Planer för kvällen!

Då var det andra planer för kvällen än vad jag trodde det skulle bli!! Vi är nämligen bjudna hem till Björns mamma och hennes sambo på lite snack och mat! trevligt.. var ett tag sen senast nu så ska bli trevligt att träffa dem igen.



Imorgon ska jag träffa karin för att gå på stan lite hade vi tänkt.. får se när det blir, hur tidigt man årkar palla sig upp!? hihi.. Annars så kollar jag för tillfället på lite avsnitt av Merlin! Ska vara först kl 19 hos dem ikväll så har fortfarande lite tid kvar att spilla innan vi beger oss!

Hoppas ni alla får en trevlig fredagskväll ialla fall!
Puss på er! <3



Back again!

Då var jag hemma igen efter ha lämnat av syster mi vid tåget hem till lidköping! nu blev jag ensam igen!har ju björn också men alltid kul när någon mer kommer och livar upp dagen lite!! =)

Jag hann med ett litet besök hemma hos Björns pappa innan de begav sig till deras sommarsyuga över helgen! Gissa om William blev glad när han såg att jag kom hihi.. och lilla Ella med förstås!

Jag har glömt visa min shopping som jag gjorde i söndags med Björn på Forum Nacka! blev ioch för sig bara ett par skor som följde med hem men det var roligt bara det! Fick dom på halva priset också pga att butiken skulle flytta! jihoo, älskar rea! hihi..

   
Dessa Helly Hansen vinterskor fick följa med mig hem! nu lär jag inte frysa i vinter iallfall eftersom de tål upp till -51C hihi!!

Nu ska jag kolla lite serier.. ha det!
Pussar



Dagens!!

Då var det snart dags att krypa i sänge efter en heldag med syster min lite var stans över storstaden! Vi började dagen med att åka till Fisksätra dit vi ska flytta 1december för att bestämma tapeter och golv, behövde lite hjälp så passade på medans elina var här som smakråd! inte lätt det där inte!!

Vid 13 tiden var vi sedan inne i centrum och vi bestämde oss då för att äta en bit mat på Jensens Bofhouse vilket är min allra första favorit när det gäller matställen, det blev en god bit kött med potatis och jensens favoritsås till.. mums!! vi bestämde oss även efter maten för att käka lite glass också så det beställdes till efterrätt.. när jag kilade iväg för att fylla på skålarna började elina småflörta lite med servitören som var någonstans i min ålder och han började flörta tillbaka.. han börja småprata med oss lite och bjöd sedan på fler stämplar än vad vi skulle få så nästa gång blir det gratis mat ;P


Glassen på Jenses..

Efteråt drog vi oss mot drottninggatan för att kolla lite kläder och det slutade med att vi hittade oss var sin tröja/klänning på H&M och jag hittade även en skjorta på VeroModa där jag fick med mig en liten GoodieBag.. min första någonsin.. jihoo!! hihi..




Veckorevyn, Veromoda tidning, Bok (Vänninorna och Kung Karl), "Resepåse", grönt-shirt, Singel med Emilia poret och en Godispåse.. skojjsigt!

Ikväll har det blivit lite seriekollande och goda hemalagade piroger av kocken själv (Björn)


Spöke på drottninggatan!

Nu ska jag kila och säga godnatt till Björn!
Ha det pussar

Nacka Forum time!!

Då har vi varit uppe ca en timma och Elina har precis hoppat ut från duschen, funderar på om jag ska orka med det jag med eller om jag ska vänta tills ikväll?? hmm..svårt!!

Idag ska vi i alla fall bege oss till Nacka Forum för att kolla in den nya delen, jag har varit där tidigare men vill visa för elina!! bara älskar den nya delen av shoppinghuset ;) hihi.,.. plus att jag fick tag i häftena som de delade ut i förra veckan så jag har massa bra erbjudanden att utnyttja, bla tackobar som elina blev överlycklig över att få äta på nu ;P



Nu ska jag fortsätta att fixa mig!
pussarkram



Tisdag!

