Hihi!!

Snodde denna från Malin hihi!! lite skojjsig faktiskt! =)

REGLERNA: Svara på de 12 frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar. Ta den första bilden som dyker upp. Använd den som "svar".



1. Vilket år är du född?


2. Hur definierar du din sexuella läggning?


3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?


4. Och din sämsta?


5. Vad söker du hos en partner?


6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse (förnamnet)?


7. Vilket yrke är det sexigaste du vet?


8. Vilken kändis är hetast enligt dig?


9. Vad gör dig avtänd?


10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med (förnamnet)?


11. Vilken kroppsdel, förutom munnen, gillar du mest att kyssa på en kärlekspartner?


12. Ett kärlekspar på film eller tv som du gillar?



Prova detta!! Ni kommer allt få er några små skratt! =) hihi
Ha det bäst..  Pussar kram




Dags att dra!

Då ska vi alldeles strax bege oss för att träffa B arbetskamrat i forum nacka för att snacka skit och dricka lite öl, var länge sedan de träffades! men själv ska jag väl bara sitta och prata eller kanske ta mig en cider eller så!

ikväll ska ju nämligen mina två underbara stockholmare komma hit.. Therese och Karin! =) var alldeles för länge sedan sist! karin träffa jag senast för 2½månad sedan och therese träffa jag strax innan jul! :( men nu ska vi ha en riktigt trevlig och underbar tjejkväll med lite vin skratt skitsnack och kanske något spel!? ska bli roligt att träffas igen och framför allt visa våran nya lägenhet som de inte sett ännu!! spännande!


Therese, karin och jag i midsommras!

Ska givetvis snarast möjligast lägga upp lite bilder på lägenheten så även ni får se den också!
See ya! Pusspuss



Sofie är stor nu! =)

Ja idag och även igår har sofie fått tagit stort ansvar.. jag har nämligen fått haft med mig en lärling.. en tjej som gått bredvid för att lära sig ALLT jag kan =) så hon vet vad hon ska göra själv när hon börjar.. är riktigt stolt över mig själv att jag klara av denna uppgift :P Sofie har blivit stor nu =) mina två dagar har sett ut så som;
  • Suttit och halvsovit i bilen med någon godsak i handen var 3:e minut - då hon ska lära sig lättare att hitta genom att köra
  • Suttit ner och bara njutit - då jag fått hjälp med hälften av arbetet
  • Ätit och sedan lämnat disken - då hon varit så snäll och bara tagigt min disk och diskat upp =)
Jag har blivit riktigt bortskämd nu.. kommer bli svårt och ensamt att jobba på torsdag igen.. undra om jag klarart? hihi..

Nu ska jag fortsätta lite med "hemlisen".. bra gissningar allesammans.. säger inget men gissa gärna mer! Bra försök maria men jag säger ännu inget ;P hihi!

pussar



Jaaaaa... eller?

NUuu har äntligen planerna startat och denna gången på allvar för något stort som för hoppninsvis kommer ske till våren/sommaren! =) kan inte avlsöja det nu eftersom jag vill bevara det som en liten "hemlis" fram tills jag/vi är säkra på denna händelse! men ni får gärna gissa om ni vill ;P alltid roligt att se vad ni kan tro det är =D

Idag har jag jobbat och ska även göra det imorgon med! för tillfället så står båda pojkarna i köket och lagar mat och de har även fixat lite i lägenheten idag! jag börjar fundera på om bröderna johansson är sjuka eller om de slagit i huvudet riktigt hårt?? för i vanliga fall är den ena "en groda utan ben" och den andre precis som hans namn "säger" en ideliggare när det gäller städa och plocka iordning... :P jaja.. man kan ju alltid hoppas att det håller i sig och inte bara är en engångsförteelse!?? hihi..




Nu ska jag fortsätta med planerna .. hihi
puss kramar




Armi Ja Danny

Det här är nog den absolut komiska musikvideo jag någonsin sett.. och det är på allvar de har gjort den också!! hehe! Se och njut ;)




Danny (Ilkka Johannes Lipsanen) och Armi (Armi Anja Orvokki Aavikko) gjorde denna hit någongång på mitten av 70-talet. Danny håller fortfarande medans Armi dog av alkolism år 2002. Armi var även MissFinland 1977! =) Härligt team! hihi..

   

Nu ska jag kolla vidare på tv=)
ha det pussar



Jaja!!

...jag ska snart skriva igen! har bara tyvärr inte haft orken eller något roligt att berätta om då jag inte har haft min kamera så jag kan inte lägga upp några roliga bilder ;P hihi!!
 men nu har jag kameran och förhoppningsvis kommer det snart upp ett inlägg med lite skojsiga bilder! =)

So long..


