Tack sis!

Min syster bad mig lyssna på en låt och då var det just denna med Rihanna.. riktigt bra faktiskt! Tack sis.. =)



Good gilr gone bad!

själv har jag äntligen kunnat tvätta fönstrena pga av att det inte är minus för tillfället så lite positivt finns det med att det blir plus nu, även om det är VÄLDIGT tråkigt att snön antagligen kommer försvinna nu! =( aja.. bara den kommer tillbaks till jul/nyår!!
Ha en bra dag allesammans!
Kramar <3


hemma

Nu är jag hemma från jobbet.. sitter med tandborsten i munnen och björn i sängen väntandes som vanligt, fast den här gången i telefonen! hihi.. ska springa och pratat med honom nu och nana natten. ska bara spotta ut tandkrämen först.. ! =)



Sov så gott alla!

Pussar..



Julafton...!!

Idag är det exakt en månad kvar till Julafton! Jihoo.. =)
Snacka om att jag längtar, fast tiden får ändå inte gå för snabbt så man hinner med att inhandla alla julklappar och andra julsaker som ska införskaffas till julen!!

Jag bara älskar Julen och juletiden! det är något så fint och mysigt med det, det är ju verkligen den största familjehelgen på året som jag tycker åtminstone! Man umgås med familjen, släcktan och vännerna, samlas runt granen och den öppna spisen och lyssnar på skön julmusik och äter pepparkakor och dricker glögg! det är en tid då man samlas allesammans som man håller kära och bara Njuuter! =) ååhh vilken känsla man får i kroppen när jag tänker på julafton! :)





Nu ska jag hitta på något att göra för att trötta ut mig själv så jag blir riktigt trött så jag kan somna nu när Björn inte är här för att hålla om mig när jag ska sova :( hehe!!
Ha det bäst och sov så gott!!
Pussar



Skönt!!

Min första tanke låg på min bror idag när jag vaknade och om det blåste mycket ute!? och jag tycker inte att det gör det särskillt mycket!? eller..  Jag ringde iallafall för en liten stund sedan till honom och frågade hur det gick? han sa att de nyss checkat in och att de skulle käka lite nu! han sa även att det verkade väldigt lovande att det kommer iväg.. =) skönt för honom att han nog kommer iväg nu! Men ta't lugnt nu bror min!



Nu ska jag äta upp det sista av flingorna och sedan borsta tänderna för att bege mig till jobbet. blev inte många timmars sämn i natt inte..! lämna ju bror vid tunnelbanan kl 23.50 i natt! somna nog vi halv 2 tror jag ;P hihi!!
Ha det bäst! pussar..





Hej, Hejdå!!

Då var min bror här och hälsar på en liten kort sväng!! Var och hämtade honom vid 15-tiden när han anlände med tåget i Sthlm!! Han ska ju nämligen flyga till Sydamerika imorgon bitti så han ägnar sina sista timmar i Sverige hemma hos favvosyrran! ;) (eller hur Elina) hihi!!

Nu får vi bara hoppas att han kommer iväg imorgon bitti.. det verkar ju inte så bra med tanken på vädret, sägs ju att det ska bli jättestorm i natt och imorgon bitti så!! så vi får se, men det känns ju bäst om han iså fall skulle stanna kvar här tills det lugnar sig!! men vi får se som sagt!?

   
Bror min som ska till Venuzuela!!

Ikväll har vi packat en massa till flytten, för Björn ska ju nämligen på kurs nu i tre dagar så jag blir alldeles ensam hemma nu igen, och det gillar inte Sofie... men vi får se om jag klarar mig!? jag har ju en hel del att göra så jag glömmer väl av att jag är själv?? ;P hihi

Har suttit lite nu och kollat på Youtubeklipp från america got talant och britains got talent och hittade en hel del roliga klipp!! bland annat de här;


Andrew Johnston - Pie Jesu!!
Han är ju så grymt duktig! =)


Cheeky Monkeys
Så sköna dessa två! dom kommer bli riktigt stora om bara ett par år, det är vad jag tror iallafall!!


