Full fart igen!

Ja då har man vart uppe och flängt sedan kl 6 imorsen.. skulle ju nämligen följa min kära vän Erik in tll centralen! så han inte åker vilse igen.. hihi, ne då! ville bara vara lite sällskap! =) Nu sitter jag här och har precis pratat med karin om när vi ska åka och så vidare.. det är nämligen så att vi ska ut till hennes sommarstuga över helgen på Värmdö!! Jihoo.. Sola!


Glada Karin!

Jag ska nu käka frukost och sedan packa klart, för kl 8.40 går bussen här utanför och då måste jag vara redo!! då beger jag mig till Örby för att hämta upp Karin och för att sedan vidare åka till hökarängen där vi ska hämta en bil som vi ska låna av hennes kompis.. Jag ska nämligen köra i sthlm för första gången idag ;S snacka om nervositet! ;P hihi!

Ska blo såå skönt att bara få ta det lugnt och sola en helg, njuta av värmen, ska i och för sig iväg halva dagen idag på en liten "utflyckt" så kommer bara bli lite sol idag men desto mer imorgon :D Nu ska sofie käka.. men ni får ha en underbar helg så höres vi imorgon när jag kommit hem!!

Pusspuss och sola gärnet nu!
<3


Fullt sjå!!

Hoppas allt är bra med alla denna underbara fredag kväll!!
Det är det med mig ialla fall, sitter och kollar på James Bond med Erik och Björne!!

Dagen har börjats med tvättniga från 7-10 och mellan maskinerna var det städ som gällde,, måste ju vara fint i längenheten när man får besök =) sedan efter tvättidens slut blev det mer städ och även lite tillfixning med mig själv för att senare bege mig in till stan! Skulle nämligen buta lite saker och inhandla lite nya kläder och någon bikini var det tänkt..!

Väl inne i stan var det kalabalik, fullt av lastbilar och fulla skrikande galna studenter på flaken.. fullt med folk överallt också och med ej fungerande trafikljus så det var rena kaosen!! oj oj oj! ;P men jag gick min lilla runda ialla fall på stan och det slutade med att jag inhandlade lite kläder på Gina och en kjol till syrran på Cubus,, kan tyvärr inte hitta min kamerasladd för tillfället så kan ej lägga upp bilder varken på kläderna, studenterna eller Erik ;)!! hihi

Men ska kila nu.. hörs senare! pusskram


Bye bye!!

Saknar er.. Morfar ovh G!!



R.I.P!! <3


Upp och hoppa!

Japp, nu är det bara upp ich hoppa även om jag såå gärna vill ligga kvar i sängen.. suck!!
Har ju tvättid idag som börjar kl 7 så nu ska jag bara samla ihop alla tvättsaker för att sedan bege mig ner till tvättstugan som ligger ca 300 meter bort,, en liten morgonpromis ;)

Hörs senare.. sov så gott alla som inte behöver vara uppe nu!
Pusskramis

Sovatime!

Hemma från jobbet nu, blir en liten snabb update innan sängen kallar...
Gick bra på jobbet, enkelt och snabbt =) skönt att jobba kväll emmelan åt!!

Sov så gott alla turterduvor! ;)
pussisar..

tänker på dig maria!!



På väg

Japp, snart är jag på väg mot jobbet! jobbar ju kväll som jag nämde tidigare idag!! Så nu är det inte många minuter kvar innan jag måste sätta på mig skorna och bege mig mot jobbet!!

Idag blev det ingen löparrunda.. slutade istället med en 45 minuters lång promenad i solskenet! mycket skönt och svettigt ;P efter detta blev det till att städa.. får besök imorgon av min kära vän Erik från lidköping och då måste det ju vara tjusigt och sen behövs det även att städas ändå.. så slog två flugor i en smäll där =) har även solat lite idag också, för det kan man ju bara inte missa att göra en sådan här underbar dag.. hade gärna legat längre än vad jag gjorde men vad gör man när man har andra saker som måste fixas innan!?


Erik för 3år sedan!!

Nu ska jag kila.. ha det bra , hörs imorgon.
puss kram


Rolig grej!!

Satt på youtube förut och hittade då denna.. lite roliga grej..
Sätt på er hörlurarna för bästa effekt.. och om nui vågar!! BLUNDA!! ;)



Ha det gött.. kram


Sovmorgon!

Hur är det med alla underbara människor? Bra hoppas jag!
Med mig är det bara fin fiint! Första sovmorgonenjag har fått sedan förra tisdagen! har ju jobbat varenda dag sedan dess så har gått upp 7 varje morgon.. lovely med sovmorgon! men inte slipper jag jobba för det ;) ska jobba kväll idag.. 15.45 - 21.45 sedan blir det hem i sängen och sova för ytterligare en till sovmorgon imorgon! för imorgon är det icke jobb =) jihoo...