Sofie + Björn

Fick i Uppdrag av kusin emilia att göra denna så jag får la ta och göra det ;)



Jag & min partner:


Vad heter ni? Björn och Sofie

Hur träffades ni? På Lindhas 18årsfest 2006!

Hur länge har ni varit tillsammans? Snart 2 år 7mån! sedan den 11 juni 2006! =)

Är ni förlovade? Nej

Bor ni ihop? Ja, sedan augusti 2007

Har ni barn? Nej

Har båda körkort? Nopp.. bara jag!

Kommer du ihåg er första kyss? Japp, det gör jag!! =)

Vem sa "Jag älskar dig" först? Björn!

Vem är äldst? Björnen

Vilka stjärntecken är ni? Jag är Vädur och Björn är Lejon

Vem fyller först på året? Jag 13april och Björn 8augusti

Vem är längst? Björn

Vem sjunger bäst? Det är svårt.. kanske jag? ;P

Håller ni i handen på stan? Jo då, oftast brukar vi det! men är jobbigt att klänga hela tiden ;)

Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej, hade ingen aning om vem björn var innan även om vi gått i samma skola ett år!

Vad har ni gemensamt? ja du! gemensamt vad är det? vi har samma framtidsplaner, vilket är lite hemligt, vilket gör att vi har samma intressen båda är lite galna av oss ;) och vi är båda två vilsna bönner i storstan =D

Blev du kär i första ögonkastet? Tror nog det, hade hört lite om björn innan och det första jag sa när jag såg honom var: - Är det han? shit han är ju skitsnygg! hihi..

Har ni någon speciell låt? Vi har ingen bestämd riktigt, men en låt som jag tycker om att björn sjunger för mig är nice and easy med Michael Bublé!! =)

Har ni några "fri kort"? Nej!

Har ni stora framtidsplaner? Ja, det har vi... =)

Har ni gråtit i varandras armar? Jopp, det har hänt!

Har ni varit utomlands tillammans? Nee.. inte ännu!

Vilket är ert bästa minne? Ja du det var en bra fråga! finns många bra dagar! men kanske alla hjärtans dag för två år sedan, var riktigt mysigt!

Vem lagar bäst mat? Det är nog Björn faktiskt.

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Lagar mat kollar Tv och myser :)

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Japp

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? mm. jag i vinninga och björn i stockholm, så 40mil ungefär ;P

Blir du lätt svartsjuk? Nej, inte nu längre, kanske lite i början!

Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer!

Brukar nån av er prata i sömnen? Händer att Björn gör det ibland men hände faktiskt häromdagen att jag gjorde det.. (eller mumla) hihi!!



Så då har ni svaret på mig och Björn :D
Blev det godkänt Emelia? hihi
Puss kram




Hemma!!

Då var jag hemma för jobbet och klar för idag., det blev förseningar å blev senare hem idag än vanligt.. lite jobbigt eftersom jag jobbar hela dagen imorgon och behöver sömnen!! 7.30-22.15 med ett möte på mitten av dagen, så ser min jobbadag ut imorgon!! :P

Hoppas ni har det bra så ska jag så fort jag kan updatera om jul och nyårstiden.. lite sent men bättre sent än aldrig ;P det blev en bra jul ialla fall kan jag tala om! :)



ha det bäst!
Pussar



Det fattas en bit i mitt hjärta!!

Kan inte riktigt beskriva hur det känns, eller det kanske inte är så svårt, för jag vet inte själv vad jag känner? Kan inte förstå att det har hänt och kommer nog heller aldrig riktigt acceptera det!

31/12-2008 kl 11.05 somnade min underbara mormor in och fick återferenas med morfar. När jag pratade med mamma en timma innan så berätta hon att mormor var dålig och att hon var hos henne, jag tänkte inte så mycket mer på det eftersom mormor så många gånger varit nära gränsen, men dagen efter nästan hoppat ur sängen så jag trodde det var ytterligare ett sådant tillfälle. Men när mamma sedan ringer och säger;
- nu har mormor somnat in!
Högg det i hjärtat och jag kunde inte riktigt ta in det hon sa, jag fick verkligen tänka efter och försöka förstå vad hon hade sagt.. tårarna började rinna och hjärtat gick i två delar!!

Att mormor, min underbara glada charmiga humoristiska mormor inte fanns hos oss längre, jag kunde bara inte förstå det. jag kan fortfarande inte förstå det..


Margareta Johansson 1926-06-05 - 2008-12-31


Mormor betydde och betyder fortfarande otroligt mycket för mig.. hon var den som alltid var glad och fick alla att skratta med sina plötsliga härliga skämt! hon har alltid haft en stor del av mitt hjärta och kommer alltid att ha det också även om det känns som en bit saknas nu!

Älskar dig mormor och hoppas att vi syns i framtiden uppe i ditt slott i himlen!!
<3




RSS 2.0