Nu ska jag visa hur bror ska gå för att hitta inatt till tunnelbanan!!
Ha det bäst! pussar kram






Vi ser det snöar..

Ni ska bara veta vilket leende jag fick på läpparna när jag kolla ut genom fönstret i morse!! SNÖ, SNÖ överallt, i mängder och vad vackert det var..

Lyssnar på julmusik nu och njuter av julandan som ligger i luften nu för min del =) Var ute en liten sväng förut också och Gud så skönt det var att höra snön knastra under fötterna på mig när jag går.. Jihoo vad jag älskar snö och juletiden!! fått min riktiga julkänsla framplockad idag =) hihi.. Hoppas bara att snön ligger till jul/nyår också, så det inte blir som förra året igen! SNÄLLA.. snö på julen TACK!! :)



Nu ska jag duscha för vi ska åka till Björns mamma i sollentuna för att träffa hennes familj och B mormor!! hon är nämligen på besöj uppe i Sthlm nu!!

Ha en trevlig Lördagskväll..
Pussar kramilekram..



Någon som ska kolla på Idol idag??

Det ska jag iallafall! nästan alla de bästa som jag anser är kvar! fast jag tycker fortfarande att Johan inte kan sjunga.. det är faktiskt värre än Håkan Hellström.. det skriker ju bara i öronen när Johan sjunger.,..tyvärr! men vem vet, när målbrottet är borta kanske han blir storslagen?




Det jag skulle komma till är att jag tror det blir ett väldigt bra avsnitt idag! För det är ju KÄRLEKSTEMA!! =) jihoo!! De låtar som de ska sjunga är;

Robin Bengtsson:
1. ”Fields of gold” (Sting).
2. ”Let me entertain you” (Robbie Williams).

 

Kevin Borg:
1.”If Tomorrow never comes” (Ronan Keating).
2. ”In the shadows” (The Rasmus).

 

Anna Bergendahl:
1. ”Over the rainbow” (Eva Cassidy).
2. ”Simply the best” (Tina Turner).

 

Johan Palm:
1. ”I'll Stand by you” (The Pretenders).
2. ”Friday I'm in love (The Cure).

 

Alice Svensson:
1. ”Because of you” (Kelly Clarkson).
2. ”Crazy in love” (Beyoncé).


Vad tror ni om det?? En hel del bra låtar faktiskt!! =) ska bli intressant! nu ska jag ialla fall hitta något varmt att stoppa i halsen, är ju fortfarande sjuk så måste försöka repa mig så jag kan gå till jobbet imorn och framför allt orkar packa i helgen! flyttar ju om en vecka! =)


Pussar på er..

 



 


Sjuk!!

Sitter nu här hemma och huvudet håller på att sprängas :S näsan rinner och halsen värker :( fy fasen. har inte varit sjuk sedan nyår och nu kommer det, hade nästan glömt hur det var? i och för sig var det väl på tiden att jag blev sjuk nu när det var så länge sedan sist!! för jag vill ju inte vara sjuk till jul/nyår heller, så jag är nog glad för att det kom nu!!


Ha det gott.. pussis


musik igen!!

Har märkt på senaste tiden att jag gillar att lägga up massa musikklipp! men eftersom jag älskar musik och ofta sitter på t.ex Youtube så blir det bara så! ;P



Sarah McLachlan - Angel

Pussar på er!!



Prosit!!

Här sitter jag nu i ett och nyser, håller på att bli förkyld om jag nu inte redan är det!?
Vaknade upp igår genom att jag inte kunde andas genom ena näsborren :S jobbigt att vara mig nu! :(


En liten tomtegubbe satt en gång
vid stugan sin uppå en tuva,
han tyckte dagen var så fasligt lång,
han satt och vände på sin luva.
Usch, han frös och han nös,
atschi, atschi, atschi, prosit!
Usch, han frös och han nös
stackars gubben hade snuva. 
Men tomtegumman sade: "Vad står på?
Du skrämmer både mig och katten,
till doktor Mullvad ska du genast gå,
så att vi kan få ro till natten.
Gör dig fin, gubben min,
atschi, atschi, atschi, prosit!
Gör dig fin, gubben min,
och ta på dig söndagshatten."