Men nu har jag ett litet dilemma.. värmen stiger och solen blir varmare för varje minut som går och ju varmare det blir ju jobbigare och farligare är det att springa, man ska ju nämligen inte springa mitt på dan!! kan ju svimma eller nått av värmen. Så jag funderar på om jag ska bege mig ut nu men kroppen säger ifårn lite, har träningsverk i höfterna efter min väldiga powerwalk träning i förrgår på 1½ timma..  intensivt och bra men nu känner jag av den!! så vi får la se,, jag bestämmer mig v'äl innan 10 ialla fall! =)

Ha det, hörs senare! pussisar <3


pizzasmörgås..

någon som provat det? det gjorde nämligen jag för första gången idag.. visste inte ens att det fanns något som hette så!?? men var väldigt lagom storlek, mättande och billigare än en vanlig pizza =) måstes prova om ni ej gjort det!! hihi

Idag har jag jobbat igen som vanligt de senaste två veckorna!! Jihoo.. älskar att få jobba. money! Men nu ska jag ut ock springa lite hade jag täbkt!! ha det gött så höres vi! pussar

Natti!!



Nu ska Sofie sova sängen.. sov så gott allihopa för det ska jag göra..!! =)
Pussisar på er <3




Tv och matlagning!!

Nu var det Desperate Housewives och matlagningdags.. springer mellan Tv:n och spisen som en galning! idag tycker jag faktiskt för en gångs skull att det är bra med pauser emellanåt.. för då kan jag ägna mig åt matlagningen.. ska fixa maten för imorgon nämligen, så Björn får något i magen på jobbet så han orkar med :D

Nu börja det igen.. hörs senare.. pussis!!


Ett nytt försök!!

Nu gör jag ett nytt försök genom att vara med i denna tävlingen där man kan vinna en plåtning av denna duktiga tjej!!



Ha det luveli!! ;)
Pussar





Back again!!

Som ni har förstått via mina två senaste inlägg så har jag haft det lite jobbigt på senaste och inte riktigt orkat eller kännt lust att skriva på bloggen.. men nu tävkte jag komma tillbaka och börja uppdatera igen efter att det mesta av allt det jobbaiga har lagt sig och att jag börjat förstå lite mer..!!

Och TACK för alla fina snälla uppmuntrande kommentarer,, behövdes verkligen! Tack! =)

Nu sitter jag och käkar lite tomat och mozzarella! Mums.. ska käka riktig mat senare men ska ge mig ut på en långpromenad senare tänkte jag så ska käka först efter det!! har jobbat idag igen, tar aldrig slut på jobb nu! hihi.. har jobbat sedan förr förra tidagen och bara vart ledig en dag sen dess och ska även jobba imorgon och på torsdag också!! skönt när man bara känner hur pengarna ramlar in ;)



Igår var det pickninck med Karin på prinsesstårtan i Bagis.. mycket trevligt, fick ju bli pickninck istället för solningen eftersom solariet hade stängt!! tusan =) I förrgår var det en lite trevlig kväll på Capres(baren i bagis) med en öl !! var det tänkt från början men slutade med ca 3-4 cider var ;) hihi!! snackade hela kvällen med 2 st 40 åriga "killar" som så ut som 30.. som till vilket pris som helst ville få med mig och karin hem.. var roligt ibörjan och "leka" med deras känslor lite.. men i slutet var det bara äckligt.. !! :S

Nu ska jag spana på¨kompisarnas bloggar och se vad ni har haft för er.. ha det gullungar Pussar

Tomhet!

Känner bara som ett stort hål i kroppen, det är så mycket som hänt på senaste tiden så det har bara blivit ett enda stort hål till sist!! går inte att beskriva riktigt känslan, men ibland känns det som en tomhet och tystnad i kroppen.. jag vill inte säga något och kan inte heller för den delen!! sitter bara där alldeles tyst!!?

Morfar är borta, Gunilla är även hon en ängel, händer jobbiga saker i familjen som sätter sig på samvetet.. även mitt fröhållande tar stryk av detta.. vad f**n ska jag göra.. vet inte längre! känner inte mig själv längre.. önskar att jag bara hade svar på allt, eller åtminstonne kunde få en vägledning åt rätt håll.. ska jag stanna eller ska jag gå?, ska jag flytta eller ska jag bo kvar?, ska jag skratta eller ska jag gråta?.. Hjälp mig någon! vill bara att allt ska bli som förr!!

