Träning!

nu jäklar har jag äntligen börjat! =)
Köpte Friskis&Svettis kort idag till en termin så nu jäklar börjar tränandet,, Börjar träna tillsammans med Theres och vi har gett oss fan i att vi ska träna mö nu så vi blir smärta till bikinisäsongen !! om det nu lyckas?

image93

Ha det bra alla.. hörs i morgon!
puss kram

Godmorgon!

Vakna klockan 8 av att ett okänt nummer ringde till mig! Jag svarade lite halft trött:
-Sofie
-Hej, jag ringer angående en lägenhet i Skogås!
-Okey!
Sen blev det helt tyst, jag blev helt paff, viste inte vad jag skulle säga, har inte ringt någon tidigare så visste inte vad jag skulle säga då!? Men tillslut börja munnen röra sig och jag börja fråga lite om vad hyran va och yta osv. Verkar helt okey men sen är frågan om jag vill åka 40 minuter till jobbet, inte så stor skillnad från 45minuter tidigare! :S men det var ju ett bra erbjudande! Hmm,. måste prata med Björn om det här, ska ringa tillbaks ikväll till henne!
Så får vi se vad som sker...!??


gammal bild!


Ha det, Puss kram

Hemma igen!

Nu var jag tillbaka och lite piggare än igår så nu kan jag äntligen uppdatera lite!
Har inte vart hemma på hela helgen, kom hem först igår eftermiddag!
I fredags åkte Björn till Mariestad med sin pappa till deras sommarstuga för att hjälpa hans bror att flytta så jag satt helt ensam hela fredagen och trökade vid dator och Tv:n, ska aldrig mer vara hemma själv en fredagskväll! det värsta jag vart med om! :P

Lördagen väntade jobb och gick upp som vanligt kl 6 för att göra mig iordning. Dagen gick fort och kl 16 var jag klar, då begav jag mig hem till min kompis/kollega Theres för att hjälpa henne inför kvällen, det var nämligen inflyttningsfest på gång hos henne! Tacos satt vi och ordnade med och strök dukar och gardiner, mycket trevligt! =)
vid 19 - 20 tiden började folk droppa in och välkomstbålen var uppskattad! Jag hade bestömt mig för att inte dricka så mkt denna kväll för att jag skulle upp och jobba kl8 nästa dag! Men det gick ju som det gick! Var en av de goaste den kvällen :P vi drog ut och hamnade i Skarpnäck på en kareokebar där jag hade lovat att sjunga men ångra mig när jag såg hur mkt folk det var hihi! Men sjöng faktiskt senare ändå, precis i slutet när modet hade samlats ihop!

Vi bar oss senare av i taxin till slussen! Det var jag theres karina och theres poj billy! som för övrigt har en egen grupp som är helt okej! han är duktig på att sjunga http://g-ruffs.com! Där i slussen stannade vi inte mer än ca 1 timma innan vi skulle hem igen, jag skulle sova hos theres för att jag skulle få närmare till jobbet, eftersom hon bor i bagarmossen där vi jobbar! perfa! Vi var hemma ca halv 4 på morgonen och jag skulle upp kl 7 så var lite smårädd för att försova mig!

Vaknade iaf av klockan när den ringde och jag reste mig upp! Oops, jag skulle nog inte ha tagit den där sista drinken :S var typ fortfarande påverkad när jag vaknade! vinglade mig till jobbet och skämdes järnet när jag kom in och alla titta på mig! hoppas de inte märkte att jag var bakis/full! hehe! vid 11 tiden började jag kunna tänka klart och veta att jag faktiskt levde! hehe! När dagen var slut drog jag hem med en gång.. la mig i soffan för att sova men kunde inte.. tyvärr! Gick och handla så att vi skulle ha något att äta, Björn kom hem vid 21 och jag var överlycklig! kollade på Tv lite tillsammans! äntligen inte ensam längre hihi.. äntligen någon att prata med.. vi gick och la oss vi 22 och somna med en gång, då var jag riktigt trött, vakande för ca en timma sen och har kollat lite på tv.. är ssååå seg alltså! gud vad skönt det var att sova! hihi,, nu ska jag försöka piggna till lite

ha det gött alla! PUSS

Ensam!

