Tiden går fort!

Snart har det gått en vecka sedan jag fick äran att blogga åt min syster! och jag kan tänka mig att den här veckan gått ännu fortare för henne än för mig eftersom det alltid brukar vara så när man får ledigt.

Idag har jag g¨ått i skolan och det har inte hänt så mycket, det är ganska slappt fast ändå har vi mycket, lite knepigt det där. Efter skolan åkte jag till frissan för att göra mitt hår en nyans ljusare men detta resilterade i att mitt hår blev ljusare fast lite oranget samtidigt, jättesvårt at förklara men nu vill jag bara ha tillbaka det mörka.. Så får se hur allt slutar, ska jag låta det va eller ska jag färga om ?? ååh..

Har inte hört så mycket av Sofie för övrigt men med det så kan jag ju bara tänka mig att hon har det bra, vi får se hon kansek ringer mig ikväll eftersom mamma har fyllt på hennes mobil :)

image237
10år sedan, hela familjen Johansson!
Ibland vill man tillbaka :)


Nu ska jag fixa lite sen är det dags för träning och därefter blir det mys med kompisar!
Hoppas ni får en härlig fredags kväll!!
PUSSPUSS!

Pust!!

Hej allihopa!
Jag är visst inte lika flitig som min syster brukar vara när hon bloggar, förlåt!!
Men just nu är det en del i ksolan och träningar osv. Imorgon väntar 2 prov för min del, matematik&Spanska!! Det är inte kul, har ägnat hela eftermiddagen åt att försöka lista ut vad K-värdet är och vilken riktningskofficient det ska va och om (0,3) ligger på punkten y=2x-5.... Puuh!!
Men nu ska jag strax sova, bara fila lite på spanksan det sista..

Måste ju även berätta att min kära syster har det alldeles bra!! HAr pratat lite med henne och solen skiner och det var ganska mycket snö i Vemdalen som skidstället heter. De åker skifor hela tidne och inget är ännu brutet och tur är väl det. Stugan de bor i verkar också vara väldigt fin.
Kan också tillägga att Sofie VURPAT.. haha, inte ens jag gjorde det när jag åkte skidor nu på sportlovet och jag var i Norge och där är det mycket svårare backar ;) hahah!! så det ska hon allt påminnas om länge..

Ne nu ska jag som sagt öva inför provet, sen är det sängen! får stänga av min mobil så att jag inte får några samtal som stör mig! har ju börjat få en del nu efter allt bloggande.. haha ne skämt åsido!

Ha det fint och hoppas er vecka har varit toppen än så länge!
image236
Sofies ursöta syskon i Norge. Elina&Tobias!

pusspuss!!

Hon lever!! ;)

Hejsan!
Hoppas att ni mår bra!
Fick ju som sagt inte något svar av min syster igår när jag ringde henne så jag blev lite orolig och inte har hon hört av sig heller..
Så jag la ut 49 öre och skickade ett sms till henne idag fick inget svar utan fick lägga ut ytterliggare 49 öre och skicka ett sms till Björn och fråga vart dem höll hus och om allt var bra!! Fick ett svar strax därpå.
De var och hyrde skidor och ¨sådant till småkillarna och sedan skulle dom ut i backen och åka skidor. JAg tror nog allt att de har det bra.
Nu ska jag kila och äta och sen är det dags för mig att vara lite hälsosam och träna fotboll, idag är det styrka och kondition!

image235
Kärleksparet som åker skidor denna vecka med björns mamma och familj!

ha det fin fint!
puss och kram

Angelina Jolie

Angelina Jolie väntar tillsammans med sin make Brad Pitt barn under 2008. MAn kan tydligt se hur hennes mage växer och det ryktas även om att det ska vara tvillingar! Åååh vad jag längtar tills dom föds,.
Det är verkligen babybom bland USA:s kändiselit just nu känns det som, Christina Aguilera, JLo, Nicole Richie har redan fått och Jessica Alba är också på G. Det är härligt det!
Men trots allt så ser jag ändå mest fram emot Angelinas barnsfödelse ( okej, även Jessica Alba :) )
Tycker Angelina är så söt och att hon som är en såpass känd person även har adopterat tre andra barn är ett stort plus. Hon har sedan tidigare adopterat Maddox från Kambodja, Zahara från Etipoien och Pax Thien från Vietnamn, alla lika söta! År 2006 fick hon även tillsammans med sin man Brad dottern Shiloh och hon föddes i Namibia.
Så man kan ju alltid undra vart hennes tvillingar ska komma att födas? Det lär inte bli i Usa, eller ? :)image234
När är det dags för tillökning? LÄngtar!!  :)

pusspuss!!

Sofie´s syster här!