Det här året är hittils det värsta året jag någonsin har varit med om! och om det redan har gått så här snett och redan hänt så här mycket tråkigheter så vet jag inte hur det kan sluta?? F***N


<3

En ängel i himlen!

Du var och är fortfarande det sötaste människan som någonsin funnits på våran jord.
Saknar dig redan något så oerhört mycket och önskar att jag varit där när du flög till himlen, att jag hade kunnat få hålla din hand en sista gång!!
Du var en stor del i mitt hjärta och kommer alltid vara det!
Du har alltid fått en att skratta med dina spratt och inpulsiva handslag som du nästa skrämde livet ur oss ibland!! du har alltid haft din charm kvar oavsett din sjukdom..!!
Kommer sakna dig något så enormt Morfar och vi syns i himlen!


22 Maj, 17:42



R.I.P!!

En helt vanlig dag!

Japp har vart som alla andra dagar det senaste,. bara att det har varit ett underbart fiint väder idag.. gick i linne idag på jobbet! love it!! =)

Nu har jag precis käkat lite mat efter jobbet och ska alldeles strax bege mig in till sthlm för ett besök hos björns pappa idag igen! ska nämligen hämta björns bortappade MP3 som har hittats nu ;) blir lite fika också, ska ta med våra hemabakade bullar vi gjorde i lördags så får vi se om de gillar dem?? kanske kanske inte!!?

Skriver när jag kommer hem igen och med förhoppningsvis några bilder att uppdatera kvällen med =)
pussar på er


Nyponsoppa!

Blev aldrig någon basket, Björn ångrade sig.. tyvärr! så jag gav mig ut på egen hand det blev en löpartur/powerwalkin på 25 minuter.. var ju tvungen att hinna hem till Pussycat dolls.. =)

Blev lite nyponsoppa med glass och biskvier också, mums!! märkte även att det stod en polisbil utanför fönstret också när jag skulle bege mig ut förut.. den har nu stått där i nästan en timma, undrar vad som händer? kom även en securitas för en 20 minuter sen också!! Humm.. vad kan ske?

image518



Nu ska jag fortsätta kolla pussycat! Pussis kram


Basket!!

Japp, det är vad som står näst på schemat =) vi bestämde oss för att ta och spela lite basket ikväll.. och jag ska försöka få B att följa med ut på en liten promenad också!! hihi får se hur det går?

Sedan jag kom hem har jag inte gjort så mkt.. har käkat lite och har även legat och funderat på allt och ingenting, har varit väldigt vilsen de senaste dagarna, känner knappt mig själv längre eller vet vad jag vill eller tänker? :S väldigt läskig känsla.. vill bara att den försvinner!!

Men nu blir det promenix till basketplan.. ha det. pussis!


God morgon mina vänner

Nu sitter jag här vid datorn och käkar min frukost.. uppe tidigt idag bara för att jag ska jobba idag! är nog nästan första gången jag är uppe innan jobbet och bloggar ;) kul va? hihi..

Ska gå om 5 minuter så måste springa och göra mig iordning lite, lika seg som vanligt =)
Ha det great! Pussar


Dagens och egopic!

Ja här kommer dagens klädsel för staden och besöket hemma hos Björns pappa!! =) + lite egobilder!!

image514

Jeans - Stadium
Tubtopp - Cubus
Kofta - Gina

       

God natt alla. .. och sov så gott..
Pussis!


Ändrade planer..

Blev staden som sagt idag med inhandling av presenter till lillasystern och mamma, pappa! sluta med att vi åkte dit redan ikväll istället!! Och Guuudars vilken liten söööt flicka hon är!! kommer inte ihåg att barn kan vara så små, men ändå så var Willian (2år) storebrodern ännu mindre sa de!! hihi

Vi fikade gav presenter till alla, blev även en till willian eftersom han var lite avundsjuk och inte riktigt ännu hade förstått situationen med en ny bebis i familjen!! var ialla fall riktigt roligt att få se den lilla "varelsen" redan idag..

image510
Pappa, storebror och lillasyster!! (suddiga bilder, sorry)

   
Lillan och lillan med mamma!

image513
Stolta storebror polis-William med nya presenten!!

Nu ska jag slänga i mig en smörgås och sedan sova, för imorgon är det jobb igen!
pussar på er!<3


No Air!!

Älskar bara den här låten.. helt underbar!! =)



Lyssna och njut!
Nu ska jag ut och springa.. pussar


Godmorning!