Då var man ensam i lägenheten då.. Björn har åkt med sin pappa till stugan för att hjälpa hans bror att flytta i helgen så därför ät jag såååå ensam.. ! tråkigt.. men men, ska jobba hela helgen så halva dagarna försvinner iaf!
Så helt själv kommer jag inte va, jag har ju kollegerna och de äldre =)

Min syster tjatar på msn nu om att jag ska lägga upp lite bilder på henne för hon blev avundsjuk när inte hon fick vara med på gårdagens bilder.. så då får jag väl bara ställa upp och göra det eftersom jag är en så snäll storasyster :D

                             
I sthlm på ställning         I marias balklänning       Lite nyfiken på julklappen

Såå.. nöjd lillan? hade inte så många mer bilder på dig! om du inte vill att jag lägger ut vilka som helst alltså =)

Ha det puss kram



Längtan!

Sitter hemma och väntar på att Älsklingen ska komma hem! han har jobbat sent idag... Ska snart ner och möta honom vid bussen! Först blir det lite gamla bilder! image85
Björn jag julia och Melissa på glatt partyhumör!


Jag och anna         Charlie jag anna     Jag och Björn när vi spela in en film!





Puss kram

Färdig!

precis färdig med min numera vanliga springtur.. känns skönt! ont i hela kroppen :) hihi! Nu ska jag käka spenatsoppa m. ägg och dricka min Vie fruktdryck och även vitamindrickan som numera är en i vardagen =) Ååh vad jag blivit duktig :D Nu ska jag käka och kolla på unga mödrar, ganska kul att kolla på hur det går för ungdomar som skaffar barn tidigt,, sköter sig bra de flesta faktiskt!!                                                                                                            

!!!!

Sitter och Googlar lite på internet.. Tittar på hästbilder och längtar tillbaka till ridningen, även om det inte var så länge jag red så var det en underbar period! Tack Janne och Larsa! =)
Vore ju iofs ännu roligare om jag hade en egen häst, men det är väldigt mycket arbete och pengar som man måste ha plus att man ska han någon stanns att ha pollen också :P och det är inte så lätt att hitta! tyvärr så kommer det nog aldrig bli en egen häst för mig men det skulle ha vart underbart!

      
Vackert fullblod               Söta Maggie

Nu kollar jag på The Simpsons idag igen., vilken kvällssyssla jag börjat med :D
Ska kolla vidare nu. ha det bra!
Puss kram




23 januari

Hemma från jobbet nu! lite tidigare än vanligt idag.. slutade nämligen kl 15 idag =) skönt att sluta lite tidigare ibland!
Nu flätar jag två flätor i håret för att få bort det när jag ska ut och springa nu! Ååh vad jag har blivit redig på senaste tiden!
Tjingeling så länge!!

<3


Simpsons

Tredje avsnittet jag precis kolla klart på nu av The Simpsons idag och det fjärde börjar nu! =) såå bra program..

image81





Dagen!

Idag har det inte hänt så mycket, inte mycket mer än att jag har jobbat idag och att jag sedan åt Björns pastasallad när jag kom hem! Och nu sitter jag här och inte sysslar med så mycket.. letar lägenheter kollar på hundar och checkar bloggen.. som vanligt alltså en vardagskväll nu för tiden :P hih!

Eftersom jag inte har så mycket för mig så tänkte jag ladda upp lite mer modellbilder så ni får se hur "duktig" jag är =)

image77



så nu får ni säga vad ni tycker om de här!? =)

Ha det bra.. puss

Gårdagen och idag!

Har de senaste timmarna suttit och målat med mina nya glitterlim pennor som jag fick av Björn och med de andra pennorna som jag också köpte idag, massa pennor i olika färger.. köpte även 1kg svarta A4papper, stod faktiskt så på paketet när jag köpte det hehe! köpte det för att kunna göra massa små fina kort med de nya pennorna! =)
Älskar att pyssla!
Gjorde ett kort som mamma ska få när hon fyller år :)

      
Blev på snedden!            Glitterpennorna!

Igår ville Björn äta hamburgare, och då tänkte jag på färdiga hamburgare som man köper i affären och bara steker och klart, och med vanlig drssing! Men nej då, när min älskling lagar mat då ska det vara speciellt, egengjorda hamburgare och egengjord dressing! hihi... Riktigt smarrigt var det. med pomes friten till!

      
Björn fixar maten            Färdig hamburgetallrik!