HEj alla glada!!
Har försökt att ringa min kära syster men har inte fått något svar! får hoppas att mobilen är död så att inget allvarligt har hänt dom på resan dit !! Själv kan hon ju inte ringa mig eftersom hon inte har några pengar om hon inte fyllt på sin mobil än då :)
SKa försöka uppdatera efter Sofies önskemål hädanefter och göra mitt bästa för att hennes läsare ska bli nöjda och glada!
Hoppas ni nu får en fortsatt trevlig Söndagskväll och njut så länge ni kan för snart börjar skolan eller jobbet!

         
systrarna johansson!      Sofie drar sig till allt som är sött ;)

image233

Härmed höjer jag glaset och välkomnar mig själv som gästbloggare den följande veckan!
Enjoy! :)

ha de, puss och kram elina

nu kom den

nu kom bilen, nu åker vi! ha en underbar vecka så hörs vi!
pussar

Sista ruschen!

Nu är det sista ruschen med allt packande inför resan som bär av ca 11-12tiden!!
Ser såå fram emot at få slappa och ha det gött på en liten semester i fjällena. Behöver verkligen komma bort lite, har vart så mkt saker som har hänt omkring som jag bara vill försöka släppa ett tag och framför allt komma bort från jobbet och"MrsX"... :P (therese du förstår) hihi!! kommer sakna er ialla fall,, mina underbara vänner/kollergor ;)
nu måste jag fortsätta packa så vi inte står här halv klara när bilen anländer hehe,., vore lite tokigt!

   

ha det lovely. puss



Naaatti..

Nu ska jag sova ,, sov så gott allihopa så hörs vi imorgon innan resan tar vid!
natti natti.. kramar <3

Syrran tar över! :)

Imorgon åker jag som sagt till fjällena för att avnjuta en veckas skön semester i backen!! =)
så när jag försvinner från storstaden och datorn kommer min syster att ta över här lite.. vill ju inte att ni inte ska ha något alls att läsa medans jag är borta.. så låter min syster få prova på blogglivet lite och skriva lite uppdateringar åt mig om hur det går i backen :D hoppas ni får mycket läsnöje en vecka med min syster nu!!



Ha det guld..pussis

Oops!

Här har det vart dåligt med text :P
Har ju varit på IKEA hela dagren så har ej hunnit skriva förs än nu!! kom i och för sig redan hem klockan 18 men har käkat, packat för flytten och även packat för skidresan som vi begär oss av på imorgon bitti.. eller snarare mellan 10-12 tiden! ;)

Har ej fottat det som vi köpte på IKEA idag men ska skriva upp en lista och lägga upp lite bilder som jag tar från hemsidan!! :D



Inköpslista:

  • Durkslag
  • Stålvajer
  • Tindra ljus
  • Vitlökspress
  • Potatisskalare
  • Servettfat
  • 5st skålar i olika storlekar
  • Rivjärn
  • Bildram
  • Muggar
  • Glas
  • Underlägg
  • 2st tekoppar med fat
  • Serveringsbräda
  • Diskborste
  • Diskhandskar
  • Lingonsaft
Var lite mer saker också men kan ej tyda allt på kvittot och har redan packat ner allt i flyttkrtonger så kan ej kolla vad det var vi köpte :P Fyllde iaf en hel kundvagn och vi bar hem allt via kollektivtrafiken.. lite slitsamt men det gick iaf :D spelade inte så mycket roll när man fick så mycket nya trevliga saker =)

Nu ska jag kolla klart på 3-filen.. "Day after tomorow"..
Ha det guld.. pussar

Tjo hejsan!!

Nu sitter jag och blänger på lite olika bloggar och läser vad de har haft för dig i veckan och denna blåsiga fredagskväll ;P hemskt vad det blåste idag, cyklade på jobbet idag men hade faktiskt gått fortare om jag hade gått istället,, när det väl kom en vindpust så stod jag och trampa på samma ställe kändes det som i typ en halv minut :) hihi.. så kan det gå..



Nu ska jag hoppa i säng för imorn ska vi upp och packa till både flytten och skidresan som vi beger oss iväg på på söndag morgon.. så har lite att göra och sen blir det även IKEA imorgon :D JIPPI!!!!!! ska bli så kul.. ser fram emot det enormt mycket!



Ha en fortsatt trevlig fredags kväll alla mina vänner och kära.. :)
Puss kram

gamla minnen!

hej allihopa!
Sitter framför datorn med min älskling och lyssnar på gamla goa hits från typ 90-talet och framåt, sån där musik som man dansade till på alla låg - och mellanstadie discon.. just nu är det spice girls och "Stop"..helt otroligt att man kan komma ihåg texterna efter så många år :P



Några av de härliga band som man lyssnade på när man var sisådär i 8 - 12års åldern..
Nu ska jag och Björn gå och handla ingredienser till våra skaldjurspaj vi ska göra.. mums!
ha det underbart så länge.. pusskram



kolla TV

kollar på tv nu, Efterlyst ... har inte så mycket annat att göra! en tjej i 17 års åldern som berättar om varför och hur hon kände när hon och några kompisar som misshandlade två andra tjejer på tunnelbanan för nästan 2år sen!! helt sjukt hur man kan göra så och att det nu för tiden är så unga människor som misshandlar och gör illa människor m.m.. det är bara så hemskt! verkar ju knappast som om det kommer sluta att sjunka i åldern heller, man blir ju nästan rädd för att skaffa egna barn i framtiden nästan!!
Inte kul att världen har blivit sån här!!


