Desperate Housewives!!

Då har jag precis kollat klart på första nya avsnittet av Desperate Housewives!! =) Shit vad jag har längtat efter det.. känns som flera år sedan senaste avsnittet sändes.. hihi



Nu ska jag ialla fall gå till sängs! Hann inte med att skriva Cv:n idag men det får bli imorgon istället, skickde efter lite fler bilder att framkalla istället,. var fri frakt idag så var tvungen att passa på!!
sov så gott allesammans!!
Pussar på er


Anorlunda danspass!

Igår var det ytterligare ett danspass som vanligt halv 8 på måndagar =) Men igår var det inte som det brukar vara.. igår var våran vanliga tränare borta så vi fick en annan tjej! Hon hade helt anorlunda uppvärmning och lärde oss en annan dans.. skiit kul var det!!

Var lite mer diskodans, men spelade inte mig någon roll.. har ju dansat det hela mitt liv förut så jag tyckte det bara var kul
att prova det igen!! Så jag var helt i extas efter danslektionen!! hoppa fram och tillbaka och kunde inte vänta tills jag kom hem innan jag fick visa Björn vad han hade missat!! (han var sjuk igår) Jihoo vad kul!! hoppas vi får henne någon mer gång!!


Det var denna låten med Velvet vi dansa till igår!!


Nu ska jag kolla på ytterligare ett avsnitt av ****.. ja gissa vad!!
Pussar på er!!


Tisdag!!

Då har man varit vaken sedan halv 10 och sedan 10 har jag bara sprungit fram och tillbaka till tvättstugan!! Ååh vad vi ska ha en egen tvättmaskin i våran nya lägenhet.. så man kan bli av med lite iblan istället för att springa fram och tillbaka hela dagarna till tvättstugan!! Suck!!

Idag händer väl inte så mycket för övrigt, sitter ocg degar framför datorn bara.. ska väl försöka skriva en Cv och skicka iväg till lite olika ställen på platsbanken och se om det är någon som nappar!!? Behöver mer jobb än vad jag har nu.. klarar mig inte på detta! tyvärr..

Nu ska jag kila till stugan igen.. see ya!
Pussar


Måndag!!

Då var det början på en ny vecka som startar då!! Vaknade utvilad och glad vi 10-tiden.. sköönt! är ledig (utan jobb) idag så ska bara ta det lugnt hela dagen, kolla lite SATC och nog hinna med en liten promenad också =)

Ikväll blir det även dansträning som vanligt, fast förra gången missa jag för var såå extremt förkyld,, så ska bli intressant att få se vad de lärde sig förra gången + idag, blir dubbel inlärning idag hihi!!



Nu ska jag käka upp mina mussli och kolla på ett Sex And The City avsnitt.. blev 4 igår ;)
Pussar på er!!!



Färdig jobbad!!

Då var men hemma igen efter en hel dags arbete.. Ååhh vad duktig jag är :D hihi

Orkar inte göra så mycket nu, skulle behöva diska men var ju tvungen att vänta på att Björn skulle komma hem igår så är jätte trött idag, var det redan igår också!! somnade i B knä när han kommit hem, framför datorn. hehe!!



Nu blir det som vanligt SATC, hann med 5 avsnitt igår + en promenad!!
ha det.. pussis



Otäcka finger!!

Måste bara berätta en liten sak som hände i förrgår kväll när min kusin och hennes killer var här..
Jag skulle styla lite som jag gör iblend när jag öppnar flaskor med kapsyl när jag inte hittade en öppnare, och det brukar vara att jag öppnar med en kniv, och det har alltid gått bra, fram tills då!!

Första flaskan gå utmärkt men när jag sedan ska öppna den andra så slinter jag och får kniven på tummen, jag tror inte det är så illa för det varken gör ont eller börjar blöda, så jag fortsätter öppna, men till slut kommer det lite blod sipprandet och jag börjar känna lite smärta!!! Går till handfatet, och där får jag stå.. det slutar inte blöda och det är inte lite heller! :S kollar på fingret och ser rakt in i det.. jag har i princip Huggt mig i fingret.. hehe!! inte så smart. men med emilia, björn och david till hjälp så sätter vi på ett plåster efter en liten stunds tryck på såret..!!