Idag vart jag ledig från jobbet så det första jag gjorde när jag steg upp ur sängen, (nästan direkt iaf) var att klä på migg joggingkläderna och gav mig ut för en joggingtur. Sne gjorde jag mig klar för resa till Bagis för att ha ett litet snack med chefen :P hehe! Sen bar det av in till staden för att köpa mina pennor och papper och sedan till Gina där jag fann en tröja som jag blev kör i och en ihopsydd hög kjol med en röd topp! mycket läckert... =)

             
        Klänning                          Brun tröja                    

Så jag har klarat av en hel del idag iaf.. skönt!
Men nu bär det av till sängs! Ha det bra..
Puss kram



Varför!!!!?

Ska gå till sängs nu! har precis kollat klart på Ella Enchanted, den var faltiskt väldigt bra, iaf om man gillar sagofilmer! vilket jag gör.. gillar lyckliga slut! =)
Fick reda på något mkt hemsk idag, har aldrig varit med om något värre men kommer säkert att ske igen.. för sånt är livet.. tyvärr! Men det är så orättvist, varför ska det ske på ett så drastiskt sätt och varför just *******?? så oskyldig??

image69

Ska sova nu, ha de bra allihop.
Kram



20 Januari

Vaknade precis som vanligt i sängen och allt var som vanligt, förutom att inte Björn var kvar i sängen, konstigt! på helgerna är det alltid jag som vaknar först.. hmm!?
Gick upp och när jag kommer in i vardagsrummet där han sitter så har han fixat världens finaste frukost!
Med ljus, god mat med tillbehör, allt fanns! såå gulligt av honom! inget man får varje dag precis.. hehe!
Glad blev jag iaf!

image66


Ha det.. Puss kram

Myskväll

ikväll blev det lite myskväll ochså! Kex med oster och olika sorters smör med smak! Pch vi åt även upp räkorna som blev över från igår, dricker även vinet.. mycket goda viner vi köpt :)
Samtidigt kollar vi på the Simpson, mkt härligt program :P
Senare vet jag inte vad det blir som vi kommer kolla på, har inte kollat vad det är som går på Tv ikväll, om det inte finns något bra får det väl bli någon film på datorn eller nått!



Aja, ha det bra allihop!
Puss!



God morgon!

Nu vart det frukost time, vakna precis nyss.. brukar inte vakna så här sent i vanliga fall men igpår blev det ju lite alkohol tillsammans med den lyxiga färska räkor middagen jag och Björn hade :)
Riktigt mysigt! första gången Björn åt färska! =) gillade han!

      

Ha det Pussar


Let's dance!

Kollar på Let's dance nu, älskar latin amerikansk dans! speciellt quick step!
Vore fakytiskt något att börja dansa den dansen, ska bara hitta en bra dansskola först som jag kan dansa quick step på. någon som vet en bra dansskola i sthlm??

             


Nu ska jag fortsätta kolla! ha det gött allihop!

pusskram



Moulin Rouge!

Finns det någon mer kärleksfull underhållande musikfilm i vårna historia? Inte som jag har sett iaf! Sitter och kollar på filmen nu på datorn, Nicole Kidman passar så bra för den här rollen och finns det någon annan människa som har bättre sångröst än Evan Mcgregor!

"Love is a many splendored thing, 
Love lifts us up where we belong,
All you need is love "


image59


      




   

"Don't... leave me this way
I can't survive, without your sweet love
Oh baby, don't leave me this way "






....

Hemma nu, trött som tusan efter att ha jobbat kväll igen och nu suttit en timma framför datorn.. så nu ska jag studsa i säng! Ha det bra allihopa!

Puss kram <3




Saknar träningen!

Sitter här och tänker tillbaka på förr när jag spelade fotboll i VinningaAIF! längtar tillbaka dit nu, att få spela träffa kompisar och ha något att göra på fritiden, var länge sedan jag gjorde det. Slutade för ca 1 år sedan för att jag skulle satsa mer på skolan sista året och sedan blev det aldrig att jag börja igen opch sedan flyttade jag ju till sthlm till hösten så jag har ju inte kunnat börja nu, skulle bli lite svårt att pendla 80 mil fram och tillbaks till varje träning ;P hehe! och sen känner jag knappt några här iaf ingen som spelar fotboll så är lite segt med att börja i sthlm!

Men men, jag får väl börja med något annat som jag och Björn kan göra tillsammans, kanske dans! Har faktiskt pratat om det att vi ska börja pardans tillsammans, kan ni tänka er det att Björn vill börja dansa, go pojk jag har! plus att jag har dansat ca 5-6 år när jag var yngre så har det lite i kroppen, fast då vart det disco, singeldans! Men vi får se hur det blir med det..