Nu sitter jag och kollar in allt som finns att kolla.. nyheter, bloggar, bilddagboken och allt annat för att uppdatera mig lite om omvärlden.. min dagliga morgonrutin! =)

Hoppas det är bra med alla och att alla har vaknat till en lika fin solig morgon idag med som jag har gjort! Jihoo.. Underbart att det vackra vädret har kommit tillbaka igen och att det förhoppningsvis håller sig kvar också!! det kunde ju i och för sig bli lite varmare också :)

Nu ska jag alldeles strax äta något, har funderat ett bra tag på vad det ska bli med har inte listat ut det än.. ett svårt val !! hihi.. sen ska jag städa och fixa lite, få ner den torra tvätten från igår som inte hann torka i tvättstugan och dammsuga ska jag med göra.. efter allt donande blir det en sväng fram till stan!! =) nu var det ett tag sedan jag var där så nu är det dags igen. Ska byta lite saker åt mig själv och ska även hitta något fint till björns lilla lillasyster i födelsepresent och även något som grattulation till de lyckliga föräldrarna , undrar vad jag hitta på för något kul??

Nu ropar magen på mat.. he det så hörs vi senare.. pussar


Jobba..

Japp.. då var det dags för jobb igen! fick samtal från jobbet tidigare idag och de undra om jag kunde jobba ikväll för att det var en som blivit sjuk och bara för att jag är så snäll så är det klart att jag ställer upp ;) hihi!! så detta blir min 7 dag i rad jag jobbar, har nog bara hänt en gång förut att jag fått så här många dagar.. känns skönt! =) MONEY!!


Ne nu ska jag gå den vanliga promenaden till jobbet som tar ca 15 minuter.. börjar ju kvart i så är dags att kila nu.. blir högt tempo idag!! ha det..
Kramar puss


"Designar" och tvättar..

Nu är det full gång med tvätt och att försöka mig på att göra min blogg lite mer tilltalig än vad den är nu ;P så om ni undrar varför färger och designen är som den är så är det för att jag testar mig fram lite så får vi se hur det slutar ;) Tvättar gör jag också.. inne på typ 9:onde tvättmaskinen nu, är massa tvätt att tvätta eftersom vi missa förra tvättiden och då dröjer det ytterligare några dagar innan det passar in i vårat hektiska schema ;P hihi..


Vilket underbart väder det är nu igen.. på innegården klipper de gräset och det luktar underbart nytt gräs och det är så fiint med alla utslagna träd och blommor,, känns som sommar nu (igen)!! allt slog ju ut så fort , det kom bara över en dag nästan.,. härligt det.

image507

   

nu ska jag fortsätta med tvätten ha det! Pussarpuss


Härliga vädret

Godmorgon bloggen och godmorgon solsken =)

vaknade imorse och blev helt chokad,, jag som hört att det ska vara regn hela veckan.. men nee det hade de fel om för nu har solen tagit över igen, hejaheja! ;) så idag ska jag se om det blir så varmt så jag kanske till ochmed kan ligga och njuta lite av värmen!? får se..

Om en halvtimma ska jag bege mig till tvättstugan för vi har nämligen tvättid, får passa på när man är ledig från jobbet och har inte så mycket annat för sig.. therese har ju åkt till Luleå så nu har jag ingen att varken leka med eller göra de roliga träningspassen på F&S med.. snyft ;P men får väll hoppas att du har det riktigt underbart där uppe nu tjejen.. det är du värd :D

Nu ska jag käka klart min frukost och sedan göra klart tvätthögen =)
Pussar på er goingar


Livet är orättvist

Nu sitter jag här och tårarna bara rinner, har precis kollat klart på filmen the last castle.. jättebra film men med ett hemskt slut.. usch! nu är sofie ledsen :(

image505

Men men, ska sova nu och hoppas att jag varknar glad och pigg imorgon igen.
Sov gott alla..pussar

what to write??

Jaa ni, vad ska man skriva nu då?? vill sitter här och bara kollar på bloggen, vill skriva något men vet ej vad!? har ju inte hänt så mycket idag, inte mycket mer än att jag jobbat kommit hem och sedan laggt mig framför Tv:n.. =) som vanligt! hihi

Björn prata med sin pappa förut och nu ska vi antagligen hälsa på dem på torsdag och då ska jag för första gången få se den lilla söta flickan som är björns lillasyster!! vet ännu inte vilken tid hon kom men det var någon gång i onsdags!! =P .. hon är iaf 49cm och väger 3500gram.. en liten knubbis kanske ;)



Nu ska jag kolla vad björn gör, hörs sen!! Pussis


Sovande flicka

Det är vad jag är det.. somnade igår framför filmen vid datorn.. var så trött så orkade inte kolla klart.. snark ;)