Nog om det.. nu käkar jag frukost som vanligt innan jobbet och lyssnar på Björn som ligger och suckar i drömmarna ;P
Ha det bäst.. pussar kram


Party!!

Satt i bilen på jobbet och hörde den här låten.. blev såå sugen på att parta.. tänk er bara att dansa loss gärnet på dansgolvet till den här =)




Nu blir det en liten promenad för lilla sofie =)
har än så länge sett 3 avsnitt!!
Pussar på er..


Lördagsmys!!

Idag blir det lördagsmys med mig själv,.. fast till sällskap kommer jag självklart ha Sex And The City gänget och chips, godis och lite goda dipper =)

Det blir egomys pga att Björn har begett sig till sin kollega för att umågås lite med tv-spel och öl.. en liten softardag för killarna .. kan de gott få ha ibland,, + att jag får vara själv hemma med datorn..! =) hehe

Nu ska jag kolla på det första avsnittet och i slutet av kvällen får vi se hur många det blev hihi!!

Pussar på er..


Dags att möta..

Då ringde precis kusinen och sa att de åker med tunnelbanan till oss om 2 minuter.. så nu blir det trevligt sällskap och god mat ikväll =)

Det är alltså kusinen Emilia  som kommer nu, och hon har med sig sin älskling David ;) De är här i sthlm för att fira sin 2 års dag tillsammans och vi bestämde då att det vore kul att tillbringa en myskväll tillsammans och laga god mat tillsammans osv..  ska bli riktigt trevligt! Alltid lika kul att få besök av sina kusiner :D

   
Emilia och David!! (maria kom med på hörnet!)

Nu ska jag fixa det sista inför att de kommer..
Pussar på er..




Usch!!

Usch ja, hade en riktigta hemsk dröm inatt! Drömde om zombies.. att jag var jagad av flera hundra, men jag var faktiskt inte ensam. hade typ 10 till med mig,, och vi lyckades lura dem till slut och drömmen sluta med att Maria sa - "Du fyller alltid år" :S hihi!!



Hoppas ni har haft en god natts sömn ialla fall!!
Nu ska jag äta frukost! puss på er!!



Jä**a Idoljury!

Vad har hänt med Idoljuryn.. kan de inte höra vad som är bra och vad som inte låter bra!! Blev sjukt irriterad nu när jag fick veta att den underbara tjejen Erika inte gick vidare, grät ju nästan när hon sjöng ju!! shiit!!



Och när den där lillfjanten gick vidare också! hejja ju på lisköping juh ;) ne inte bara det men varför satsa på en liten kille som inte är färdigutveckld ännu för att istället låta han växa klart i rösten och sen ta tag i honom.. tycker ärligt talat inte att han sjunger så jäkla bra som juryn säger!! men vad har jag att tycka till om??

Ha en fortsatt trevlig kväll alla!!
Pussar på er..




Hemma igen..!

Då var man klar med jobbandet och det är nu dags för en rask promenad!! I minst 45minuter som jag nämde tidigare att B lovade ;P hihi.. blir nog vägen till gullmarsplan och runt lite där så vinka på mig om någon av er skulle se mig =)

Ikväll blir det lite städ också!! ska damsuga och plocka iordning lite, har ju blivit så duktig nu så vi har ordning hemma .. Förresten, fick hem bilderna idag som jag beställde här om dagen. så nöjd med dem.. blev jättebra kort!! nu ska jag bara inhandla lite album, som förmodligen blir när vi åker till Ullared!! =)

Nu drar vi! höres
Kram puss

Weird!?

Vaknade en kvart innan klockan ringde imorse och var huur pigg som helst, hur kan det gå till? kan ju inte ens somna på kvällarna! Sover ju nästan ingenting på nätterna juh, och vaknar minst en gång varje natt! Hmm.. weird!? hoppas jag inte är på väg in i en sådan där sömnlös jobbig period igen! känner ni till det?? jobbigt..