Nu ska jag städa iordning lite innan jag kilar i säng! ha det bra alla super underbara människor!
puss kram



???

Sova sova sova!! är så jäkla trött nu!! har vart en jätte bra dag idag frams till eftermiddagen ca kl 14!! DÅ var det en viss person (mrsX) som gjorde mig riktigt irriterad!! mrsX har en förmåga att skälla istälet för att prata sansat med en människa som vi andra kloka people kan göra så man tar det väldigt personlgt och blir samtidigt nästan lite skraj o när mrsX uttrycker sig.. det hade med jobbet att göra om jag skulle jobba eller inte och då komenterade mrsX min fråga om detta väldigt RAKT på och grymt, elakt, "hotande".. efter denna lilla diskution där man knappt kan få en syl i vädret om man skulle försöka var jag såå förbannad/ledsen/förvånad/arg och helt nervös... kan inte förklara alla känslor som bara bubblade.. visste inte vart jag skulle ta vägen!!? skakade av ledsen - arghet knäna vek sig nästan.. visste inte vad jag skulle göra!! blev rädd för mig själv pga min reakton!! gjorde sista ärendet på jobbet och när jag kom tillbaka var jag helt hetsig skakig full av alla känslor och hypernervös.. USCH ingen rolig känsla!!



När jag redan bubblade och skulle åka hem blev det inte bättre.. fick vänta på tunnelbanan otroligt länge denna dag, vet ej varför, var ju rusningstiden! när jag väl kommit till Ropsten så missa jag bussen med 30sek.. och nästa buss kom inte så fick vänta ytterligare 10minuter till! så var sååå irriterad när jag kom hem och fortfarande arg/ledsen på mrsX... s+å bröt nästan ihop!! så nu är jag helt slut..

Nog talat om min dag och mina dåliga upplevelser.. nu ska jag inte gnälla mer!
ha det guld kramar kramar

Natti!!

Nu ropar sängen (Björn) så måste dra nu.. sova för det blir jobb imorn! och så har jag lovet älsklingen massage innan vi ska sova också och han var trött så måste gå med en gång innan han blir galen ;P
för inatt vakna han och hade jätte ont och domningar i armen och visste ej var det var :S så då fick jag komma till undsättning och tänka efter vad det kunde vara?? växtvärk, muskelvärk, sträkning, vätskebrist eller blodförgiftning?? Visste inte vad det kunde vara så jag sprang iall fall ut i köket och hämtade vatten till honom och som han önskade (mitt i natten) en risifrutti ;P söt pojk!! gick ialla fall över till morgonen säkkerligen för min super insatts som arm-massör!! hihi...



nu ropar han som en galen hund så nu går jag.. ha det..
kramar =)

IKEA!!

Det är tänkt att jag och Björn ska försöka hinna med att åka till IKEA på lördag innan vi åker iväg till fjällena så vi redan har inhandlat lite innan vi flyttar så vi slipper att göra allt efter vi flyttat..
Har suttis lite och kollat nu på vad jag vill köpa och vad vi ska köpa :P

Ska Köpa:




Vill Köpa:





Vilken säng??



Ska ju köpa en ny säng också men kan ej bestämma vilken det ska bli, kanske inte ens blir någon av dessa men är de jag tycker mest om nu!! har ju bara en 120cm säng som både jag och Björn delat på i ett halvår nu så nu passa vi på att köpa en dubbelsäng till flytten :D

Det kommer säkert bli hundra andra prylar som kommer åka ner i vagnen för jag är expert på att köpa småprylar och grejer.,. hihi! men vill ju göra det lite mysigt och fint!! =)
Nu ska jag kolla vidare på Romservice! ha det ..
pussis kram.. <3

Tävling igen...fast ej av mig!!

Nu drar maria pettersson och Miaji i gång en tävling där du kan vinna denna läckra ringen:


image361  image362 Värde: 670:-
- Om -

En lite busig ring med minitext, läsbart endast för någon som står dig nära.
Välj eget budskap på max ca 27 tecken, inklusive mellanslag.  Ringens bredd är ca 3 mm.
All text stansas med versaler (dvs. de stora bokstäverna).

För både honom och henne.
_________________________

För att ha chans att vinna denna ring ska du gå in på Miajis smyckessida och sedan skriva till Maria Pettersson vilket smycke som är just din favorit!

Tävlingen avslutas måndagen den 25e Feb klockan 12.00. LYCKA TILL!


I huvudet på Gynning!!

kollar på tv nu och "I huvudet på gynning" handlar idag om groupies, väldigt speciellt program, man blir lite chockad ibland! :S hihi... ska kolla klart på det och sen ska sofie sova..

image197
Me sleeping! :)

god natt allihop och sov så gott..

update..

