bilder..

lovade att bilder skulle komma upp från helgens händelser men har inte kunnat göra det ännu eftersom jag inte har haft några batterier till kameran och inte orkat palla mig iväg för att köpa heller ;P hihi.. men det ska komma ialla fall, kan ju inte missa att visa er mina mästerverk i snön =D

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig för kvällen, imrogon är det jobb som gäller igen och i helgen också :/ kanske ingen höjdare men det funkar ialla fall!! sov så gott och ha det bäst

pöss


hallå där...Igen!

Nu har jag lugnat mig efter helgens bravader och de två första dagarna på veckan =)

I helgen var det "lantliv" som gällde, jag och Björn begav oss nämligen till B pappas sommarhus utanför mariestad och gottade oss.. eller ja! lekte är väl mer rätt ord. B har ju nämligen två väldigt små syskon på 3- och 1år.. så det var lek i snön för hela slanten vilket 3-åringen tyckte var väldigt kul =) den lilla hon låg i vagnen istället..
Bilder kommer upp senare idag förhoppningsvis om jag få in dem på datorn.. :S

Nu ska jag gå ut till köket och börja göra mig semlebröd, ska nämligen vara så duktig och göra egna semlor :)



ha det bäst so long..
pussar pussis





hallå där...

.. visste inte att det gick och skriva här och att det var fler än jag som läste? :S kanske dags att börja uppdatera lite mer då! ;P haha..

Nee men jag har försökt tidigare med gett upp hoppet då de senaste gångerna jag försökt uppdatera har det bara krånglat för mig så jag orkade inte försöka mer och gled ifrån det.,. men men now I'm back on track =)

Vad som har hänt då det senaste,, ja det allra största är väl alla hjärtans dag då men även att Maria min lilla dvärg var här och hälsade på i förra veckan ;D Jag har tyvärr inga bilder från när maria var här utan dom har hon på sin kamera, men ska försöka få dem av henne så jag kan lägga upp lite skojjsigt från dess!! Bilderna från Alla Hjärtans Dag har jag inte lagt över till datorn ännu men det ska jag försöka göra senare så ni får se vår lilla dag ;)


Mia och jag vid våran studen 2007

Idag blir det kvällsjobb precis som igår!! men innan dess ska jag försöka tämja lägenheten då den inte vill se utt och vara så städad som jag vill ha den, aja! vi får se om jag lyckas ;)

Ha det bäst.. pussar







Brrrr...

Hemma på rast från jobbet.. jobbhelg denna helg!! :S

Är så sur på den här jäkla datorn för tillfället nu alltså! för ca 2 veckor sedan bytte Björns bror program på datorn till något nyare, men bara för att det är nytt behöver det inte vara bra!! :( det suuuger!! allt bara är fel och kronglar.. igår kväll skulle jag lägga ut ett inlägg med videoklipp men det gick ju inte så klart för allt sedan vi bytte program så försvinner vissa knappar så jag kunde inte lägga in klippet.. skiiitsur.. och att han inte fattar när jag ber honom byta tillbaka heller.. :@

aja.. hörs senare..
Puss



Fixa städa greja!!

Japp det är vad min dag består av idag! =)
Det absoult första jag gjorde när jag gick upp imorse var att diska upp disken från igår och skrubba av inne på toaletten.. efter frukosten blev det en liten paus och sedan satte jag fart inne i vardagsrummet och tömde på lite skräp och

Nu är jag inne i Klädgarderoben som det har varit full med skit i tidigare... Björn och Tim har visst trott att det varit en soptipp eller något som man bara slänger in saker som inte får plats någon annanstans.. så nu håller jag på att tömma den på deras saker som inte ska vara där inne och fixar snyggt och ställer skorna bra och hänger rätt kläderna.. Men tyvärr är det en hel del som behöver inhandlas för att allt ska kunnas ställas bra och få plats.. eftersom jag har så mycket skor så de får inte plats på bara ett hyllplan så jag måste köpa någon slags anordning som jag kan montera in och ställa skorna snyggt på :) och så behövs det lite snygga förvaringslådor eller liknande!! Hmm.. får bli shopping snart till klädgarderoben tror jag ;P


(Ingången till Klädgarderoben då förra ägaren hade den!!)

Ska lägga upp lite bilder senare när jag är klar så ska ni få se hur jag fixat (har ingen kamera hemma förräns B kommer hem) och ska även som lovat lägga ut bilder på kläderna jag inhandlade i helgen! =)


Nu ska jag ta en liten kort paus med god mat som B lagade till igår..
Kotlett blir det :)
Pussar på er..




Sovadags!!

Nu har jag suttit och varvat ner här en halvtimma ungerfär efter att jag kommit hem efter 6 timmars kvällsjobb!!! Puuh.. Imorgon är jag ledig så det blir lite sovmorgon men ändå inte så jättelänge, tänkte försöka kliva upp vi senast 9 imorgon så jag inte slösar bort hela lediga dagen med sömn!! :)

Imorgon hade jag även tänkt och visa lite bilder på mina inköp i helgen då jag var hemma i lidköping och fyndade :D konstigt att jag alltid hittar kläder i lidköping men inte i sthlm där det finns Alla om inte mer ;) men men så kan det vara!!




Ha det bäst och sov så gott..
pussar kram!



Grattis Mamma!!

En stor gratulation till min mamma på den stora dagen!
Tyvärr ligger hon sjuk med hög feber hemma i lilla vinninga och mår inget vidare så det är nog inte särskilt mycket firande som pågår där hemma nu kan jag tänka mig! Men vill ändå sända en liten krya på dig Grattiskram från mig =)



Ha det bäst så hörs vi!! =)
Pussar kram..



RSS 2.0