Nu är jag hemma från lunchen och ska käka mackor och dricka vitamindrink =) händer inte så mkt annat idag vad jag vet som nu iaf.. blir la en film efter jobbet och lite slappa framför datorn.. ha det gött så hörs vi senare,,

Pussar


Pizza vs. Bullar

Nu har jag och älsklingen precis stoppat in sista plåten med bullar i ugnen! =) Mums! har även hunnit med att göra pizzan och ätit upp den, mycket gott.. blev lite överbrända men var goda ändå! Nu ska vi bara vänta på att sista plåten blir klar och sen ska vi smaka dessa underbart stora och gott lucktande bullarna med ett stort glas MJÖLK till! =)

image496
Pizza med roccula
       
Älsklingen, hjärtformade isbitar i cider, ööl med is!
image500
Här bakas bullarna för fullt i ugnen
   
Mummms =)
image503
Vet inte om det syns så väl på bilden men bullen såg verkligen ut som en ros !!


Förut  medans vi väntade på att degarna skulle jäsa begav vi oss båda ut för en löpartur.. sprang till hammarbyhöjden och en liten tur runt och tillbaka.. mycket skönt och härligt när björn hänger med så jag slipper springa själv för en gångs skull ;P När vi begav oss av hemifrån upptäckte vi en stor cirkus precis bakom vårat hus typ! hihi.. tänkte gå dit sen och fota lite, inte ofta man har en cirkus runt husknuten =)

Nu ska jag ta ut bullarna.. ha det! pussar


Back again!!

Nu är sofie tillbaka igen,, hoppas det är bra med alla idag! med mig är det bara bra, lite trött bara.. ;)

Ska alldeles strax kila ut till köket för att göra degen till våra hemabakade pizzor som vi ska göra ikväll! Mums,, var länge sedan senast så nu tyckte jag att det var dags =) ska passa på att göra lite bullar samtidigt eftersom jag också måste göra slut på jästen som ligger i kylen.. innan den har gjort sina dagar! ;P

Jobbade ju idag och det gick bra som vanligt! skönt att jobbar helg och få lite extra pay ;) speciellt när det är sååligt väder ändå!! tyvärr,,

Nu ska sofie göra nytta.,. hörs senare!! och bror min, ta det nu lungt i norge på syttonde maj (nationaldagen)
Pussar


Tv och godiskväll!!

Då satt man vid Tv:n och kollade på film med mys och godis.. det har jag gjort mig förtjänt av nu när jag och älsklingen har dragit ner eller rättare sagt slutat med onyttigheter på vardagarna.. men nu är helgen här och sofie trycker i sig en god godispåse ;P hihi!!!

image494 image495

Filmen blev Indiana Jones på kanal5.. har inte sett dem förut så nu var det dags att se dem och passar ju bra nu när den går på Tv! =) Nu börja den igen .. pussar på er!


What to do??

Jag vad ska jag göra nu då? hade lite längre rast idag för blev klar lite tidigare innan lunchen! sitter hemma och har precis käkat lite!! Bör egentligen diska lite för nu har högen kommit tillbaka igen, men orkar inte ;P lika lat som vanligt.. hihi!! fram med diskmedel och diskborsten och sätt fart bara sofie! =)

   

Slutar först kvart i 5 idag så kommer hem först vid 5 för ska ju handla lite på hemvägen också!! som vanligt ;) undrar om det blir kycklingwraps ikväll som björn har tjatat så om!! nnee,, nu får jag lyfta på rumpa och göra lite nytta..

ha det pussar


Kvällen!

Idag har det inte vart så mycket till uppdatering som ni kanske har märkt, ledsen för det men har inte riktigt haft tiden att sitta ner och ägna lite tid till bloggen förräns nu!! har haft fullt upp sedan jag kom hem från work!!! Stod ju och stekte pannkakor i över 1timma, hade ganska mycket smet.. både till kvällsmat och mat till jobbet, sedan var det lite allmänt plock och snaclat i telefonen också.. sedan vid kvart över åtta gav jag mig ut och sprang och tig mig en promenad på samanlagt 40 minuter,, skönt!! och nu sitter jag framför Tv:n och kollar på Dirty Sexy Money..

Förresten!!! Syrran klarade teoriprovet idag! GRATTIS till henne..

image491

Nu fortsätter Tv:n! god natt alla och sleep tight! ;) Pussar


Pannkaka!

Nu är sofie hemma efter jobbet.. har köpt mjölk, ägg och "grattis till flickan" kort.. så nu ska jag göra pannkakor.. hörs senare.. kram


Danspass avklarat!!