..av bilderna från dagens shopping!!

först var jag på IKEA! då köpte jag 5-pack ljuslycktor i svart/vitt/grått och rosa/vita/lila!!
köpte också doftvärmeljus i matchande färger :) ska även köpa blåa på lördag som doftar som havet!



Sen var jag och shoppade på DUKA där det var två bord med 70% på allt där..
Jag köpte svarta och vita koppar á 4st och 2st 4pack ljushållare, ballongvispar och även "vinkork"
jag sparade samalagt nästan 500kronor på detta på DUKA! inte dåligt, riktigt fynd! =)



Var mkt nöjd med dagen, men ser fram emot lördagen då det ska shoppas mer :D
ha det bra allihop!
pussis

(sorry för de suddiga bilderna)



himma...

nu är jag hemma och har precis tryckt i mig nästan en hel pizza.. FY på mig!!
jag hade så tråkigt förut idag så vid halv 11 tiden bara jag bestämde mig för att åka till kungenskurva till IKEA, Rusta och JYSK!! blev en hel del andra affärer också som jag var inne i.,. köpte inte så mkt men lite småprylar ialla fall för ska åka dit på lördag för att kolla med björn, så gick bara en snabbis idag för att veta vad jag vill köpa så det blir lättare på lördag :D

lägger upp bilder på det jag köpte senare.. ska duscha nu!!
Puss på er..

MARIA!!

När har du tänkt och komma till mig?? Jag tycker det har gått lite för lång tid nu sen vi sågs sist.. :(
Vill ha dig här hos mig, har ju inget att göra juh! :'(
Vill ha sommar så vi kan bada, hjula, flörta med glasskillen, campa, dansa till Arvingarna och allt sånt kul som bara du och jag kan göra.. SOMMAR!!!


lika glad som vanligt...         gamla kort


i Hovfjället..         Hejdå sofiekortet


jobbigt m. student!! GLAD


Ha det.. pussis

Good night

nu ska lillflickan sova.. är så trött så går och lägger mig nu! när man inte tränat på hela helgen eller sen i onsdags till och med så blir man väldigt trött efter en löprunda på förmiddagen och ett medelpass på eftermiddagen :P
god natt allihop!

image181



ha det super.. kramis

Jippi!!

Vilken tur jag hade förut.. sa ju att jag inte skulle hinna till träningen men man kan ju aldrig riktigt lita på internet tabellen om när man ska vara framme ock så, sen var ju även busschaufören tidig så jag hann till träningen halv 4,, var tillockmed där 20 över.. =D

Nu har jag bakat lite sen jag kom hem och även innan träningen för att göra slut på margarinet som snart gick ut och för att vi ska flytta.. så blir lite fika att ta med till fjällenresan,, mums!! :)

image178

Mumss..

   
hallongrottor               chokladkaka


nu ska jag sträcka lite på mig, är lite stel känner jag!! hörs senare..
kramar



Så kan det gå..

..om inte haspen är på.. missar alltid bussen juh!! iaf när jag ska iväg till träningen eller stan!!
skulle åka och träna ett pass halv fyra men missa bussen med typ 10sek.. typiskt.
så nu kommer jag först fram halv fyra och då ska jag hinna registrera mig på passet ta mig dit och knyta skorna på typ 30sekunder.. hinner nog ej det.. men får väl ta och köra lite styrka idag istället.. för orkar inte vänta till halv fem för att träna ett baspass..


byebye...


ha det.. so long!

Sommar!!

Längtar så tills sommaren, även om jag snart ska åka skidor så vill jag ha sommar..
Kunna springa runt med bara ben i solen och bada i sjön/havet.. ååhh vad jag längtar!!
varför går tiden så långsamt??


Bada -                     Brännboll -         och golf blir det till sommaren :D

Härliga sommar bild på kungsträdgården och Björn

Nu ska jag käka maten.. och kolla på Våra bästa år snart..
puss

vad ska jag hitta på nu??

har inget att göra.. egentligen kan jag ju packa inför flytten men orkar inte för tillfället..
har även tänkt att springa idag men det kommer jag väl dra ut på ganska ordetligt så att jag inte gör det heller.. typiskt mig!! kollar på resor hem till lidköping också, för måste ju hem och hämta skidorna/pjäxor så att vi har något att åka på när vi åker till fjällena på söndag.. kan va rätt bra!! men det kostar ju såå jäkla mkt att åka och jag är i princip pank så vet inte hur jag ska kunna åka??

nu ska jag käka något men vi höres senare.. pusshej



En vecka kvar!!

Om en vecka sitter vi nog för hoppningsvis i vår stuga i vemdalen!! =)
Ska bli såå kul att få åka skidor igen, gjorde ju det i hunsfjället över nyår.. mycket skoj!!
Det är jag ocg Björn, björns mamma och hennes sambo och hans två söner som åker..
har bara åkt med björn tidigare så blir kul att se hur bra de andra är :D

      
Ser härligt ut!            En sådan utsikt från stugan vore ej fel!!