Då sitter jag nu och tar mig en pause framför Merlin.. väldigt bra serie faktiskt :)
Om lite mer än 2timmar så anländer min syster till centralen här i Sthlm där jag ska möta henna.. jihoo, sällskap! :D hon kommer stanna tills på fredag så nu ska vi ha det trevligt tillsammans och shoppa loss för den extremt stora lön jag har fått .,..


Syrran med maria i bakgrunden! :)

Jag ska efter avsnittet försöka hinna med att städa lite till innan jag ska möta henne!! ha det so long,, pussar!



Natti natti..

Nu ska jag gå och sova natten.. ha det gott och sov framförallt gott inatt med fiina sköna drömmar för det ska jag ha,, jag kommer nog säkerligen drömma om rajtantajtan på birka båten med karin och therese i spetsen =) hihi..

Pussar natti!!



Goddag!!

Då var man uppe och hoppar :P kanske inte riktigt ordagrant men jag är vaken iallfall! :D

Idag är jag hemma från jobbet igen och ska väl vänta på att klockan slår 16 då jag slipper vara ensam hemma!!.. Innan det ska jag ioch för sig  tvätta lite kläder och städa! för imorgon kommer ju syster mi hit,.. jihoo! då ska det shoppas kolla på lägenheten (tänkte ta lite hjälp av henne för att välja tapeter) och massa god mat också!! måste lyxa till det lite när man får besök :D inte varje dag lillan är här! =)

Nu ska jag käka lite mer frukost eller något ialla fall.. kände att flingerna inte mättade så mycket förut..
Ska även visa er lite senare vad jag fick med mig hem från Nacka Forum igår .. hihi!!
Ha de pussar


Godmorgon världen!!

Nu äntligen har jag börjat piggna till efter en sjodundrans trevlig båtresa med 4 härliga tjejer.. såå jääkla kul hade vi asså!! :D Det här ska vi verkligen göra om igen!!

Ska berätta mer om våran resa men hinner inte just nu, ska åka till nacka Forum nu när jag återhämtat halva krafterna iallafall!! Blev inte en blund på hela förra natten, var uppe och parta heela långa natten!! Altt från besök i ordningsvaktens hytt till att få fotmassage av en rockare ;P haha!!


dansgolvet som var pool dagen därpå ;)


Ha det så bra så long!
Pussar och kram

Hej mina puddingar!

Nu har jag vaknat och är redo för denna nya dag att utmana :)

Idag ska jag och några tjejer från jobbet åka med birka paradise till åland och festa hela natten lång =) jihoo!! Har vetat om detta ganska länge men har inte skrivit det bla pga att jag inte varit här så mycket det senaste.. men nu vet ni det! längtar verkligen till ikväll,, har inte åkt färja på jäätte länge och ska bli kul att parta med lite andra tjejer på jobbet! hihi




Innan allt spännande ikväll så ska jag göra mig lite fin genom att sola lite solarium som jag inte gjort på år och dar men som verkligen behövs nu =) jag ska sedan åka till nacka forum för att shoppa en kläning som jag tänkt inviga till kvällen, hoppas bara att den finns kvar i min storlek! :S annars får jag leta inne i sthlm när jag ska möta therese senare för lite strumpbyxershopping ;)

Nu ska jag käka frukost och sedan blir det skoojj! hehe

Pussar på er och ha en trevlig helg så hörs vi kanske på söndag när jag vaknat igen ;)
Kram



Tisdag!!

Då var det dags att skriva igen!
Lusten har inte funnits här på ett tag som jag även nämnt tidigare och plus att jag har varit bortrest i helgen och tagit det lugnt i Björns pappas stuga i mariestad! skööönt! =)

Men nu är jag tillbaka igen med lusten att skriva framför mig, och denna gång får vi hoppas att det håller i sig! =)
Hoppas ni alla mina vänner har haft det bra den senaste tiden, det har jag haft ialla fall,,(förutom mina sömnproblem som jag nämde senast men som dock nu har upphört) =) jag kan inte riktig dra upp allt som har hänt sedan senast men en rolig sak kan jag berätta;

Jag var på jobbintervju idag och det gick riktigt bra, faktiskt så bra att jag ääntligen ska få en fast anställning :D jihoo!! nu ska jag bara svara till min blivande chef att jag vill ha jobbet också!! hihi..