       

Nu ska jag dra och göra iordning mig inför jobbet, ha det bra allihopa!
Puss kram



Modell?

Tänkte lägga upp lite mer av de bilderna jag tog för ett år sedan på "modell för en dag"...
Är jag modell stuket eller vad säger ni? ;) inte så seriösa bilder men det var kul iaf!

image29




Nå! vad tycks?

Kväll!

Nu är jag hemma igen, efter kvälls jobb till 22.. men sen tar det nästan en timma att åka hem , lite surt, men trivs så ska inte klaga! =) Skulle egentligen ligga i sängen nu men är för otrött för att Björn ska kunna sova, han blir inte så glad när jag ligger och petar och pratar med honom när han ska sova!
- Tyst, annars knuffar jag ner dig från sängen!
Så lät det när jag låg och småprata och kolla på mobilen! hehe, blev lite små skraj så jag bestamde mig för att kila hit istället, för här har jag något att pyssla med utan att någon stör sig :D

Jobbigt är det också när man inte kan hitta en lägenhet som man kan hyra, letar efter en ny eftersom den vi har nu ska säljas, så leter efter en närmare jobbet kring Bagarmossen. men är det någon som svarar på annonserna, hepp! Typiskt när man är i stort behov! men men, hittar väl en till slut.. inte så precis att vi kommer bli utkastade men. Skönt att ha något innan man måste välja första bästa när tiden blir knapp!







"I drömmar och kärlek är ingenting omöjligt."



To Do!

Dagens sysslor:

  • Sova, vakna sova, bli väckt, bli väckt igen sova och sen kom Björn!
  • Kolla på våra bästa år!
  • Film: License To Wed! Väldigt bra! =)
  • Hänga framför bloggen!
  • Äta!
  • Duscha, fixa och greja!
  • jobba kväll, 15.45 - 21.45!
  • Komma hem och sova!

Här har ni min dag i korta drag! =) inte så fatrfylld precis men man får göra så gott man kan!
Nu ska jag dra och käka någonting! ha det!
puss kram




Minnen!

Satt och kolla igenom massa gamla bilder och hittade modellbilderna som jag, björn och hans mamma gjorde för ett år sedan när vi fick chansen att vara modeller för en dag! väldigt kul faktiskt..
om ni undrar varför jag inte ler så mkt så skämdes jag lite,, (hade tandställning då) :P

image22


   

God natt allihopa, nu ska jag sova!
Puss kram

Äntligen!

Nu har äntligen Uggly Betty startat igen! =)
Längtar tills alla andra bra serier börjar igen. t.ex. Heroes! =) såå bra!
Måste kila nu, ha det!
 Puss kram



Hem ljuva hem!

Hemma igen efter en hård dags arbete.. :P hehe! Ne inte riktigt, hård var den inte men arbeta gjorde jag!
Är trött och hungrig som ett djur, skulle kunna äta en hel pizza på två sekunder! Men pizza blir det inte, ska äta torsk med poatis och äggsås, en av mina favoriter och var länge sedan jag åt det mnu så nu är det dags igen =)

Ska även städa lite idag igen också! konstigt att det behövs städas varannan dag, kan vi verkligen vara så slarviga eller är det någon som är här och stökar till medans är på jobbet? kanske inte men konstigt är det iaf!
Tvättade igår också så måste ju lägga in alla kläder igår eftersom jag aldrig orkar göra det med en gång ;) Men så är det!

Dagens outfit:


 

God natt!

Har sedan kl 18 tvättat all tvätt som vi har använt under de 3 veckor vi var hemma i Lidköping hos mamma och pappa och det kan jag tala om att det var inte lite tvätt det, var knappt så vi hann tvätta allt i tre tvättmaskiner på tre timmar ;) hihi!

Under tiden har jag även kollat på Harry Potter and the order of phoenix! mycket bra film som även de andra tidigare fyra filmern.. jag längtar såå tills nästa film kommer! kan inte bärga mig! :P
Men n ska jag kila i säng! Måste vara utvilad inför morgondagens arbetsdag! =)


image18




"Man ska smida medan järnet är varmt"




Fast i rutan!