Och gubben gick till doktor Mullvad in,
som bodde under björkestubben,
och doktorn laga genast medicin,
som han tog fram ur källarskrubben.
"Hoppsansa, nu blir jag bra!
atschi, atschi, atschi, prosit!
Hoppsansa, nu blir jag bra!
det nös jag på," sa tomtegubben.
 


Ha en bra dag allesammans!! =)
Pusskram

Äntligen!!

Nu har jag fått låten av Amanda som jag suttit och trånat efter senaste dagarna! kom bara upp i skallen en del av texten men kunde inte komma på mer och var bara tvungen att ha den NU!! och nu har jag den :) TACK AMANDA!!



Brad Paisley och Allison Krauss - Whiskey Lullaby


Lyssnade på denna låten för ett par år sedan, eller kanske 2 eller nått?! och nu gör jag det igen.. tycker bara att den är så fin men samtidigt jättehemsk!! usch!! men älskar det här lite country"aktiga".. låter lite mer speciellt då!! eller vad säger ni??

ha det.. pussar

Hung up!!

Sitter nu och lyssnar på sköna låtar med Shane Ward (hang up) samtidigt som jag snakker med syster mi på msn! =) vi sitter här själva båda två i varsin ände i sverige.. typ ialla fall! 35-40mil ifrån varandra iaf! ;)



Shane Ward - Breathless!!


Nu ska jag alldeled strax bege mig ut och springa en kort sväng och efter det ska jag äta mig Kalla Skaldjurspaj som jag foxat alldeles till mig själv nu! :) mums! såå gott.. ville lyxa till det lite för mig själv nu när jag är ensam hemma.. måste få skämma bort sig själv ibland! efter det blir det lite chips om jag orkar.. fast det är klart jag gör det.. hihi! var så länge sedan senast jag åt sour cream-chips!! =)



Ha en bra fredasgskväll allesammans!
Pusssar och kram

Does He Love You??

Hittade denna låt på youtube bär jag letade runt lite.. mycket bra låt + att Reba McEntire är en väldigt duktig sångerska!! Lyssna och njut! =)



Reba och Kelly Clarksson



Reba och Linda Davis

Nu ska jag diska lite till och sedan blir det en löparrunda :)
Ha det bäst! kramar




Ledig!!

Då var man ledig idag coh här sitter jag och glor på avsnitt efter avsnitt av "Våra bästa år" hihi!! även om det har börjat gå över styr så kan jag ändå inte sluta kolla.. det blir som en drog! jag och pansionärerna är det som sitter klistrade framför Tv:n!! ;)

Ska även försöka fixa lite hemma nu när jag ändå är ledig, ska ju flytta om två veckor så nu måste vi verkligen börja packa och städa lite så att det inte blir AllT  till slutet sen!  kan lätt bli så,,.

Ikväll blir det lite myskväll för mig och Björn, ska tillaga lite bakpotatis som jag köpte här omdagen tänkte jag,  med någon god röra till.. Mums, var ett tag sedan senast!! få väl fixa någon god efterätt också.. detta blir nämligen våran lilla helg idag eftersom jag jobbar till helgen och Björn åker ner till mariestad/skara för att hjälpa sin bror att flytta lite.. så jag blir alldeles ensam i helgen, någon som vill göra sällskap!?? =D



Nu ska jag alldeles strax diska, ha en bra dag!
Pusskram




hihi

Tog denna från kusinens blogg.. var bara tvungen att testa! :P även om jag redan vet att jag inte är någon särskillt stor bokslukare hihi!!