Nu ska jag kolla på Herose med B och käka nygräddade pannkakor.. Mumms!! Undra om William blir avundsjuk nu?? hehe!!

Ha det mina kära vänner Pussar



Hur??

Hur fasen ska man kuna sova när man inte kan somna??
Det är min stora fråga de senaste tre kvällarna.. jag går och lägger mig runt tio pratar lite med Björn en stund sen efter ett litet tag hör man hur han sover.. sen går det någon minut sedan några till och helt plötsligt så är klockan elva.. jag anstränger mig ännu hårdare att försöka somna men det går inte.. tillslut är kl nästan tolv!! innan jag hinner somna =(

Så här har min tre senaste kvällar sett ut.. jag har så mycket olika tankar och saker och funderingar som flyger runt i mitt huvud så jag vet inte vart jag ska ta vägen!?? och det blir ju inte bättra pga dagens händelse.. lovar ska berätta om det men inte just nu.. suck!!

Nu ska jag gå tillbaka och försöka sova igen. kanske det går lite lättare när jag fått skrivit av mig lite?? vem vet..
Ha det Pussisar!



Torsdag!!

Har inte så mycket tid och ork nu för tiden att ägna till bloggen så det kommer vara lite torrt emellanåt!! men ska försöka göra mitt bästa att skriva då jag har ork och tiden!!

Igår var det tvättid!
Idag ska jag kolla på lägenheten och välja tapeter!
Imorgon är det städning!
I helgen blir det vila till max!(?)




Ha en bra dag vänner
Pussar


Onsdag.. eller??

Har inte koll på vilken dag det är längre, och inte datum för den delen heller!! :S Sitter bara hemma och degar och segar,,

Men idag har jag äntligen fått jobb så nu är jag uppe i tid och kommer kanske bli lite piggare? får se vad som sägs i kroppen efter denna dag,, jihoo kanske? vem vet.
Ja ja nu har jag nog babblat klart och ska låta er vara i fred.

Ha en bra dag iallafall!!
PussoKram

Rolig grej!!

Snodde denna från Dianas sida.. riktigt roligt faktiskt!! =)

Med mig och Björn blev det dessa små knyten!!




Ja vem vet.. kanske ser de ut såhär?? vi får vänta och se..??


Provade även min syster med hennes lilla idol!!!




Inte så pjåkigt ändå!! ;)

Nu ska jag fixa mig något att käka och sedan fixa mig själv lite!! =)
Ha det so long.. kramis



Tävling.. håll tummarna för mig!



Vinn en fotografering med denna tjejen... Therese Jonsson!!
Vore väl underbart att bli fotograderad av ett riktigt proffs =)

Ha det.. puss

Im Back!!

Nu har jag återvänt från de vilande.. :P
Jag har sedan i tisdags varit hemma i vinninga och hälsat på nära och kära vilket har då lett till att jag lagt bloggen lite åt sidan, har velat ägna mig lite mer åt mig själv och inte tänka på att jag måste skriva här varje dag.. har varit skönt med lite paus!! =)

Jag lovar att jag ska lägga upp bilder från veckan och på vad jag handlade när jag var i Ullared! =) blev lite mer än vad man trodde, som vanligt!! hihi

Nu ska jag ialla fall äta lite frukost och sedan ska jag nog äntligen se ett SATC avsnitt som jag inte gjort på en hel vecka nu ;)

Ha det great!
Pussar på er..




Full rulle..

Då var det dags att ladda kanonerna igen.. =)
Idag kom Björn hem från en helg i Lund med grabbarna och jag är såklart jätteglad.. hihi! Imorgon är det jobb och efter det är det en sväng till fisksätra för kontraktskrivning.. sedan 19.30 är det danslektion som vanligt på måndagar!! så full rulle blir det imorgon!!