Nu ska jag dricka lite vatten för har haft huvudvärk och mått lite dåligt idag så behöver lite uppfriskande ..
vill ju inte vara sjuk när jag ska åka skidor.. ha det pussis!!

Packa!

Packa packa packa.. det är vad våran kväll har bestått av.. packning till flytten om två veckor..
Vi ska ju åka till vemdalen den 24:e en hel vecka så måste packa klart allt innan vi åker.. För så fort vi kommer hem har vi tillgång till lägenheten, då är den vår :D
Nu kollade jag lite på "Plutonen" som Björn sa var en måste film man ska se, iaf om man är i 40års åldern ;P
Men verkar trist så jag sket i det och satte mig här istället :) mycket trevligare hihi!!

ha det.. puss

Dagens

En liten update på dagens outfit!!
har jag inte gjort på väldigt länge så nu tänkte jag att det var på tiden.. ska försöka bli bättre..
men här kommer den!

image168

Väst - MQ
Tröja - Gina tricot
Jeans - Gina tricot


God natt allihop, nu väntar sängen och jobb imorgon!
Kramis puss

Idag

Vilket underligt väder vi har här i sverige egentligen.. början av veckan var det regn ocg rugg,
i onsdags och igår var det strålande sol.. och även idag var det jättefint väder tills jag skulle gå ut på eftermiddagen.. då snöar det som tusan! (gjorde även det igårkväll)... kan det aldrig bestämma sig eller??
trodde ju att våren var på väg redan igår ju.. men icke sa nicke!!


Rosen björn fick av mig igår och ramen jag fick i julas av Björn =)


Var och handlade tidigare och dokumenterade hela "resan" i bilder hihi!!Blev en hel del egobilder också.. får man bjuda på ibland :)



Sedan när jag kom hem lagade jag till denna gegga.. som är ris och guldkyckling..



som består av:
kycklingfilé
grädde
ädelost
cream fraich
vitlök
salt, cayenne

mycket gott!!


ha det guld.. kramis

Tävling!!!

Tänkte vara med i en tävling som jag gärna vill vinna.. Har ju inte kommit så långt med min design och det är ju inte precis superläcker heller så vore kul om någon vill göra min design.. och nu har jag möljigheten..
tanthulda har en tävling nu där man kan vinna denna designe..

image148


Va med ni med i tävlingen...
Vore fint att få den :D
ha det pussar

Renovering!!

Om ni undrar varför min sida ser lite anorlunda ut nu så är det för att jag försöker lära mig att göra en snygg sida..
Jag ska försöka göra den lite mer rolig att titta på.. ska fixa en egen header också men kommer dröja för jag har ej ett sådant program så jag kan fixa det själv.. om någon har lust får den gäran hjälpa mig ;) hihi!
Nu ska jag fortsätta pyssla.. ha det

Pussis



Alla Hjärtans Dag!


Glad Alla Hjärtans Dag allihopa!
Hoppas ni har haft en riktigt mysig och fin dag idag!

image143


Själv har jag jobbat och där bjöds det på geléhjärtan.. fin gest!



Sedan efter jobbet åkte jag fram till stan för att köpa något mer till Björn men kunde inte komma på något och när jag väl skulle gå och möta honom vid tunnelbanan för att åka hem så köpte jag en jätte lång fin ros till honom som de stod och sålde på drottninggatan.. väldigt tur för mig det! =)

När vi kom hem blev det tackos (i år igen).. och sedan fick jag en present av Björn! Ett JÄTTEfint album som det var noter och roser formade som ett hjärta på framsidan.. som ni ser på bilden! Jag blev såå glad!!

image140

Jag, hur glad som helst för presenten =)

vi åt lite senare varma bananer med choklad emellan och grädde till.. som jag serverade.. gott litet alla hjärtans dag tilltugg ;) hihi!



Men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och mysa med min Valentine och sova natten.. ha det super allihopa!
Pussar på er



.

Gröten står på högsta effekt i micron och lägenheten på lägsta nivå!!
Sitter nu ensam i lägenheten och gör mig iordninga för att åka till jobbet!

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!! <3

Hörs senare.. puss


Tomt?

Måste be om ursäkt för att jag är så slö med att skriva nu, det är verkligen "bloggtorka"...
Lovar att jag ska bättra på mig, har bara varit väldigt trött på senaste tiden och hoppas jag blir piggare snart,
så jag kan skriva mer!! :D så ni har något roligt att läsa!
Nu ropar sängen redan på mig så måst lägga mig hihi!



Ha det bra allihopa.. pussisar

Hmm..

Vad ska man köpa eller göra eller fixa till min prins imorgon då??
Har än så länge gjort ett hemmagjort kort och köpt "Älsklings checkar".. hihi! kan vara lite roligt!