Idag är det jobb igen och efter jobbet har Björn Lovat att vi ska ta minst en 45 minuters promenad idag, eftersom han inte orkade gå en halvtimma igår så lova han istället att ta en längra idag. och det ska han banne mig få också! ;)



Nu ska jag käka klart! ha en bra dag
kramar


Heroes

Såg precis klart de två första avsnittena av Heroes säsong 3 =) såå spännande .. hihi
Ska inte avslöja något men ser verkligen fram emot nästa avsnitt som vi säkert kommer kolla på imorgon! ;P

Måste bara säga också hur jag beundrar Hayden Panettiere, hon är såå söt och det är så naturligt också! visst är det mycket smink på hela tiden men hon är så naturlig utan det också, inget fejk där inte! så naturligt och sött!!





Nu ropar sängen (läs; Björn) så måste studdsa iväg!
Pussar och sov så gott! natti..


Shitt vad sjukt!!

Hittade denna på youtube när jag satt och sökte runt..
Det är läskigt vad det verkligen låter som det säger allt på svenska! :P



Nu ska jag och B ut på en liten promenad, sedan blir det pastasallad! =)
Pussar på er.. =)


Onsdag!

Då var man uppe igen och det gick förvånadsvärt bra för att vara första gången på över en vecka som jag gått upp så här tidigt.. hihi! ibland är det allt skönt att vara hemma lite från jobbet.. IBLAND! :)

Jobba var det allts. men vad ska jag hitta på idag då efter jobbet? Alltid lika segt som vanligt, och nu har jag inget och pyssla med i lägenheter eftersom vi har lyckats hålla väldigt rent och fint det senaste =) skönt ioch för sig men är det inte stökigt så har man inget och pyssla med eller klaga på ;P

Nu ska jag käka klart min goda smörgås och sedan göra iordning mig det sista för the promenix!
Ha en bra dag allesammans! Pussar


Wall.E

Vilken underbart söt och rolig film! säger så mycket även om han inte säger ett enda ord, knappt.. Såg precis filmen och kan inte ge den mindre än 5guldstjärnor ;) hehe


So cute!

Nu begav sig B precis ut för att springa, kunde man inte tro om honom, men han har faktiskt lite självdisiplin i kroppen after all.! jag följde tyvärr inte med ut, för jag är ju fortfarande lite krasslig men det går åt rätt håll ialla fall och ska faktiskt jobba imorgon!!

Ha det bra människor! :D
kramis


Jihooo!!

För det är ingen vanlig dag för sofie är jätteglad idag! Hurra hurra hurra!!..

Och vad kan detta bero på, jo nämligen att jag och Björn har fått våran första egna lägenhet! =) förstahandskontrakt.. jihoo! VIsste inte vart jag skulle ta vägen när jag läste mejlet.,. att man verkligen kan bli så glad för en lägenhet, det visste jag inte men antagligen så kan man det :)



Nu ska jag snart kila iväg till ICA för att panta alla flaskor som står på balkongen och skräpar, samtidigt tänkte jag ta vägen förbi tvättstugan och boka en tid så vi får rena fina kläder =) och medans jag gör alla dessa nödvändiga saker så får jag mig en skön promenad.. visst är jag duktig! hihi

Ha det gött så länge.. pussar på er


En liten rolig grej!!

Snodde denna från min kusin Emilia!! =)

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Heej sötast i världen =)

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hej, många grattiskramar på 20-årsdagen!

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
God Jul på dig med.

Vilket sms blev du mest berörd av?
Hej hej ville bara säga att det är bara 90timmar 24 minuter och 23sek kvar tills vi ses...

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Tjoho loser

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jag hann med i sista sekund.

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Hej älskling sitter nu i vår lägenhet och lyssnar på lugna låtar.

Vad vill du höra mest av allt?
Hej! läget!

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Åhh tackar tackar...