Att jag inte kan slita mig från datorn någn gång! har ju i princip fastnat vid datorn de senaste 5 timmarna.. och bara framför blogg.se också! Tror jag har blivit tokig! Har även suttit här senaste timman och försökt intala mig själv att jag ska resa mig upp gå till sovrummet byta om och gå ut och springa, men verkar inte som det har gått så bra, sitter ju fortfarande här! varför ska det alltid vara så svårt att lufta på sig från datorn och vara lite hälsosam för en gångs skull!?

Men det är iaf kul att kolla in allas bloggar och se hur alla designar till sin egna blogg och se hur de uttrycker sig om sin dag! =) Själv så ska jag försöka lära mig att designa min blogg så att den ser lite profsig ut! men det lär ju dröja ett tag efter som jag inte är så haj på det där med alla tecken, vad de betyder och så! Någon som har något tips eller någon bra sida där man lätt kan lära sig??

Dagens slappa outfit:




Suck!

Vaknade först utav klockan, som jag ställt på kl 8! men somnade om, sedan vaknade jag halv 9 och sedan 9! Hade tänkt att inte sova för länge idag, men det gick ju som det gick! Jag hade somnat om och vakna inte förrän mobilen ringde kl 10 och det var fårn jobbet, de undra om jag kunde jobba imorn! Klart som tusan jag kan, har ju inte så mycket annat för mig på vardagarna annars, sitta helt själv dag in och dag ut, NEJ TACK! =)

Sen jag gick upp har jag suttit här på bloggen och snokat runt , har även kommit på att jag sååå gärna vill ha en egen hund! Visste i och för sig det redan innan, men nu har jag bestämt mig för att jag ska ha en! även om det kommer dröja evigheter, man måste ju va hemma väldigt mycket med hunden den första tiden och det hinner inte jag och Björn nu när vi jobbar på dagarna! SUCK! Men någon dag kommer det i alla fall springa runt en liten söt lurvboll här i våran lägenhet =) Längtar tills dess!

Har mina favoriter

 





"Mitt hjärta är ditt, ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din, din lycka är min
och gråten är min när du gråter."




Tävling!

Var med i detta och vinn fina örhängen!



"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."




13 Januari

Trött, tröttare tröttast! Det är jag det, orkar inte göra något.. har bara suttit inne hela dagen i en mörk lägenhet och slöat! Just nu kollar jag och Björn på The Heartbreak Kid! Än så länge är den bra, de har precis gift sig ;)

Även om jag är slö idag så har jag och Björn bestämt att vi ska ut och springa tillsammans ikväll även om jag egentligen inte orkar just nu! Men har man väl kommit ut så brukar det gå bra sen =)
Måste ju ut och röra på mig nu, har vart såå onyttig den senaste tiden och det ska det bli ändring på nu, brukar säga det och det går bra i början men efter 3 dagar så sitter man där med en godispåse i handen.. hehe!
Svårt det där att hålla sig borta från snackset! hihi!

Nu ska vi fortsätta med filmen!

image13




ALLT!

I want somebody to share                                                             
Share the rest of my life
Share my innermost thoughts
Know my intimate details
Someone wholl stand by my side
And give me support
And in return
Shell get my support
She will listen to me
When I want to speak
About the world we live in
And life in general
Though my views may be wrong
They may even be perverted
Shell hear me out
And wont easily be converted
To my way of thinking
In fact shell often disagree
But at the end of it all
She will understand me
Aaaahhhhh...

I want somebody who cares
For me passionately
With every thought and
With every breath
Someone wholl help me see things
In a different light
All the things I detest
I will almost like
I dont want to be tied
To anyones strings
Im carefully trying to steer clear of
Those things
But when Im asleep
I want somebody
Who will put their arms around me
And kiss me tenderly
Though things like this
Make me sick
In a case like this
Ill get away with it
Aaaahhhhh....

Depeche mode - Someone

12 Januari...

Städa, plocka och röja!
Idag är det strostädning av lägenheten, ett måste när det blir så lätt smutsigt, förstår inte varför kanske dålig ventilation.. damsög senast i förrgår och det är redan kladd och dammtussar överallt.. Suck!
Men nu är vi äntligen klara iaf,, nästan! Björn ska bara damsuga i hallen först.. (Killar)



Nu väntar vi bara på att Björns mamma ska komma och lämna skrivaren som han fick i julklapp men inte kunde få med i bagaget hem så det fick Annika ta i bilen istället.. Tur det!
Annika skjutsa oss sedan till centrum så vi kunde handla lite mat för det är otroligt vad dyrt det är i närbutiken här, nästan dubbla priser på vissa varor!
Nu kollar jag på Sagan om konungens återkomst så måste kila nu innan det börjar igen!



