Hundvakt!

Nu har jag suttie och kollat på tv och käkat amerikanska pankakor sedan jag varit och lämnat av Amanda vid saltsjöbanan! Har nämligen haft Amanda (K.T) så besök här sedan igår kväll efter att hon varit på båtresa med syster och mamma för att fira födelsedag!!


Amanda och syster ..


Under skrivbordet ligger nu lilla skrapino och vilar, var jag än går så förljer hon efter och lägger sig berdvid. Jag är nämligen hundvakt åt min granne då han är bortrest några dager. så en fin liten tibetansk terrier är det som bor i våran lya här nu.. =)


Skrapino sover i soffan! =)

Ska alldeles strax börja fixa mig för att åka till jobbet, jobbar nämligen kväll idag. så bara att börja då antar jag så jag inte blir försenad! :P
ha det bäst! Pöss



Våffeldagen!!

Då var jag tillbaka igen efter lite mer än en veckas uppehåll.. :P
Just nu gräddas det våfflor för fullt i köket, Mums!
Tidigare idag begav jag mig till nacka forum för att lämna tillbaka några böcker och även köpa ett våffelgärn för att tillägna denna speciella dag =) men hela resan slutade med lite extra shoppingpåsar ;)

Detta var det jag fick med mig i påsarna;

  

   

Supersnygga Gladiatorskor från Euro sko
Vita tygskor från Euro sko
Svarta tygskor från

 

Våffelgärn
från Media Markt



En söt Rosaglittrig tröj/klänning från Sisters - (som jag fyndade på rea)


Köpte även tre glitter ögonpennor och en kajal från H&M, och ett vit/blå randigt linne/Klänning från VeroModa som blir jätteläckert till sommaren, ska försöka komma ihåg att lägga upp bilder på det till imorgon! =)
Nu ska jag fortsätta äta mina goda våfflor.. Muuums!

Ha det bäst!
Pussar <3



Hjälp!!

Jag skrämer mig själv.. jag kan helt enkelt inte släppa Twilight filmen ur tankarna.. den är såå fruktansvärt bra!! skådespelarna, filmen, idén - ALLT!! den har satt sig fast som en igel på mig. Såg den i helgen igen och ska nog nästan titta på den idag igen tror jag! =)
Just nu kikar jag runt överallt på internet, allt som jag kan hitta om Twilight läser/kollar jag.. helt besatt ju! läskigt!





Nu ska jag dricka något för min onda hals!!
Ha det bäst. puss






Friends!!

Är det någon mer än jag som tycker att FRIENDS är hur bra som helst på att göra reklamer, reklamer som verkligen når fram och får en att tänka till!! inte bara ytterligare en reklam som rullar förbi och man funderar i någon sekund utan en sådan reklam som man verkligen nickar till till!!
Tycker verkligen deras senaste reklamfilm var hur bra som helst!! :



En annan som det har gjort tidigare som också satte sig i hjärtat var denna;


Det stämmer verkligen det här med att ett enda litet Hej kan vända tillbaka hela livet för en enda människa, det kan betyda såå mycket! tänkt på det.

Nu ska jag kämpa mig ner till affären för att handla hem lite saker till kvällsmaten som ska fixas idag också, orkar inte riktigt egentligen då halsontet har blivit värre och jag har även fått lite huvudvärk :S inte bra nu när jag ska få besök på torsdag utav två av mina absoluta favoritpysslingar ;)

Ha det bra ialla fall ni andra små krya människor
puss på'er

Mendurå!?

Ja då sitter man hemm från jobbet idag! Begav mig först iväg på mogonen men blev hemskickad med en gång då första personen hade halsfluss och inte behövde avlösning då.. så jag bestämde mig för att stanna hemma resten av dagen då också eftersom jag har haft ont i halsen i helgen och imorse tänkte jag ge det en chans men känner att jag inte vill smitta någon anna ifall jag åkt på samma!? menmen...

Tänkte bara bjuda på detta härliga klipp från Kenny begins.. längtar tills den kommer på bio.. och det är inte långt kvar heller! =)


Mendurå!?
Mendurå!?


Bara älskar Björn Gustafsson alltså! han är så grymm.. snygga moonwalks :)
Ha det bäst. kramis


Hope and glory!

Ja då ska man käka sin gröt och sedan fixa iordning sig för dagen! full fart framåt =)


Nu är frågan för kvällens bravader!? Vem vinner melodifestivalen?
Jag kan inte riktigt ärligt säga vem som är bäst, men man har ju favoriter och det är väl; Måns, Alcazar, Emilia och EMD tror jag.. vem/vilka tycker ni ska vinna??

Ajja det blir en riktigt spännande match ikväll ialla fall, det är en sak som är klar!
När jag satt här imorse och kikade runt så hittade jag denna verisionen av måns låt;

 
Och jag får lov att säga att denna var mycket bättre.. men men!!

Ha det bäst.
pussar


Promenad pastasallad och planer..

Då har man varit duktig ytterligare en dag till =) Var ute på nästan en hel timmes promenad efter jobbet med björn och grannhunden, riktigt skönt och mysigt!! kändes nästan som hela famijen var ute och gick ;P
Efter promenaden blev det matlagning, nämligen pastasallad .. Mmm! såå underbart gott med en enkel fräsch och god pastasallad. och det är även vad det får bli till lunch imorgon!!

