Faan!!

Den värsta jäkla julen någonsin är vad denna kommer att vara.. har fan inte gått bra hittills och det blir inte bättre heller!! har fortfarande inte fått iordning i lägenheten och det enda vi gör är att bråka om allt.. jag funderar nästan på om det bästa vore att skippa julen!! kan ni tänka er att JAG skriver detta.. jag som älskar julen meeer än något! det kanske är det det beror på jag vill få det så fint som möjligt och sätter för höga förväntningar än vad som kanske går!!??

Nu ska jag försöka samla mig och få lite mer ordning i lägenheten, trots allt så kommer familjen imorgon kväll och då ska det vara klart. det blir väl till att vara uppe hela natten antar jag! :S



ha det.. kram



Tillbaka!!

Nu har det varit ett väldigt långt uppehåll! och det beror på många olika saker, men framförallt för att vi har flyttat och den nya lägenheten har bliuvit renoverad under tiden vi bott här och dels för att vi inte har haft något internet! :P

Men nu är både renoveringen klar och internetet fixat! och det lagom till stressen innan Jul.. ahh! Men allt ska nog fixa sig får vi hoppas!!

En hel det har hänt sedan senast och det går nästan inte berätta om allt men jag kan dra allt i korthet! =)
T.ex. vi har fått allt väggar och tak målade/tapetserade i hela lägenheten och även golven utbytta i kök och 2*sovrum.. Björns bror har flyttat in i lägenheten, charlie har varit på besök i helgen min bror blev pistolhotad i venezuela och rånad på allt :S och ligger nu på sjukhud med en muskel som gått av i knät! (hoppas han avbryter resan och kommer hem till jul), jag har börjat simma nån gång i veckan, m.m m.m m.m!!
Detta var en del saker som har skett den senaste tiden i mitt liv sedan jag skrev senast! :P


Ni får fråga om det är något särskillt ni undrar! =)
Nu ska jag fixa och greja lite till i lägenheten och sedan bege mig till jobbet!
Puss kramar


RSS 2.0