Din romantiska replik?
Hej gullet jag tengte bara höra med dig vad du gör fredagen den 15 december

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
När slutar du då?


Testa den här, det är rätt kul faktiskt!! hihi..

Puss på er



Framkallning!!

Har ni tänkt på det någong gång.. att om ungefär 40 år när man sitter med barn och barnbarn och ska berätta om vad man gjorde när man var ung och vad man hade på sig mm.. då gör man kanske inte det med mer än ord.. för tänk vilken utveckling det har skett bara de senste årena och inte bara till det positiva..

Vart har de där mysiga kvällarna tagit vägen då man kollar igenom alla bilderna från flera år tillbaka?? jo då sitter man samlade framför en databurk och kollar istället.. det är ju såå mycket mysigare att sitta och kolla i ett album och det gör vi ej längre för nu framkallar man inte bilderna  längre utan har de bara på datorn eller på en cd och tänk då om 40 år hur det blir!!
-"kom alla så ska vi kolla på cd:n..
" (alltså bilderna) inte alls samma sak!!

Och det jag vill komma till efter allt detta kackel är att jag har tagit tag i detta nu, jag har börjat samla alla bilder jag vill framkalla i en fil som jag ska lämna in för framkallning så jag kan sitta där om 40år och visa min ungdomstid för mina barn och barnbarn =) hihi

Nu är det dags för mat.. ha det
kramis


Helgen!! =)

Då vart det dags för uppdatering från helgen och detta kommer ske mestadels i bilder :D jihoo!!

Torsdag - Fika med gänget!


Sofia och Maria

Anna-Maria

Björn..


Fredag - Inflyttningsfest hos Emilia!!


Emilia och hennes David =)

Sofia och maria och lilla jag

Tjejerna!

The Guys

Dags för shot..

Söta Elin och lilla erik ;)

Massa glada roliga människor på stadt! bla Syrran ;P

Lördag - Filmkväll hemma hos Mig!


Ska det vara filmkväll ska det vara cola :D

MiaMaria

SoFia


Dessa är de bilder jag har men får jag tag på fler så kommer du upp ska ni se =)
Hände mer i helgen men som jag tyvärr inte har i bilder...
Ha det bäst allesammans! Puss påer!!


Hemma!!

Tillbaka i Stockholm och trött som en chimpans.. hihi! är såå jäkla förkyld så kroppen är helt slut, orkar ingenting. vet inte vart jag ska ta vägen! :S Men men, blir la frisk snart!!?

Ikväll händer inte så mycket ska mest bara slappa och kanske kolla på någon film eller så! Hade gärna lagt upp ett inlägg med bilderna från i fredags men har inte dessa bilder ännu... för jag glömde min kamera här.. men om SOFIA läser det här så får du väldigt gärna sända mig bilderna!! =) så ska ni andra snart på se dem..


Puss och kram på er!!


In the old village!!

Då var jag här i vinninga och har redan avklarat 2 dagar!!  kom i torsdags vid 16 tiden och då var det fika med några av tjejerna.. sofia anna-maria och maria och så självklart den största tjejen av oss alla.. Björn!! =) bilder

I  fredags var det inte alls lika roligt på dagen, var nämligen begravning som inte är det lättaste att vara på.. usch!! men det var jättevackert och dagen avslutades bra..
På kvällen sedan var det dags för utång, förfesten ägde rum hemma i min kusins nya lägenhet, var nämligen inflyttningsfest där :) mycket rolig och underhållande kväll.. vi fortsatte sedan vidare fram till Stadt där det bjöds på mycket dans och många trevliga människor att prata med.. hihi (fotografier kommer)

Idag har det vart mestadels slappning, men även en del matning till kossorna på baksidan.. har ju massa äpplen och päron på marken som ska bort och då går dom till kossorna, vilket de är väldigt nöjda med! hehe...

Nu ska jag rensa lite bland mina saker i hyllan på mitt rum här hos mamma och pappa..
Pussar påer...

Kvällen!!

