Sven.. =)

Då har man varit vaken sedan 8 imorse men bara med ett par timmars sömn.. det är nämligen så att jag befinner mig hos min kära vän anna sanderi på katrinebergs folkhögskola! Jag kom hit i måndags kväll och det har varit full rulle sedan dess..

Igår var det nämligen så att det var en filmfestival där alla 1:or och 2:or visade upp sina filmer som de hade gjort.. det var riktigt grymt faktiskt, jag var riktigt imponerad. ni som möjligtvis hade tänkt att åka hit men inte gjorde det.. ni får ångra er nu ;P det var verkligen värt resan hit =)  detta höll ialla fall på mellan 9-16 och efter detta var det lite pause innan det skulle bli mottagninga av nära och kära halv 7.. det visades lite filmer och bjöds på snaks.
kvällen fortsatte och den blev allt vildare ;) vi förflyttade oss in till ett dansgolv där det var dunka dunka eh´´heeela natte.. anna gick och la sig lite innan mig vid 2 och jag fortsatte glatt att hoppa tunt till undgefär halv 4 sen kallade sängen. så lite sömn som sagt!!

    
Anna fixar sig =) , dans dans.. och snack i ring :P

  
Skådis och regisör ... dans på golvet..


Nu har det varit en lite pjäs precis som vi kollade på men vad som händer nu vet jag inte riktigt, vi får se vad som sker??
Ha det toppen... pussar

Tankar!

Satt här på rummet och städade och fick syn på en LO-flaggstång och kom att tänka på de vackraste Änglarna!! Saknar er något fruktansvärt och önskar att jag hade haft möjligheten att få säga hejdå en sista gång.. :'(



R.I.P
Saknar er!!



Hmm..

Jag saknar denna lilla krabaten! :(
Hoppas hon kommer snart igen! =)



pöss



Those Lips!!

Sitter nu så låångt bort från tv:n och Björn som möjligt nu eftersom han har på hockeyn nu! usch vad trist.. jag kan verkligen inte kolla på det, (ursäkta fredrik) men jag gillar verkligen inte hockey och har aldrig gjort.. men men
När jag iallafall satt här i min ensamhet så hittade jag denna vackra låt;
those lips  hoppa till 45sek in i klippet!!!

Nu kommer björn här och skriker att han inte har något att göra bara för att det är paus.. och då blir man helt plötsligt väldigt viktig!? vi får se hur det blir sedan när andra perioden börjar igen!!??
Nu ska jag fortsätta hänga här! :P

Ha det bra..
Details in the Fabric
Pussar..



RSS 2.0