Ha en bra dag!

Pussar



Morning!!

Godmorgon på er.. nu sitter jag här framför datorn och käkar min frukost bestående av vaniljyoughurt och mysli!! mums.. ska snart resa mig upp för att fixa mig lite, är bara 15minuter kvar tills jag måste gå till bussen så börjar få lite smått panik! ;S hihi..

Kom på något riktigt tråkigt angående Nyår igår.. jag kanske kommer få sitta helt själv här uppe i Sthlm och fira in det nya året,, skulle inte vara så hemskt kul! =( men vi får se om jag kan lösa det på något sätt!??



Ha en bra dag!
Pussar




Julmys!!

Nu sitter jag och myser med Julmusik, årets första julmusik och pepparkakor =) ringelingelinge dingdong ding.. hihi! ;P lyssnar nu på Spice Girls - Sleigh Ride!!



Ikväll blir det mys med Björn glögg lite alkohol och kanske pizza! en almänt slö-slappa-fredag, skönt lite emellanåt då man är trött och sliten ;P Ha alla en underbart trevlig fredagskväll och ta't lugnt!

Pusskram




Helgen!

I förrgår satt jag och började på ett inlägg som jag hade tänkt publicera om vad jag hade gjort i helgen men kom aldrig så långt att jag tryckte på spara&publicira!! så nu kommer det fast utan bilder till början med tyvärr. har inte fått in dem på datorn ännu!!





Då tänkte jag updatera lite i från helgens bravader.. så ni vet vad det är jag sysslar med på min lediga tid ;P

I fredags var vi ju bjudna till Björns mamma+sambo där vi käka tackos kolla på Idol och hade det trevligt =)
Lördagen sedan shoppade jag och karin på staden och käkade god mat på Jensens! (
tyvärr Elina så såg jag ej Jocke ;P) På kvällen sedan var vi hemma hos både mig och Karin för att fixa oss för födelsedagsfesten hemma hos Lejla som fyllde år i måndags! =) GRATTIS!! Blev en mycket lyckad och rolig kväll med utgång vid Medis!..
På söndagen sedan var det lite bakfylla och ett besök hemma hos Karin dit Therese kom också så det blev en trevlig tjejkväll med lite vin! mysigt..







Idag ska jag jobba första dagen själv på jobbet, :S har gått bredvid de tidigare första 4dagarna men nu smäller det, är faktiskt lite nervös.. har till och med haft lite mardrömmar om vad som ska hända och så så jag vakna mitt i natten och hade svårt för att somna om!! Gääsp! jaja.. önska mig lycka till!

Pussar på er..




Tisdag..

The Child is a king, The carrol is sing, The oldest past is a new begining. Dreams of santa, dreams of snow. Fingers are know, faces are glowing...

Hihi! detta är vad jag sitter och lyssnar på nu.. nu har sofie redan börjat!! SNART ÄR DET JUL! =) Jihoo... jag är faktiskt lite sen med att börja spela julmusik i år, brukar börja lite mer i mitten av oktober, satt ioch för sig hemma hos mamma och pappa för någon månad och lyssnade på en jul-cd ;) men nu är det verkligen dags att starta med julkänslan, älskar denna känsla.. ska sorgligt nog inte pynta förräns 1december eftersom då flyttar vi till vår nya lya! =)

Igår var det första dagen på nya jobbet och det kändes riktigt bra.. gick upp kl 5 på morgonen och jobbade till 16.15 så var ej hemma förräns 17 igen så när jag börjar tidigt, så länge jag bor i kärrtorp, så blir mina dagar vääldigt låånga.. 12timmar med bara jobbet typ! :S hihi.. Ikväll ska jag jobba igen så då får jag prova på att jobba med kvällspatrullen också! spännande..


Camelot

Nu ska jag kolla på Merlin och sen ska jag ut på en liten springtur tänkte jag =)
Ha det bäst!
Pussar kram




RSS 2.0