Nu var man klar med allt som var tänkt att göra för kvällen!! =)

Men nu är det ändå dags för sängen!! imorgon bär det av till lidköping kl 11 så måste gå upp i tid så vi hinner fixa allt som ska fixas innan vi åker.,,

Ha en god natts sömn alla!
Puss kram


God Morgon!!

Fy farao vad kallt det är... Vakna för en liten stund sedan och funderade på att inte gå upp, inte bara för att jag var trött utan för att jag frös något så in i norden!! nu sitter jag med polo, stickad väst och en halsduk! mysigt!! =D

Idag blev det jobb som sagt och efter det städning.. ska ju få hembesök då vi inte är hemma! åker till Lidköping imorgon vid 11 och innan dess kommer Simon m compani.. de ska på coldplay konsertet och ska då tillbringa en natt i våran lya.. :P

   

Nu ska jag käka klart sedan blir de till att fixa till mig och gå till jobbet!
Puss på er..


Läggdags!!

Då var det dags för sängen igen! som vanligt den här tiden på dygnet.. Imorgon blir det jobb, jihoo.. och efter det blir det städning i högsta grad :P

Idag var jag och kolla på lägenheten som jag nämnde förut och den var över förväntningarna.. Storstor balkong + en liten uteplats på baksidan.. bådeock, inte vanligt att man får det så lyxigt!! stort kök var det också, jämfört med det vi har nu + att hela lägenheten skulle bytas ut när det gäller golv och tapeter.. kan man få det till sitt egna med en gång!! =) Nu gäller det bara att hålla tummarna och hoppas att de kontaktar oss och säger att just vi hade turen att få lägenheten :D



Nu ska jag hopp i säng.. sov så gott alla små turterduvor :)
Kramar och god natt!



Hemma?

Då har jag precis avslutat ett trevligt samtal med min kära vän Maria och ska nu fortsätta med städningen, duschen och sedan avnjuta ett avsnitt av; ja gissa vad ;) hihi



Idag ska jag och B åka och kolla på en lägenhet som vi fick erbjudande på posten idag att komma och kolla på.. en 3:a 82kvm2!! Får hoppas på det bästa, behöver verkligen en förstahandslägenhet.. skulle underlätta allt såå mycket mera!!

Nu blir det lite mat först innan diskningen!!
Kramar på er



JoJo

Värd låt att lyssna och tänka efter till!! så sant..



Låttext


Mycket viktigt budskap i denna låt!! Bra att de göra några sådana här betydelsefulla låtar lite då och då!!

Nu ska jag kolla på ytterligare ett SATC avsnitt.. ;)
Ha det great.. pussar

Gårdagens shopping!!

Var ju som sagt framme på stan igår och detta var sakerna som fick föjla med mig hem!! =)



   

       

   

1 - Elvisglas
2 - Mitt och dittskål.. så jag håller björn borta från mitt godis ;)
3 - Ljushållare, Marilyn Monroe och Elvis!!
4 - Plastcocacolaflaska att samla mynt i!! (måste ju ha en till enkronorna också)
5 - Warptröja, Danströjan jag ska ha ikväll på träningen!

Nu är det käka dags.. kram på er


Måndag!

Då var det dags för början av en ny vecka att starta!! =)
Har sedan kl 10 ägnat mig att springa fram och tillbaka till tvättstugan och tvättat alla dessa kläder som ska tvättas jämt och ständigt!! :P hihi



Igår tillbringade jag halva dagen sittande framför datorn och slöade och halva dagen på staden med lite shopping... skulle köpa träningstopp som jag nämde och blev även annat lite klotter!! ska visa bilder senare. Nu ska jag ägna en halvtimma till ett SATC avsnitt för att sedan bege mig ner till tvättstugan igen !!

Pusskram


Sofie idag!!

Ja då var det dags igen för en liten dagens outfit!! =) var ett tag senast som vanligt så nu blir det lite extra speciall..