Men vill ge något betydelsefullt något som han verkligen kan uppskatta,, någon som har en idé??

Nu ska jag kolla på Vänner! see you later..
Puss kram





Träna!

Idag blir det medelpass på skanstull!! Längtar tills jag kommer dit, har ju nästan blivit beroende av träningen,
Björn får nästan säga till mig att jag ska ta det lugnt ibland! hihi! men det är väl bra på ett sätt, än så länge iaf, så det inte går till överdrift.
Nu tittar jag som vanligt på Våra Bästa År! =) så spännande idag! :S

image133

Pusshej!



Goddagens

Sitter här och Googlar runt på internet, efter allt intresant jag kan komma på !!
Lyssnar på musik och tittar även såklart på våra bästa år :D
Måste väl nämna också att jag skriver med min älskade vän Charlie på msn också,
annars blir väl hon arg ;)

Har tänkt träna idag men vet ej vad jag vill träna, är såå tråkigt att de har uppehåll på jympapassen
mellan 12-15 typ.. det är ju
typ då jag vill träna, orkar inte träna för tidigt för tar ju en stund för mig att åka hela vägen till skanstull och
sen vill jag inte heller träna för sent, vill ju ibland ha lite lugnt på kvällen och inte komma hem efter 6 jämt..
vill umgås med älsklingen i lugn och ro ibland.. men men vad gör man!!? styrketränar kanske istället??

Även fast jag inte är världens hälsosammaste människa och äter rätt mat och undviker sötsaker så där hemskt ofta,
så tycker jag ändå det känns som jag börjar göra lite framsteg i träningen, Keep going girl!!
Vill ju försöka komma tillbaka i trim där jag var när jag flytta, och kanske lite bättre än så också!
har ju gått upp ett antal kilo sen jag flytta hit :S blir lätt så när man själv börjar bestämma måltiderna och allt! :P


Saknar studenttiden och mina underbara vänner!!



Nu ska jag kolla klart på Tv:n.. see you later!
Pussis


Trött...

Ska redan gå och lägga mig nu! är redan trött faktiskt, även fast jag inte gick upp förens 10 idag...
Förut träna jag ett badpass med Therese i skanstull! var lite nya övningar än vad vi var vana vid
och det var kul, kul med lite omväxling.. men nu är jag supertrött och ska sova..

ha det gött.. puss

Kärlek i högsta grad!

Idag är det 1år 8månaders dagen med min älskling!!
Helt underbart att jag har fått tillbringa dessa underbara År/månder med honom, han är det bästa man kan finna!
Hur skulle jag klara mig utan dig? Du lyfter upp varenda dag så jag orkar fortsätt även om det är tufft,,
har verkligen haft tur som har haft dig den senaste tiden, hade inte klarat av alla jobbiga saker som hänt senast utan dig.. Älskar dig över allt och kommer alltid att göra..



Snart är det Alla Hjärtans Dag! bara 3 dagar kvar! Förra året firade jag och Björn det med lite tackos med rosor på bordet och tända ljus! Jag hade även gjort en egen tårta, All by my self!! Riktigt nöjd faktiskt =)




Ha det bra alla.. nu ska jag städa!
Puss kramis



Colbie Caillat - Bubbly!!


Älskling så här får du mig att känna!!



         


 

Will you count me in?

I've been awake for a while now.
You've got me feeling like a child now.
'Cause every time I see your bubbly face,
I get the tingles in a silly place.

It starts in my toes,
And I crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.

The rain is falling on my window pane,
But we are hiding in a safer place.
Under covers staying dry and warm.
You give me feelings that I adore.

They start in my toes,
Make me crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.

What am I gonna say,
When you make me feel this way?
I just...mmm.

And it starts in my toes,
Makes me crinkle my nose.
Wherever it goes I'll always know,
That you make me smile.
Please stay for a while now.
Just take your time,
Wherever you go.

Da-Da-Dum-da-da-da-da-da.

I've been asleep for a while now.
You tucked me in just like a child now.
'Cause every time you hold me in your arms,
I'm comfortable enough to feel your warmth.

It starts in my soul,
And I lose all control.
When you kiss my nose,
The feeling shows.
'Cause you make me smile.
Baby just take your time now,
Holding me tight.

Wherever, wherever, wherever you go.
Wherever, wherever, wherever you go.
Wherever you go,
Always know,
'Cause you make me smile even just for a while.



Älskar dig över allt i hela världen!!

 



 








Vad ska man göra?

Ja vad ska man göra när man sitter helt sjäkv hemma i lägenheten en lördagskväll??
Ingenting... Klart man sätter på Arvingarna på högsta volym och käkar flingpuffar
framför Tv:n.. =)



Har städat iordning i köket också! Såg för jäkligt ut innan! nu är det bara Björns grejer kvar på bordet,, alla hans papper, han har blivit så duktig nu, han har börjat intressera sig mer för facket och går på möten och sådant! och ska fixa ett möte själv !! Duktig min grabb har blivit!! =) STOLT!
Ikväll är han med jobbarkompisarna och har pokerkväll, det är därför jag sitter själv.. men det får jag låta honom unna sig, en grabbkväll, inte ofta han gör det så !!

