Senaste..

Ja det har hänt en hel del sen senast!!
Praktik, operation och Stockholm!!

Ja praktiken har fortsatt på Skara Brukhundsklubb och jag har trivts superbra!! Gillar verkligen att hjälpa folk att lära sig träna och sammarbeta med sin hund =)
I torsdags uppträckte jag att Ben slicka sig väldigt mycket i baken och att han var röd och lite svullen!! Jag avvaktade under dagen och tyckte först att det verkade bättre, men senare på kvällen blev han slö och varm.. Han fick sova inne hos mig och Martin eftersom han blev så varm så fort så jag ville ha översikt över honom.. På morgonen klev jag upp tidigt och satt och tryckte på telefonen gång efter gång för att få tag på veterinären!! Tillslut fick jag en tid kl 10.30!! Det visade sig som jag hade misstänkt sig vara analsäcksinflamation, men tyvärr värre, det hade sprängts på insidan och var påväg att göra det på utsidan också.. så en operation var enda valet!! så lille Benziboy går på smärtstillande och antiinflamatoriskt + att han har fått gå med krage de första dagarna, vilket han VERKLIGEN "Gillar" ;) hihi!! Nu är han mycket piggare igen men tyvärr får han inte tränas eller ansträngas nått vidare 1 månad efter operationen, så lite knivigt nu när vi har tränat massa och behöver träna massa mer inför examinationen i skolan som är om typ 1Månad...!!


Snooza lite i mitt knä =)


Somna gott!!


Väl hemma var han stel som en pinne och tänkte då inte röra sig ur fläcken så länge vi hade den där dumma kragen på honom..!! ;P

_______________________________________________________________________________

I helgen när Ben låg och vila hemma hos mor och far var jag och Martin i stockholm för att hälsa på Martins mormor och mina två underbara vänner som jag känner sedan då jag bodde i Sthlm!! =) Var evigheter sedan jag träffa dem + att jag fick se Karins lilla underverk Emma som är 8 1/2 månad :)



Mumsig mat som vi tillaga i Martins systers lägenhet och sen blev det 3 filmer och massa gott..


Hammarby sjöstad


The Gang ;)



Karin och Emma <3


Karin och Martin beställde mat på Wooken i Bagarmossen!!


Lilla söta Emma <3

Nu ska jag fortsätta grejja lite hemma och plugga lite mer och förhoppningsvis hinna med en springtur idag innan det bär av till Skara Brukhundsklubb ikväll =)

Puss på er/Sophie <3





RSS 2.0