Jenas - Stadium
Linne - Gina
Tröja - Bikbok
Skor - Åhlens

Köpte tröjan och skorna i måndags på Forum Nacka!! första gången jag var där, men mycket trevliga affärer + att B jobbar där också.. bygger ställning till utbygnaden av shoppingcentret =) helt rätt, bygger mer shopping till mig baby ;P

Nu ska jag kila in till staden för att shoppa ett träningslinne/tröja och massa godsaker till kvällen; fruktsallad!!

Puss på er..

Tillbaka..

Då var jag hemma igen efter ett besök hemma hos B pappa m familj med god hemmagjord pizza och trevligt sällskap, william är ju bara för skön, skulle inte förvåna mig om han blev komiker när han växer upp =)

Vid 21-tiden var det daxs för oss att dra vidare till biografen där filmen Babylon A.D. väntade.. Var inte alls vad jag hade väntat mig och var inte alls värd pengarna och för att få se den på bio, en riktig hemma film som inte kostar ett öre!  Nee den var inte alls vad jag förväntat mig, började bra och lovande men efter ett tag tappa den helt "handling" och man förstod egentligen inte vad det handla om och när man väl gjorde det så var filmen i princip slut!??



   

Nu ska jag ännu en gång överlämna datorn till B så han blir glad och nöjd ;)
Ha en god sömn och fina drömmar! kramar
<3


God morgon!!

Eller ja inte riktigt morgon då, har faktiskt varit uppe ett tag, ätit frukost och kollat på the number 23.. Väldigt speciell film men ändå bra, lite anorlunda att se Jim Carrey i en sådan här slags film!! men men,, det gick ändå =)

   

Idag blir det ett besök hemma hos Björns pappa med familj, trevligt! och efter det har vi tänkt att vi ska se en bio.. blir nog kanske Babylon A.D.. verkar vara en bra film faktiskt,, we will see!!

Nu ska jag lämna över datorn till björn så han får fortsätta med sina barnlekar ;P
Ha det.. kram


Såå slö!

Sitter här vid datorn igen, har gått fram och tillbaka från datorn och tv:n idag!! gör inget annat än att slöa framför dessa fyrkantiga skärmar.. blir alldeles tokig i skallen.. men ändå kan jag inte slita mig!!

Har precis kollat på ett gamalt desperate housewives avsnitt på tv:n och ska nu sätta mig och kolla på "The Brothers Grimm" på datorn nu.. har inte sett den tidigare och vill se den nu, för satt nämligen och sökte på olika filmer som Heath Ledger hade gjort och då kom bla denna upp oc tänkte att den skulle vara rolig att se =)

 
R.I.P


Ha det so long.. pussar



Sick!!

Då var man hemma från jobbet idag då.. känner mig lite krasslig i halsen igen!! hade ont i halsen när jag vakna i förrgår men igår var allt bra igen men idag är det tillbaka.. Suck!! =(

Vi  ju jobba och få pengar men vad ska man göra, man får ju tänka på alla pensionerer man kan smitta när jag träffar så många varje dag, och det vill man inte vara orsaken till att de ska bli ännu sämre!

Nu ska jag kolla på ett SATC avsnitt och avnjuta det i min ensamhet, sjuk en fredag!!
Ha det. pussar





Mjauu,,

Här kommer bilderna på katterna Maria =)





ha det.. pussar

Snyftaren nr 1

Sitter här och störtlipar och mitt hjärta är helt krossat.. Har precis kollat klart på filmen The notebook!! det är nog den absolut bästa film jag någonsin sett och det hjälper inte att jag sett den förut utan jag gråter lika mycket varje gång.. I just Love it..

"The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds. And that's what you've given me. That's what I hope to give to you forever."



Så vackert..!!