"Måttet på kärlek är att man älskar måttlöst."




Bättre kan det inte bli!

Har vert hemma ytterligare en dag från jobbet och för det mesta suttit framför datorn och pysslat lite med bloggsidan och ladda ner lite musik och annat sådant tidsfördrivande!
Vad ska man göra när pojken är och jobbar och man bara sitter och väntar på att han ska komma hem..??

Och visst blev jag mer än glad när han kom hem., han hade köpt en fin buket med mörkrosa rosor.. såå gulligt!
Vi firar ju våran 1år 7månaders dag i dag så vi får väl se hur dagen fortsätter,?
Blir väl något gott att äta ikväll och någon bra film med lite snacks till.. försöka göra det så mysigt man bara kan!
För det är inte varje dag man firar 1år7månader med björn ;)



image9


Älskar dig Björn






"Jaga efter kärlek och den flyr för dig. Undfly kärleken och den skall förfölja dig."




Gott nytt år och god fortsättning!

Här sitter jag hemma i stockholm igen efter 19 härliga dagar hemma i Lidköping hos alla mina vänner och familjen!
Jul, mellandagar, nyår och skidresa! många härliga minnen jag skapa denna tid!

Julafton firade jag med familjen hos min morbror Tolle med famij! mycket god mat och trevliga samtal..
På kvällen blev det julklappsutdelning och tomtegröt. Björn kom vid 20 - tiden efter att ha firat jul med sin släkt i skara.
Många fina och bra julklappar blev det, jag blev mkt nöjd med denna julafton...



Juldagen däremot är ju den största utgångsdagen som finns för ungdomar nu och jag, Björn och vänner skulle ju så klart ut, men ändrade planer på juldagsmorgon.. både jag och Björn vaknar med förkylning i halsen! tråkigt men fallet blev så att vi struntade i att gå ut för att hålla oss friska till nyår,, =) istället blev det filmkväll med anna och charlie..

Mellandagarna tillbringade jag ständigt i affärer för att hitta min outfit till skidresan til nyår.. det var hopplöst, jag åkte till skara var i lidköping och leta men hitta ingen skiddress men däremot ett par urläckra nya skidor och ett par pjäxor i skara.. till slut dagen innan vi skulle åka hittade jag min skiddress på stadium efter mycket om och men med mycket hjälp från både mamma och Björn.. även syrran var med på ett hörn!
(Förlåt för min grinighet i mellandagarna men kan bara säga att det inte är lätt att vara sjuk och prova varma tjocka kläder dagarna i ända.. förlåt och tack för att su stod ut Älskling! <3).

Sedan kom dagen då skidresan mot Sälen och Hundfjället skulle bära av.. 30 december!
Jag, björn. lindha och axel i ena bilen och vi hade ett riktigt hel**te med att få in allt i bilen men efter ca en halvtimma hade vi lyckats backa om allt!
Väl i fjällen blev det skidåkning och en hel del allkohol.. med mycket snacka och nya vänner! =)
Nyår blev det fläskfile a lá clas/björn med potatisgratäng och en väldigt speciell alkohol/kokos/dricka dessert.. som inte blev till sorbet som det var tänkt men det gick ändå! kvällen startade hur bra som helst men mot tolvslaget vart det värre.. ska inte gå in på det men det löstes dagen där på.. Jag och Björn hade vår egen Nyår vid tolvslaget den 1:a eftersom vi inte var med varandra på den riktiga nyår..! mycket mysigt! <3




Den tredje bar det av hem igen mot lidköping och på fredagen blev det utgång för mig, Björn och min syster för hon var nämligen 18år fyllda sen den 1:a så hon var på hugget.. en lyckad kväll och nästan alla var nöjda :P

Lördagen blev det släktkalas för syster mi och ännu mer goda huvudrätter och desserter.. uppskattat!
tidig söndagsmorgon bar det av mot sthlm för mig och Björnen mot lugnare tider och tilbaka till arbetet..

Kan inte mer än att säga att jag är mycket nöjd med slutet av förra året och början av det nya.. oavsett en del olyckligheter..! Kan bara säga:


Gott Nytt År & God Fortsättning!



RSS 2.0