Hick, hick!! ;)

hej alla mina vänner! jag får be så hemskt mycket om ursäkt för min dåliga updatering.. det beror dels på att jag inte har haft så mycket ork det senaste och att det har hänt mycket den senaste tiden och även pga att min kamerasladd fortfarande är borta och jag inte har köpt någon ny och då är det inte lika roligt att skriva om mina dagar när jag inte har några bilder och lägga upp från dagen =( måste verkligen köpa en sladd snart!!!

Idag har jag jobbat precis som alla andra dagar =) annars har jag tillbringat resten av dagen till att laga mat, diskat och kollat lite Tv!! Vad har Ni själva gjort för kul??

Imorgon är det jobb och efter det blir det en sväng in till stan för att kolla mobil till mig.. ska köpa en ny nu äntligen och nu har jag en anledning till det också, nämligen för att mobilen flera gånger per dag bara stänger av sig helt plötsligt utan anledning, så vågar inte chansa på om den kommer hålla månader till eller bara några dagar!!?? You never know!
Någon som har tips på bra mobiler?? vill ha en med bra kamera och mycket musikminne.. till ett bra pris såklart =) hihi!!

   

Ne nu ska jag kolla upp lite saker på datorn/ internet,  bla hur mycket det drogs från kontot i fredags när vi var ute ?? ;P hihi!! Pussar på er <3


Mys framför Tv:n

Nu är det precis paus i filmen som vi har börjat kolla på, jag och Björne alltså!! Tror filmen heter four brothers eller nått liknande!! Innan filmen började så såg jag på Fyra bröllop och en begravning, så det är helkväll med film för mig idag =)

Tidigare idag så har jag bara slappat, har varit jättebakis!! ;P Var utekväll igår igen med Karin Therese och Björne.. började kvällen här hemma och sedan fortsatte jag och Karin vidare till hennes broder och kusin, där även några guys från Midsommar var med.. trevligt att träffa dem igen!! :) Gick sedan ut och dansade på en krog i närheten av kusinens lägenhet och stod inte stilla en stund tills det stängde vid 3 och då var jag ändå lite ledsen för att det redan var slut.. hehe! vill ju dansa mer juh ;P





Nu ska jag fortsätta glo Tv. ha det allahopa! =)
Pusskram

Midsommar!!


Jag och Thersetjejen käkar den goda midsommarmaten hemma hos mig!


Vi är ett gäng tjejer som gillar att grimarsera!!


Några av killarna ute på landet!




Tre midsommarGLADA tjejer :)


Var tvungen att ta en hel del bilder på oss tre för att få Ett bra ;P hihi


Henke och Karins bror Magnus!!


camilla och glada jag!!


Jag gapflabbar och jimmy bredvid ;P

Pussar på er.. mer bilder kommer senare men här kom en hel del som lovat iaf! :)

Äntligen dags!!

Nu sitter sofie framför datorn och tar emot massa bilder från karin.. inte vilka bilder som helst heller!! MIDSOMMARBILDERNA! Lovade ju för ett par dagar sedan att jag skulle lägga upp dem direkt för att jag var hos karin och la in dem på datorn, men det krånglade och först nu har det funkat att skicka över dem.. så lite senare så ska ni få smaka på min midsommar :D hihi!!

Nu ska jag fortsätta att diska som jag gör mellan varven här !!
Pussar på er


UTMANING!!

Jag har blivit utmanad av Anna-Maria!! =)

Jag ska svara på fem frågor om mig själv och sedan utmana fem andra bloggare.
Regler: Svara på frågorna om dig själv. I slutet av inlägget ger du dem vidare till fem andra bloggare. Och sedan skriver du en kommentar i deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

1. Vad gjorde du för tio år sedan:
Hmm,, jag bodde hemma med mor far och syskonen, var 10 år gammal och drömde om ett liv med "Hansonkillarna" ;) Spelade väl fotboll och lekte hela dagarna =)

2. Vilka fem saker finns på att göra listan idag:
* Äta
* Sova
* Jobba
* Handla
* Mysa

3. Godis jag gillar:
ALLT!! Allätare.. men mest choklad om jag måste bestämma något!!

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär:
Resa, leva livet, skänka pengar till fattiga länder och till familjen, köpa en lyxvilla i sthlms skärgård. Köpa en festbåt (eller hur Karin ;) ) och spara en jäklamassa.. det finns massa grejer jag skulle vilja köpa och ha.. men dagen den sorgen ;P eller inte!