Nu ska jag fortsätta städa och packa ordning för flytten och ställa i våran lilla hörna. inte så stor än men den kommer börja växa snart! =)

      

Ha det.. pussar


TV!!

Ikväll blir det Tv tittande och vindrickande! Sitter och kollar på Let's dance och HJÄLP!.. lite speciell humor i det programmet men det är kul ändå.. när det inte finns så mkt annat att kolla på!
Sitter och laddar ner Arvingarnas alla album nu! Blev såå sugen på att lyssna på dem efter att ha sett Richard Herrey dansa för han är rätt lik Lasseman i Arvingarna!! =) Ser så fram emot att åka på arvingarna i almesåsen i vara!! Hoppas det blir något i år Maria!?

      

Ska dra och sova nu. upp och jobba imorgon! Have to do what I've got to do! ;P
Ha det bra allihop! Puss kramar..







6 Januari!

Jobbade idag, äntligen! Inte jobbat något än i denna veckan, men ska jobba imorgon med..
Jobbar även helgen sen också!! Skönt med lite extra kosing så där på helgerna!! Denna helgen slipper jag även vara ensam hemma, Björn ska nämligen inte åka till Mariestad! :D

Idag tränade jag själv på F&S på ringen.. Tog ett medelpass, ganska tufft faktiskt när man är så otränad som jag..
hihi! Imorgon blir det också träning fast tillsammans med Theres!! och då i skarpnäck... och bas..
Kollade på Vänner förut, började gråta! Chandler och Monica gifte sig och det var en såå fin stund när de sa deras lovord till varandra.. Första gången jag sett en stund med allvar i den serien.. men kanske inte så konstigt..
är ju faktiskt en komediserie =)

image112

      

Ha det bra allihop! Pussar




Dagen!!

Så här ser min dag ut i stora drag:

  • Vaknat!
  • Ätit gröt och ägg..
  • Kollat på "Våra bästa år"
  • Städat lite granna.. :)
  • Tränade på F&S, styrka!!
  • Åt spenat..
  • Åt semla med Björnen! =)
  • Plocka iordning grejer i en hörna för flytten!
  • Ska åka och skriva kontrakt på lägenheten 18.15!
  • Käka något..
  • Sova!! ZZzzz..


4 Februari!!

Tänkte bara visa min gympaoutfit som jag inhandlade förra veckan nu när jag köpt ett träningskort på
Friskis & Svettis...! Tog en del på kassan men det var det värt, om jag ändå ska träna i åtminstone ett halv år framåt!!


Köpte ett träningssett från Rönisch och ett par skor från Nike!!

Riktigt behagligt alltihop! prisvärt var det också :) Känns knappt som att jag har på mig några kläder allts när jag tränar, riktigt behagligt, låter kanske lite konstigt att inte "ha kläder på sig" men det är behagligt!!

Ska laga lite mat till Björn för matlådan imorn nu! ha det
puss kram

Full fart..

Igår ialla fall! Idag har jag bara suttit inne hela dagen och baka mina semlor, blev inte brända men inte lika goda som vanligt :P hehe!

Gårdagen då;
Först på morgonen var vi ju och kolla på lägenheten i kärrtorp! och jag och björn kunde inte bli mer än nöjda.. Lägenheten var bättre än över förväntan! mycket fräsch och välplanerad + att det var ju även ett rum mer än vad vi har nu och det ligger 2min från jobbet och inte 45min som förut! mycket bra det! Vi bestämde med hon som har lägenheten att vi skulle tänka tills idag om ville ha den eller inte..
Egentligen var det inget att tänka över men vi hörde av oss i morse och sa att vi ville ha den och vi fick den.. eller hyra alltså :) vi bestämde att vi skulle träffas imorgon för att skriva kontrakt och bestämma om inflyttning m.m.!
Jihoo, så skönt att äntligen ha fått tag på något..

Efter vi var klara åkte vi hem till Björns pappa och pernilla och hälsa på och William var lika gullig som vanligt :)
Vi prata lite om lägenheten och om hur vi skulle lösa med allt och så! Var där i ca 2 timmar innan vi skulle hem igen!
när vi var inne i en affär på stan så ringde Annika, björns mamma och frågade hur det hade gått och sa att hon skulle till Barkaby outlet med Per och vi blev genast sugna på att följa på!

Är ju mestadels kläder och sådant där men det var inte mycket sådant som inhandlades utan nu var vi ju såå sugna på att köpa grejer till nya lyan så vi kika mer i möbelaffärer och inne på hemtex och liknande.. Var ju minst 50% rea överallt så var ju inte så dyrt heller.. jag och björn hittade lite små grejer iaf! har redan fått lite ideér på hur vi ska inreda och i vilka färger :D hihi! hoppas Björn gillar det bara.. han hade inget emot det jag köpte iaf!!


