

Har jobbat idag och ätit wook i bagis för första gången, mkt gott men alldeles för stor portion för mig, orkade inte allt hehe! Efter jobbet tog jag tunnelbanan till Solna och Björn för att kolla på bla en kaffebryggare och sådant.. Men när jag kom dit var björn tvungen att sticka med en gång för han hade en teorikurs som började 10minuter senare i Solna.. så hann inte mer än att säga hej och kolla på typ två saker och sen var det hej då!! Typiskt..
Men jag stanna kvar och gick in på MQ som jag ej varit på på evigheter.., och där hitta jag massa fina vår/sommarkläder.. ska köpa lite nästa vecka tror jag .. Hittade bla en lång huvtröja som var hur söt som helst.. svängde ut som en liten kjol längst ner.. och även en jättesöt sommarklänning .. måste ha! hihi..

image298 image299

Gick även in på H&M och köpte mig en kajal och vässare.. eftersom Theres råkade putta ner min kajal när hon var här på lite partaj för några veckor sen, så behövde köpa en ny nu! hehe.. du e´la för go Therese.. ;)
Nu ska jag bege mig ut och löpa lite i krokarna, har blivit såå duktig :P
men ha det guld så länge allihopa.. pussar

Stackars pojkar

Stackars pojkar när de blir sjuka.. "ni kvinnor pratar om hur hemskt det är att föda bran, men ni ska bara veta hur det är när en man är riktigt förkyld",,, eller hur är de de säger i reklamen.. hihi!! Tog hand om min stackars Björn idag eftersom han har vart hemma från jobbet.. han har gått och blivit kraftigt förkyld/sjuk.. så det är så synd om honom nu och han orkar ju ingenting så jag får ta hand om allt som vanligt!!

image297

   
Gamla bilder på Björn och mig..

Kvällen har varit lugn iaf och jag har käkat köttbullar, efterlängtade köttbullar.. var evigheter sen jag åt det så det satt fint i magen! =) Nu ska jag bara lyssna på lite musik sen ska jag kolla på Tv och sen väntar sängen!! ha det guld gott folk så hörs och syns vi förhoppningsvis snart :D pusselipussar





Home..

Då var man tillbaks igen efter det lilla uppehållet som har blivit ett i min vardag.. men denhär gången var det inte mitt fel!! Blogg.se har ju legat nere 2dagar nu när dom skulle byta server eller vad det nu var så har ju inte kunnat uppdaterat något..

Lite kort om helgen;
Ledig Fredag med städ och besök hemma hos Björns pappa med lite god mat och ett glas öl.. mkt trevligt!! Lördagen var det jobb och på kvällen blev det besök av de två små söta tjejerna Karin och Therese och det blev några glas vin och trevligt snack och kortspel ;) kvällen slutade som den gjorde och jag gick och la mig medans Theres och karin fortsatte ut.. Söndagen var det jobb igen men gick hem för att jag mådde dåligt i magen.. slappade resten av dagen och tittade på en film..

Igår var det jobb som vanligt igen och på kvällen var Sofie så duktig så hon gav sig ut och sprang en sväng.. STOLT! =) Idag var jag även också hurtig.. skulle gått ut och gått med Therese i det vackra vädret och hon skulle visa mig sjön som ligger i närheten men hon vlev för trött och jag gav mig ut på egen hand.. Tänkte ta en halvtimmas promenad ca men slutade med att jag gick hela vägen till Gullmarsplan, upp för Hammarbybacken och hem,, tog 1 och en halv timma den promenaden i rask takt.. Var skönt att komma hem efter det kan jag lova.. Berättar mer imorn och lägger upp lite mer bilder, men här får ni lite smakprov från promenixen :D



Pussar kram cykelram..


RSS 2.0