Tröött!

Sitter nu vid datron alldeles nyvaken, var så trött när jag kom hem efter jobbet så jag hann inte mer än att knappt kolla klart på Las Vegas innan jag somna. Var skönt att få sova lite, men hoppas bara jag kan somna ikväll nu bara :P

En liten kort samanfattninga av min vecka:

  • Måndag: Jobba, plugga historia och var hos grannen och prata om hundar.
  • Tisdag: Jobba, plugga.
  • Onsdag: Jobba, sova, plugga ...
  • Torsdag: Jobba, plugga träna.
  • Fredag: Ledig =) ta det lugnt plugga lite och träna..
  • Lördag: Jobba. Björns mamma kommer på besök.
  • Söndag: Jobba. Ta det lugnt och ladda för nästa vecka =D
En lite kort sammanfattning.. kommer säkert inte bli riktigt så men jobba ska jag göra för det mesta i alla fall :D hihi.. Fint med lite kosing!




"Misslyckandena är de bästa lärdomarna i livet."



En helt vanlig dag!?

Vaknar kl 8 av att alarmet ringer, skulle upp tidigt för att åka till kungens kurva och IKEA.. skulle även till Asko möbler som  har rea för att försöka hitta något fint och bra, men sluta med att jag och Björn var så trötta och drog oss till halv 10 och blev sega iväg... sen vid halv 11 tiden ringde Björns mamma och fråga om vi ville komma på middag vid 6 så vi strunta i IKEA och tar det imorgon istället...

Vid 6 tiden var vi hemma hos annika och pär där vi spela gitar hero och träffa björns mormor..
Till middag blev det god stek med potatis och sås.. mums! =)

Nu sitter jag här och skriver och kollar på "saturday nigt live".. idag var justin timberlake med.. helkul program :P
Ska lägga mig snart men först blir det att borsta tänderna...



"Hur man än vänder sig har man rumpan bak..."

Snö Ostaka och Björn!

Så nu har man skaffat blogg, ska bli kul att få skriva av sig emellanåt och få skriva om vad som händer mig och vad jag tänker, kanske kan va kul för er att läsa, speciellt kompisarna i lidköping så kan ni hålla koll på mig och vad jag gör här i staden! ;P

Idag är det ostkakans dag och jag är överlycklig, ska käka lite gofd ostkaka med älsklingen senare, tyvärr köpt för har inte hunnit göta någon själv men man kan ju inte göra altt heller. eller?

Första snön kom i förrgår men den la sig först igår och det var inte lite heller, kom ca 1decimeter.. =) jättekul med snö men var inget kul att jobba då när jag går ute nästan hela tiden.. var ju plusgrader också så det var inte så torrt då!
Men idag var det lite kallare så dåvar det inte blött men istället var det som att gå på en isbana.. Aldrig kan jag va nöjd! hihi..

Klantskallen Björn, han fick en spira (byggstolpe) på fingret igår så den svullna upp och blev alldelles blodfylld under nageln, sen när han kom hem värmde han ett gem i eld och brände hål i nageln så det bara rann ut blod :S lite småläskigt .. hehe! men han överlevde iaf..

Men men.. ska försöka lära mig lite mer om hur jag redigerar och fixar till min blogg så¨den blir snygg också, hur det nu kommer gå, kommer nog ta ett tag men ha tålamod =)


Jag vill inte sätta hela världen i brand, bara tända en liten eld i ditt hjärta! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0