dumma mig!!

vaknade för ca en halvtimma sedan, tusan också! när man försöker gå upp i tid och ställer klockan så ska man ändå somna om, och då 1½timma, onödigt sofie. upp och hoppa istället och njut av dagen, ne då det vill inte kroppen; Sova ska den göra.. suck!!

Aja, nu är jag uppe och redo att möta denna dagen också! =) hihi vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men börjar jobba kl 16 så får se till att hitta på något ialla fall. Saknar redan lidköping och svänget där, hände något varje dag ju, eller åtminstonne kan man hitta på något, för det finns alltid någon man kan plåga med sin närvaro.. aja! vi får se om jag kommer och våldgästar er där nere snart igen =)

nu ska jag ut och känna hur vädret är. ha det!
pussar


No!

då sitter man hemma efter nästan en hel dag på stan.. det började med en sväng med syster och jag på stan där vi mötte våran kusin Emilia med pojkvännen David som vi bestämmde att vi skulle ta en fika med senare, fram tills dess gick vi på stan med maria och det slutade med att elina fick med sig en tunika hem till slut..

Efter vi var klara mötte vi upp emilia för att bege oss hem till henne och David för att ta en fika, som slutade med över 2 timmars skvaller, hihi! =) Tack så mycket min underbara kusin, får göras om snart igen!
Vi åkte sedan hem för att äta lite snabb mat för att sedan igen åka in till stan där det väntade bio med charlie; The boat that rocked... var endast tre stycken i salongen så var gott om utrymme också =) hihi!! efter filmens slut begav vi oss för att leta efter ett ATG ombud men det verkar som att lidköping sover på lördagar, för just idag hade varenade ATG ombud stängt, antingen stängde de 16 eller 18, vad är det för skit egentligen, men till slut kom vi på att 7eleven hade öppet och som tur så kunde jag hämta ut min biljett för morgondagens hemresa =) hihi



men nu ska jag dra mig till sängs för imorgon beger jag mig hemmåt sthlm som sagt och bussen går kl 12 så måste vara klar med allt tills dess =)
Sleep tight <3


Hemma och ett mer ljus på tårtan!

Ja då var jag hemkommen efter en lååånghelg hemma i vinninga. har nämligen varit och firat påsk med familjen ända sedan i onsdags och kom hem sent igår kväll.. mycket härligt!!

Hann med en hel del faktiskt. om jag ska ta det lite kort bara.. hoppuppvisning för kusinen i stallet, skateboardåkning och kickboard. födelsedag med tipspromenad, wii, paaarty, tjej/grillkväll hos charlie och mycket mycket annat.. för lite mer detaljerat så gå in här .. men största händelsen i helgen var iallafall min födelsedag ;) jag fyllde ju faktiskt 21 igår, så GRATTIS till mig =D



Men här kan jag iallafall visa lite bilder från festen i lördags då vi startade hos fredrik för senare utgång till harrys där det var 20+ =) trevligt trevligt!!

   

   



 

En kväll att minnas =)
hihi.. kul hade vi minsann, speciellt med stolarna :P
Ha det bäst allesammans!
Puss kram

RSS 2.0