Jul jul strålande, stressiga jul! :P

Ja då satt jag här igen.. gick upp kl 9 och åt frukost, sedan gick jag ner till tvättstugan och hämtade tvätt som jag glömt igår..hehe! slog mig sedan ner och kollade på ännu ett avsnitt av "våra bästa år", spännande spännande..

Nu sitter jag här och sammlar krafter till att jag ska ut och springa. måste forma mig lite så jag inte ser ut som en köttbulle till nästa år efter alla gottigheter i jul.. hihi

Ska senar ut och shoppa julklappar om jag nu hittar några vill säga.. har aldrig varit så här sen med att köpa julklappar som jag är i år.. vet inte vad jag ska köåpa till någon eller vad de önskar sig så det är inte så lätt att köpa något till alla då..

Bröt nästan ihop i söndags bara för att jag inte hade någon julkänsla och för att jag inte hade köpt några julklappar och jag och björn inte heller kunde gå på stan och leta heller.. så nu är jag defenitivt stressad inför julen... åker även hem till famij och vänner imorn så måste både packa klar inför resan och köpa de flesta julklapparna idag,. Oops!

Men det löser väl sig alltid till slut .. hihi (hoppas jag iaf)

Nu ska jag byta om för löparturen.. och sedan dra till staden., syns snart lidköpingsbor =)





"Gammal kärlek rostar aldrig"

Hem ljuva hem!

Sitter hemma i mitt gamla hem i Vinninga och lyssnar på när min syster läser upp massa kärleksdikter :P hehe
Hon har ganska okej inlevelse iaf!

Har vart hemma hela helgen och partat shoppat och umgåts med Björnen.. =)
I lördags firade vi maria som fyllde 19 år i tisdags med lite mat alkohol och singstar.. mycket trevlig kväll ;)
Igår var det bara slappa och fixa lite med julpyntet jag ska ta med mig hem till stockholm!
Jag älskar att julpynta och julen över huvudtaget är underbar,..

Idag gick jag upp kl 5 för att skjutsa Björn till bussen till skövde för han ska på kurs i Bankeryd hela veckan,,
Hur ska jag klara mig helt själv i en tom lägenhet? :S lite små läskigt!
Sen när jag hade vaknat igen vid 10 tiden gick jag till datorn nästan med en gång för att skriva på en uppsats till min bror som måste vara klar imorn.. sen stacka jag till stan vid 14 -tiden.. skulle kolla skidkläder till nyårsresan till sälen, kan va bra att ha lite kläder som man kan ha på sig, så som en skid dress hihi! Men sluta med att jag köpte mig en klänning och en topp på MQ istället.. ska ha klänningen till jul ..

Imorn ska jag fortsätta skriva på uppsatsen och kanske åker in till stan igen och träffar charlie och kollar julklappar, är på tiden att jag börjar göra det, vet inte något vad jag ska köpa till nån! börjar få panik.. Imorn åker jag även tillbaka hem till den tomma lägenheten i sthlm och jobbar sedan på onsdagen.. Charlie och julia kommer på torsdagen och vi ska ha sååå kul till helgen,, julbak, shoppa och festa.. kan inte bli bättre.




"Kärleken är själens tandvärk"

RSS 2.0