På tisdag morgon sedan åker jag hem till Lidköping för att träffa tandläkarn.. på onsdagen sen så blir det lite roligare.. då ska nämligen Jag mamma systeryster annelie och sandra åka till GeKås i Ullared Jihooo!! =) shoppa shoppa shoppa!! Resten av veckan vet jag inte ännu vad som blir av eller när jag åker tillbaka till sthlm för den delen heller!??



Nu ska vi käka lite god korvstoganoff med ris till.. mums!!
Pussar på er..



Heej!!

Uppdatering kommer.. har bara varit lite trött senaste 2 dagarna.. men lovar att skriva imorgon!!



Ha det guld..
Pussar

Dumma också!!

Gick ju som sagt en promenad förut för att hämta min kort som hade kommit.. och i all exteleras (eller vad det heter) glömde jag kolla när det skulle ankomma till affären.. så när jag kommer dit så säger mannen i kassan att du får komma tillbaka kl 15 istället.. för då har paktete anlänt =( suck också!! men men, jag ska springa och hämta den sen ialla fall innan jag börjar jobba.. är såå nyfiken! även om jag vet vad det innehåller.. hehe

Nu ska jag äta min lite mer hälsosamma lunch på länge!! det består av Gurka, tomat, fetaost, ägg och mozzarellaost.. Mums!!

           

Ha det great..
kramis

Roligt att kolla posten!!

Att det kan vara så kul att varje dag höra hur det kommer post i brevlådan och bara hoppas på att det kommit något roligt brev eller liknande!! hihi Än så länge är det ju inte massa räkningar och istället brev från mamma, Tack brev eller som idag så fick jag ett avi från posten att mina nybeställda kort från Fuji har kommit.. så nu blir det direkt en promenad till cenrum för att hämta upp kortena!! :D



Senare ikväll ska jag ju jobba som sagt men innan dess hade jag även tänkt att försöka laga lite god mat att ta med till jobbet.. kanske någon pasta sallad eller nått!? får se vad det blir!

Ha det nica..
Kramar




Zoo hos Emelie!!

När jag var hemma förra gången i lidköping så var jag med tre av mina favorit tjejer!! ;) Först begav sig jag och Charlie hem till Julia i GRÄSTORP ;) för att se hur hon bodde och hälsa på hennes katter,,


Julia och hennes kissekatter =)

Efter det begav vi oss hem till Charlie för att strax åka vidare till Emelie som inte bor långt där ifrån!!


Julia fick för sig att slå mig på rumpan ganska hårt, med tyvärr var det inte bara jag som fick ont!!

Hemma hos Emelie skulle vi kolla på familjens hundvalp som de skaffat sig flör inte så länge sedan!! men de är inte det enda djuret hon har hemma på sin gård.. lyllos!!





Katterna



Gnagarna :P



Hästarna





Och vi, som roar oss





Ville bara visa er dessa bilder från en dag ur mitt liv med några av tjejerna hemmifrån!! =)
Pussar på er


Äääntligen!!

Vad fasen var det för fel på bloggen imorse?? har försökt typ 1000 ggr att komma in men det gick inte.. suck! men nu äntligen är jag här igen!!

Blev väckt imorse av chefen vid 07:53..
- Hej sofie väckte jag dig?
-Ah, det gjorde du!
-Vad bra =) kan du jobba ikväll??

Hon kunde väl åtminstone ha väntat till efter 9.. suck!! aja, kom upp i good tid idag iallafall! och som sagt så ska jag jobba ikväll, och imorgon kväll också!

Det jobbiga med det är att Björn åkte imorse kl 5 då jag sover, jag sticker till jobbet vid 4 och då kommer han hem, jag jobbar till 23 och då när jag kommer hem sover han! och samma visa imorgon.. på fredag morgon sedan åker B till lund över helgen, kl 5 på morgonen så vi kommer i princip inte träffa varandra föräns först på söndag kväll!! :( och på tisdag åker jag hem till lidköping för att vara där ett tag.. så vi kommer inte ses så mycket den närmaste veckan och mer!! snyft! :'( hehe



Nu ska jag strax ta en liten promenad i det "vackra" vädret..
ha det guld!
pussar

RSS 2.0