Nu ska jag ta fram och tina falukorven så vi kan laga mat när min underbara älskling kommer hem,, Gissa om jag ska krama honom håårt och bara stå där i ett par minuter =)

Kram på er








27 Dresses!!

Då var ännu en dag avklarad och det är nu dags för sängen att omfamna mig ännu en natt med goda drömmar.. visst lät det poetiskt ;)

Har precis kollat klart på 27Dresses, underbart bra film får jag lov att säga, såå romantica :P Kastade även i mig ett stort lass GLASS under filmens gång med massa colasås och chokladkulor på =)



           

Imorgon blir det sovmorgon, än så länge ialla fall, och sen städning, löpning och träning utav dansen som vi hittills lärt oss på dansskolan!! Sova sova.. god natt med er..

Pussar<3


Hemma i el Stockholmo :P

Nu sitter jag här hemma igen i vår kära lägenhet och slöar som vanligt ;) men en glad nyhet har jag för er ialla fall, några av er vet redan,

JAG och Björn ska börja dansa Streetdance idag!! =) anmälde intresse för två veckor sedan, fick ett samtal från dem i för 1½ vecka sedan om att jag stod på kö och i torsdags ringde de och sa att jag kommit med, och att de kunde knö in björn på en plats med ;D så ikväll bär det av!! ska bli riktigt spännande ..

    

Ska nu fixa iordning mig för staden för att leta lite träningskläder som jag ännu inte funnit, hmm! vad har man på sig egentilgen?? ska även åka ut till nacka forum för att kolla in björne när han jobbar där, bygger nämligen ställningen där inne.. =) redig pojk..

Ha det so long! pussar
<3



Fika och roadtrip! =)

Igår var det ficka med maria, systet mi och sofia!! =) Riktigt trevligt med en liten fika och lite skitsnack sådär emellanåt ;P hihi..

Idag blir det en liten resa för mig och Charlie till Grästorp och Julia :) ska kolla in hennes lilla boing som jag inte sett ännu.. sen ska vi vidare hem till charlie för en trevlig kväll med film, filmning och skitsnack! förhoppningsvis kommer sis och emelie med dit också :D snice!!

Men nu ska jag dusch för att sedan bege mig in en snabbis för att hälsa på min kära mormor :D var ett tag sen senast!! <3

 Ha det.. Pussar

Krambjörnar och charlie!!

Då var jag hemma igen i vinninga efter att ha spenderat gårkvällen och dagen med Charlie! =)

Charlie kom till mig igår vid 18-tiden för att spendera kvällen framför en harry potterfilm, trodde vi! men det sluta med att vi satte oss och kolla igenom alla våra gamla inspelningar på VHS för att hitta krambjörnarna-filmen.. tillslut hittade vi den efter en stunds letande och kollande på bla filmer på mig när jag var liten :D hihi!! Vi fortsatte sedan hem till charlie vid 22-tiden för att jag skulle sova över där!!



   

Idag vakna vi först vid halv 9 och sedan vid 10 av att syrran ringde men gick först upp vid 11 =) hihi...
När vi väl ätit våran goda och nyttiga frukost begav vi oss ut för en liten springtur.. härligt men jobbigt, känns bra efteråt ialla fall :D hihi..! vid halv 4 tiden begav vi oss in till stan för att kolla kläder och käka lite gott..





Nu ska jag fortsätta kolla på Heroes.. jihoo!!
Ha det gott.. pussar

Framme i byggden!!

Då har jag varit hemma i vinninga en heel dag nu!! =)
och inte har det hänt så mycket!! eller??

Dagen började med strömfel på gröna linjen på tunnelbanan, just den jag åker med och det ledde tillslut att jag missade mitt tåg till skövde :( suck!! jag som ändå planerat igår att åka lite tidigare med tunnelbanan för "man vet ju aldrig vad som kan hända"  och vad hände...?!

När jag väl kom fram till skövde ägnade jag lite tid med maria på skövdes högskola, där hon går, innan vi begav oss hemmåt.. väl hemma :) så käka vi lite glass i det fina vädret, golfa lite med pappa, prata med kossorna och fika när syster yster kom hem!! trevligt trevligt!!



Nu ska jag bege mig till sängs för att imorgon hjälpa pappa med att måla utbyggnaden på huset!!
saknar dig gubben och krya på dig, syns på fredag!!



Pussar <3


RSS 2.0