Nu var jag hemma igen efter ett danspass i Ringen.. var förväntansfull och ivrig över att äntligen få svänga loss lite.. men så fort jag kom dit fick jag se att det inte var våran vanliga danslärare utan en vikarie idag och blev genast lite besviken men tänkte att hon kan ju också va lika bra som den vanliga!! men efter halva passet kände jag att; nee det här var inte alls lika roligt och jag gav inte alls lika mycket som jag brukar göra.. vikarien var inte alls lika energigivande på samma sätt som våran vanliga.. men men, det var ialla fall roligt att få röra på sig.. vi får bara hoppas på att våran ordinarie danslärare kommer nästa onsdag =)

Nu sitter jag och käkar smörgås med medvurst och en C-vitamin "drink"  mums!!  ;) och snart ska jag kolla på lite Tv och sedan blir det sängen!! ha det gött och sov så gott..



kramar puss


Nu kom hon!

Ja det är så sant så.. måste bara berätta!! Björn har blivit storebror, igen! han fick en lillasyster som alla trodde att det inte skulle bli.. jag är såå glad, vill verkligen att det skulle bli en flicka och det blev det, äntligen någon som kan ställa upp frivilligt på flätor i håret (Istället för björns tre bröder) ;)

image489

Jag har jobbat idag igen och ska göra det alla av restens dagar i denna vecka =) skönt med lite jobb för en gångs skull!! ska åka och träna kl 19 också, helt själv, eller jag inte helt själv hela salen är la fylld som vanligt med folk, men utan therese bredvid mig :P blir danspasset äntligen, som jag inte har tagit på några veckor av olika anledningar! hihi!! men nu ska jag packa..

Pussar


Grillfest hos Sofia!

Här kommer inlägget som jag utlovade om grillfesten hos Sofia i lördags.. =)

image478
Värden Sofia

image479
Grillning på G..
image480 image481
Snacks och glassgubben som är med på varje fest såklart ;P



image485
Killarna i full gång och dansar ;P

image486
Killigan =)

image487 image488
Pusskalas =)

Detta var ett litet urval av biöder från den underbart roliga grillfesten i lördags! kommer säkert mer i veckan men detta får räcka så länge..

Säger god natt nu! pussar och sov så gott ;)



Trött och längre dag!

jobbade lite längre idag på jobbet, nämligen 45 minuter längre.. så slutade först kvart i 5 så kom hem lite senare idag.. var skit trött när jag kom hem så la mig framgör Tv:n och halvsov i ca en halvtimma.. gött, men är fortfarande trött ännu! men får la gå och lägga mig lite tidigare idag då,, NOT, kommer inte bli så för det är ju Desperate houseviwes ikväll juh ;) hihi.. Love!

image477
Gammal bild från min student på några av kusinerna =)

Nu ska jag och älsklingen laga lite mat och äta.. man måste ju ha mat i magen också =) sen funderar jag på och ge mig ut och springa, men eftersom jag är så trött så vet jag inte om jag orkar.. får se senare om energin kommer för att springa, annars får det bara bli danspasset imorgon istället!

Ha det underbart.. pusskram


Korvmbröd!

Sitter nu och ska trycka i mig två korv med bröd på rasten från jobbet.. mums! älskar korv ;) Ska kolla lite på Tv samtidigt med om det nu finns något intressant att kolla på vill säga?!! Hoppas ni alla mår bra iaf.. vädret fortsätter att vara fint även om det blåser lite.. men vad gör det, så länge det inte regnar! =)

hej svej puss


Filmtime =)

Nu är det dags för sängen och sofie är trött..!! Kvällen avslutades ialla fall med en film framför datorn och det blev "Step Up" pga att det verkar som alla har sett den nu på senaste tiden och eftersom alla andra tjatar om den att den är så bra så mååste ju jag bara se den.. hihi! och jag håller med Alla andra ;) den var riktigt bra, en film man ska se, älskar ju dansfilmer och det var ju denna så den passa mig alldeles utmärkt!

image473

   

Nu ropar sängen, ha det så bra alla så höres vi imorgon! God Natt..
pussar


Helgen i Lidköping!

Då så, nu ska ni få ett låångt och ett inlägg med mycket bilder i! =)

Helgen började med anländning i vinninga vid 22 - tiden då maria förljde med hem och vi snacka massa skit! gick och la oss vid 00 - tiden för att vila ut oss för nästkommande dag! Lördagen startade med ett samtal från kusinen Jenny om att hon ville fram på stan med oss och undra om vi hade tänkt och göra det, och det var redan bestämt så hon blev glad när hon fick hänga på!