50% på (??) Vattenflaska träningstopp och trepack trosor.,. har ett par på mig! :P


75% rea på bäddsett på Hemtes


75% rea på Asko.. två olika färger på ljushållare och ett sett med 3 olika former!

Fiint med rea. hehe!
Ska dra till ica nu och handla lite nu! see you later..
kramis!

Baktime!

Baka, finns det något roligare, eller godare :)
Bakar nu semlor eftersom det är selmedagen imorn och hinner ej gör några imorgon!!
Mums, ska bli gott, hoppas jag ! hehe.. så länge jag inte bränner dem!



hoppas att de blir så här fina när jag är klar =)

ha det bra nu ska jag kasta in dem i ungen! :D
pussar

(Förresten så gick det bra med lägenheten igår! Skriver mer senare..)

Grattis!

Jag må hon leva jag må hon leva jag må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva ja visst ska hon leva javisst ska hon leva uti hundrade år!!

GRATTIS mamma på 45 års dagen! Hoppas du tyckte om presenten och de andra om du fick några mer?? :D hehe!
ha en fortsatt trevlig dag så synes vi mor min en annan dag!


Mamma och Maria


Ha det bra allihop! god natt!
Puss kram!


Lägenhet?

Nu om en halvtimma ska vi åka och kika på lägenheten i kärrtoprp som vi förhoppningsvis ska hyra,
om den är skaplig alltså! jag tänker inte flytta till ett ruckel :P
Så håll tummarna för mig nu :D

Skriver senare hur det gick!
ha det bra.. pussis =)


 

...

Sitter hemma och lyssnar på musik, dansar och sjunger med Björn! =)
Kom precis på att jag inte har något kuvert som jag kan lägga i kortet som jag tänkt skicka till mamma
för hon fyller år i morgon! Suck.. varför ska jag alltid komma på allt när det är försent!!??
klant mej..


mamma, syrran, jag och pappa


Ska iaf gå och handla maten för tackoskvällen :D alltid lika gott med tackos!
Skriver och lägger upp lite mer bilder senare ..
ha det puss



Funderare...

Sitter och är lit arg på allt som hänt det senaste.. har inte haft särskillt mycket tur på senaste tiden!
Först och främst var det rena rama gympapasset i förrgår på jobbet, jag och theres fick springa fram och tillbaka till varandras undsättning på jobbet hela förmiddagen, lite småsvettigt och sen var det springande på stan när vi skulle köpa gympaclothes till kvällen! =) Hade även fått ett samtal från damen med lägenheten på morgonen och säger att jag inte behövde komma och kolla på den för hon hade hittat en anna.. osis! :(
men än vart det inte slut...
Igår var vi och träna på kvällen och när vi kommer till tunnelbanan märker vi att den är klar för att åka.. jag springer med T bakom mig.,. jag hinner fram men kliver ej in för att Theres ska med,, Jag kollar bedjande på chaufören att öppna, hon kollar tillbaks på mig med den mest tyknaste och elakaste blick jag sett.. precis som hon sa: "haha, synd för er" och sen kliver hon in och kör iväg.. blev såå jäkla förbannad! :@
Fick vänta 10 minuter på nästa T-bana!
När jag kommer hem är jag arg och ledsen över att det inte heller blir någon resa hem till Lidköping för att vi inte får plats i rummet för de har massa grejor där och för att jag ej har så mkt pengar för att åka hem, så nu kan inte jag åka hem på en månad till.. *snyft* =(

Men lite tur måste man ju ha någon gång.. Idag hade jag fått ett mail från en tjej som skrev att hon hade en lägenhet i kärrtorp som ligger hållplatsen innan Bagarmossen, PERFEKT! nu får vi bara hoppas att vi får den också..



Nu ska jag käka något.,, ha det
pusselipuss

Aaajjj!

ont ont ont,, har nog aldrig haft så här ont i kroppen tidigare ;P
igår tränade vi bas i Skarpnäck för att få en liten mjukstart på gympan, men att träna med träningsverk är ingen höjdare, även om det är ett lättare pass! så idag är jag heelt stel i hela kroppen! hihi!
Men roligt var det iaf, hoppade runt där som en galen höna på gympagolvet =)..
Vi skulle ha tränat danspasset i förrgår men vi var för sena så det fanns ej plats kvar så vi styrketränade, det är därför jag har så ont i kroppen nu! ;) men nu blir det danspass på söndag istället.. :D

Snart börjar fortsättningen på det spännande "Våra bästa år" som jag har fäljt de dagar jag vart hemma från jobbet!
Väldigt spännande för tillfället faktiskt.. har typ avslöjat mördaren! + att jag fick reda på igår att en av skådespelarna, Victor Kiriakis(John Aniston), är pappa till skådespelerskan Jenifer Aniston! Häftigt :P



Nu ska jag käka frukost.. ha det!
Pussar

RSS 2.0