Jag har även bestämt ännu två planer för helgen, på lördag förmiddag så ska jag och Björn åka och fixa lite grejer inför kanske möjliga händelsen till sommarn som jag pratat om tidigare :) så nu börjar det hända grejer och kanske, kanske så får ni snart vet vad som sker när vi själva är mer säkra! =) På lördag eftermiddag ska vi sedan hem till B's pappa med familj och hälsa på, ska blir mycket trevligt! =)

Nu ska jag göra iordning mig för kvällen för imorgon kommer en ny dag med nya utmaningar som ska tas me!..
ha det bäst. pusskram



hallå och hej..

Hej alla glada människor!!
Hoppas ni har en toppendag trots detta underbart tråkiga väder,, för när jag klev upp i morse så vaknade jag till en alldeles vit mark som igår var nästan helt kal! tusan också! jag som var så glad över att våren äntligen var på väg hit! eller inte.. men men, man får göra det bästa av situationen,,, kanske bygga snöborgar och snökatter!?? vem vet..

Nu har jag precis kommit hem efter en riktig tung och stor handling på Willys.. släpade hem allt i en smockfull drag/shoppingvagn plus en välfylld kasse!! jobbig jobbigt, men ska man få det billigare och slippa handla flera gånger så får man kämpa lite också! hehe..

nee, nu ska jag käka lite för om lite mer än 1 timma så ska jag bege mig till jobbet för att jobba kväll!! trist i detta väder men det är bara att köra på. blir ju skönt att komma hem sen och få krypa ner i en varm go säng =)

ha det guld.
Pussar



Would you raise again?

Idag har dagen runnit förbi som vilken som helst.. har jobbat mellan 6.45-16.15 efter det åkte jag hem och vi (björn och jag) bestämde oss för att t a en promenad som vi har varit duktiga att göra på senaste tiden.. men sedan ångrade Björn sig och jag blev sur då vi inte kunde ta nästa promenad förräns fredag då jag jobbar kväll imorgon och onsdag! :(

Så då bestämde jag mig för att jag går över till grannen och går ut med hans hund, har inte gjort det tidigare men vet att han inte går ut varje dag så jag gick dit. och nu har jag kommit hem efter nästan 40 minuters promenad med söta vovven! =D och sofie är glad! hihi..




Vill bara visa er denna låt också som jag bara älskar, Dessa tre tjejer (Charlotte Centervall, Linda Ström och Frida Öhrn) var ju med i Melodifestivalen deltävling 2 men gick tyvärr inte vidare.. men jag kan inte sluta lyssna på den. bara älskar den!!!




Ha en bra kväll för det ska jag ha..
Nu blir det pappas favoritgryta! :) Mums..
Pussar på'er





I hate this...

Shit allså, jag vet inte vart jag ska ta vägen..?? Jag har precis kollat på filmen Twilight.. ja jag vet, jag är efter. men nu har jag ialla fall sett den och jag är helt fast!! Kan inte förklara det men jag bara smälter bort. Det är inte många filmer genom tiderna som fångar en så på ett så bra men ändå konstigt sätt.. det är nästan som en drog!

Så fort filmen tog slut la jag mig ner bedjande och skrek; jag vill se filmen igen.. Jag är helt Fast!! går inte att förklara riktigt, men har förstått på andra som sett den också att de fått någon liknande känsla.. Helt Sjukt!!



 


Aja.. puss på er!


Utmaning..

Det är så att jag har blivit utmanad av min kära kusin... :)
Så här ska det gå till:

-
- Gå in i mappen mina bilder.
- Gå till den sjätte mappen och välj där den sjätte bilden
- Visa bilden i bloggen och skriv någonting om den
- Invitera fem stycken nya att vara med på utmaningen
- Länka till dom och låt dom veta att dom är utmanade.



Inte den roligaste bilden att visa men, sitter helt slitna och nyvakna på julaftonsmorgon! :) detta är alltså bilder från senaste julafton hemma hos oss i stockholm 2008. =)

Nu utmanar jag:

Maria
Sofia
Sofie
Jenny
Diana

Lycka till! =)
Pussar på er..

Här kommer helgen..

...eller ialla fall de utlovade bilderna från förra helgen nere i mariestad i sommarstugan =D
Bered er på masssssa bilder ;)

Lördag - Isvandring och isblockshockey =) +besök

   
Ute på hal is...
        
Vi spelade som sagt isblockshockey.. hihi
 
Björn drog ner mössan på lillebrorsan. shysst..! men visst är dom lika med deras huggtänder!?
 
Jag William och Björn + jag och wiliam som kastade snö.
   
ViTT.. Jag gjorde en fin snöängel men som William tyckte var finare med intryckt aniskte...
 
Stor och lillebror.. och lillebror såg något roligt, antagligen!? lillan!

 Senare kom farmor farfar mormor och morfar till ella och william



Söndag
- Sböbyggardagen!! :D

 
Jag byggde en fin snögubbe med hjälp av pernilla! blev även en snölyckta,..

 
Snökatt och en liten Häst...
 
Medans byggde björn en stor snöborg.. :)

 
Jag och william.. jag på hästen!

William glad!

Trots allt tjat från william hela helgen om att bygga snögubbe och snöborg och våra stora ansträgningar för hans skull så var han livrädd för allt sedan! aja.. det var roligt ändå, kom tillbaka till barnåldern själv igen ;) hihi..

är ni nöjda nu?
ha det bäst.. pussar





RSS 2.0