Väl inne i stan blev det en hel del besök i olika affärer för att byta kläder åt våran mor och för att själva hitta klänningar, linnen, bikinisar och annat roligt =) jag och syster inhandlade varsin kjol på Åhlens och Elina köpte även ett par söta shorts på Gina!! Vi avslutade dagen på stan med att sätta oss och käka en chokladbägare på Glassbaren.. Underbart goda glassorter, verkligen något som jag rekomenderar en varm och härlig sommardag! =)

image450

image451



image455



image458

Klänningen som båda vi köpte och shortsen elina köpte!!

När vi kommit hem blev det paj! hallon och rabbarberpaj med vaniljsås. MUMS!!

image459
Syrran hugger in

Kvällen fortsatte sedan med grillfest och firande hemma hos Sofia men har tyvärr inga egna bilder på min kamera utan dem har Björn ochjag har inte hans sladd så får lägga in ett enskilt inlägg om det senare när han kommit hem och tagit fram sladden =)

Söndagen fortsatte med solning och packning och ett eländes velande om när och hur vi skulle åka hem till sthlm under dagen! :S löste sig till slut och vi åkte med ett tåg 17.29 från skövde! men innan dess hann vi även med att käka gott grillat kött med mammas goda potatissallad till.. =) och sedan även ett litet besök hemma hos Emma som var hundvakt åt 11 chihuauor.. underbara små godingar.. två var deras egna och resten var en uppfödares som var på utställning under dagen!!

image460
Emma med hundarna

image461
Valparna gillad Björn iaf ;P

       
Sötnosar
image466
Syrran och Emmas hund!
image467
Några trötta valpar i mitt knä! =)
           
De blev trötta de små rackarna! =)

image472

Ursäktar alla dessa hundbilder men kan inte låta bli.. de är ju ssååå söta bara! var nära på att plocka med en hem men då hade de nog inte blivit så glada ;P hihi!

Efter besöket hos Emma blev det färd till Skara där vi hälsade på Björns farmor och farfar och därefter blev det bussen till skövde för att då åka hem till storstan !!

Så nu sitter jag här hemma och har nu berättat om min helg ;P hoppas ni njöt av alla bilderna iaf !! :)

Ha det pussar



12 Maj

Då var ännu en helg avklarad och denna gjordes det i Vinninga/Lidköping! =) En mycket trevlig och underhållande helg!! Hoppas ni har haft en lika bra helg ni med!!?

jag kommer lite senare lägga ut bilder på hela helgen och skriva om vad som hände men först måste jag ju kolla på Våra bästa år.. så kommer lägga upp en hel STOR uppdatering om helgen när jag kommer tillbaka !!

Puss hej så länge.

Home!

Nu är sofie hemma i sthlm igen och jag ursäktar såå för den dåliga uppdateringen! men redovisar allt imorgon när jag vaknat...

Ha det underbart och sov så gott =)

Pussar


På språng!

Nu är jag hemma i vinninga och ska alldeles strax bege mig in till stan med syster för att hämta upp kusin jenny för att gå på stan och shoppa lite ;) hihi! Uppdaterar mer när jag kommer hem från staden igen!

image449


Pusshej

Avfärd!!

Nu har jag precis varit ute och sprungit.. är helt slut och kroppen bara rinner,, var nog inte så bra att springa vid den här tiden när det är så här varmt kanske!? bra att jag kom på det efteråt när jag redan hade utsatt mig för det! ;P



Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag fixa det sista för hemresan till vinninga/lidköping och sedan beger jag mig in till stan för att träffa älsklingen för att kliva på tåget som går 17.06 mot skövde!! =) så ha det så bra allesammans så hör jag antingen av mig när jag kommer fram ikväll eller när jag vaknat imorgon !!

Pussar på er! och ha en fortsatt trevlig fredag! ;)


9 Maj

God morgon alla.. hur har denna dagen startat för er då? bra hoppas jag! Själv har jag varit uppe sedan halv 9 men inte orkat göra något förräns först nu.. packar lite inför resan hem för tillfället och ska nu boka resan också.. kan vara ganska bra att ha det gjort så de inte tar slut eller nått ;) hehe!!


hörs senare..pussar..


sallat!!

Nu har jag varit så dukitg så jag har gjort precis allt som jag skrev förut att jag skulle göra.. jag gav mig till och med ut för att springa, i hela 20 minuter ;) STOLT!! jag har precis kollat klart på Dirty Sexy Money, och det verkar riktigt bra faktiskt.. kanske kollar på det nästa vecka med., faktiskt värt att se!! innanTv:n duschade jag och käkade den goda salladen som jag ock älskligen gjorde.. Mums!!

image446

image447

Nu ska jag hoppa i sängs och sova.. för imorn ska jag packa, sola, snacka skit med therese och åka hem till vinninga! =) om inte jobbet ringer och säger att jag ska jobba e klart då blir det bara hemresan isf ;) hihi.. ha det lovely!

Puss kram<3

Varm dag och öl!

Nu var jag tillbaks igen efter tom uppdatering igår.. var nämligen jobb till och sedan var det tänkt att jag skulle träna halv 8 men slutade med att jag hängde på therese, karin och karins kompis på lite ölkväll efter jobbet.. Mycket skönt att bara sitta och snacka skit och dricka öl och cider och även slänga i sig en underbart god pizzaslize! =)

image441

image442

       
Fotograferade några av de typ 100 "kattor" som bor på byälvsvägen ;)

Idag har jag jobbat igen och är nu hemma efter en tripp till affären för att inhandlat kvällens tillbehör till maten; Sallad!! Snart ska jag och älsklingen städa och sedan ska jag ut och springa hade jag tänkt, men får se hur det blir med det sen ;) hihi!!

Ha det underbart.. pussar





Uggly Betty

Då har jag kollat klart på Uggly Betty och käkat lite natur godis till.. mycket bättre än att käka riktigt godis iaf... ett litet steg i rätt riktning ;P hihi! Nu ska jag kolla på Desperate Housewives och sen ska jag skicka lite partymusik till sofia om jag hittar något bra =)

Pussar


klartt!

då var jag hemma igen efter 8 timmars jobb och 1 timmas träning =) stolt att jag äntligen tränat igen.. var till och med så duktig att jag och theres valde att gå hem istället för att ta tunnelbanan två stationer.. tog 15minuter till bagarmossen där therese stanna och sedan ytterligare ca 20 minuter hem till mig i kärrtorp.. så blev en lagom lång promenad hem efter träningen ;D Gud vad jag är duktig ;)

image440

Nu sitter jag här hemma själv i en tom lägenhet utan ett enda ljud.. :S Björn är nämligen och dricker öl med två arbetskamrater på medborgarplatsen.. de skulle ta en liten grabbkväll, så jag fick ju bara låta honom göra det ;P

Nu ska jag käka köttfärsås och spagetti som björn lagade innan han for iväg och så ska jag tillbringa resten av timmarna framför bla. VÄNNER, Uggly Betty och Desperate Housewives!! =)

Ha det så höres vi! Pussar kram..


Lunch!

Nu har jag varit hemma en timma på lunch och slängt i mig lite i magen! ska snart bege mig tillbaka till jobbet och efter det blir det träning i skarpnäck med therese.. =) ska bli skönt att få rör lite på sig och spalla av sig ;)

Nu har jag och björn bestämt kommer åka hem till lidköping i helgen för vi är ju bjudna på grillfest/kalas till sofia på lördagen och vi är väldigt sugna på både lite fest och grillning.. och själklart att få träffa kompisarna också! =)

image439
lördagskvällens huvudperson (sofia)


nee nu ska jag dra till jobbet igen,. hörs senare ikväll! puss på er




Paltkoma!!

Sofie har paltkoma till max nu alltså, fy fasen alltså! vet inte var jag ska ta vägen, maten ligger uppe i halsen! :S Och för er som inte vet vad paltkoma är så kan jag berätta för er att det är när man har ätit så mycket så det är helt stopp i magen och man knappt kan röra/andaseller förflytta sig ungefär.. det är paltkoma!! ;)
Vad som orsakade denna mätthet var en av mina favoriträtter.. = Fisk, potatis och äggsås! =)

+ + -

Nu ska jag sätta mig framför TV:n och blänga lite.,. ha det.. pussis!

Hej alla!

Hej alla mina kära läsar ;P
hoppas allt är bra med er, förstår att ni har saknat mig..
Berätta ju aldrig för er att jag skulle vara borta from tisdag - söndag och att ni inte skulle skulle ha något att kunna läsa om mig dessa dagar.. har nämligen varit hemmåt och firat valborg med björns pappa med familj och vart barnvakt åt hans lillebror ;)




Men nu är jag hemma igen och uppdaterandet ska förbättras på ytterligare :D
Idag har jag jobbat hela dagen och inhandlat all mat som ska fyllas på i kylen efter nästan en vecka hemifrån så det blev ett par hundralappar som gich åt,, GUD vad maten har blivit dyr, kan knappt andas längre så preiserna höjs! :S

Nu ska jag börja skala potatis och koka och sedan väcka älsklingen som sover efter en jobbig första dag på nya firman! ha det guld..

pussar <3


RSS 2.0