5. Städer som jag bott i:
Lidköping och Stockholm




Hos Karin!!

Hejj alla mina vänner.. nu sitter jag här hemma hos Karin och vi laddar över alla hennes bilder från kameran till datorn, får hjälpa henne med det eftersom hon inte klarar det själv den lilla tösen ;) Så snart kommer det upp lite bilder på min blogg, från i fredags från midsommarfesten på Värmdö!! =)

Nu ska jag fortsätta ladda över.. hörs senare. pussar
kram


Morrn!!

God morgon allihopa.. hur är läget med er??
Med mig är det bara bra, lite trött och sliten bara!! ;) Var utekväll igår med, för våran allas Therese fyllde ju 27år igår och det var ju tvunget att firas med ett par rundor på Capres!! =) En trevlig kväll med mycket tjejsnack och pizza till!!

Idag ska jag och Karin till hammarbyhöjden för att lämna in hennes pojks glasögon och efter det ska vi åka vidare in till staden för att byta lite av mina kläder!! Har inte hunnet med det förns nu, glömde ta med mig kläderna när jag åkte till Lidköping så kunde inte byta dem då så får ta det nu.. kanske några dagar försent men får hoppas på det bäst :D

Nu ska jag kolla lite på Tv och käka frukost, ha're!
Pussis!


Bakis och glad!!

Här sitter jag hemma och sällskapar karin, har nämligen rast från jobbet nu så stack hem, dels för att äta och dels för att byta kläder.. hade nämligen inte tid att åka hem och byta om innan jobbet!! Det var nämligen så att våran hemmakväll igår hos mig ledde till att vi begav oss till karins sommarställe på Värmdö vid 23 tiden.. var där och festade med K:s bror och hans kompisar (20pers) mycket intressant och rogivande natt.. hehe!! hände mycket saker på den natten, vi fick nästan med allt man kunde göra under en hel natt.. allt från bad till uttbrått!! ;P

Anledningen till att jag inte kunde byta om innan jobbet var att jag åkte direkt från landet till jobbet, första bussen gick först så att jag kom fram exakt till jag börja, kunde inte bli bättre!! =) Var ju uppe hela natten också så är väldigt trött idag men ändå väldigt glad, för det var en väldigt rolig och lyckad midsommarfest!! Ska göras om..

Nu ska jag fixa lite innan jag sticker tillbaka till jobbet., men hörs senare,,,
Pussar på er!!

Ps. har fortfarande inte hittat min kamerasladd så kan varken ta bilder eller ladda över på datorn så ni får stå ut ett tag till tills jag finner den rackarns sladden, sen ska ni få många fina bilder från de två senaste veckorna som gått och det som händer fram tills dess!!! Ds.




Midsommar!!



Glad Midsommar alla!!
Nu fixas maten i högsta hugg med Therese och Karin!! ikväll blir det full fart med mat, jordgubbar och alkohol!! hihi.. kanske inte full fart med alkoholen för min del för ska ju jobba imorgon, lite trisst men så är det..

Nu ska jag kila tillbaka.. ha det gött!
pussar

Grannkrig!! ;)

Kanske inte riktigt grannkrig menkul är det ialla fall!! :P
Börja igår med att vi spelade lite högre musik än vad man ska efter 10.. inte farligt så att det skaka i hela huset men att det hördes lite till de i lägenheten över oss..!! Helt plötsligt vid 23-tiden så hör vi hur någon skriker från balkongen ovan; - För helvete, sänk musiken!! Utan att ens ha bett os tidigare!! Oops! men det idiotiska är att denna kvinna har två söner som både dem och hon själv kan börja skricka och slå och kasta grejer i lägenheten kl 00 på natten.. och det kan jag tala om att det hörs som faasen, man kan höra vart enda ord de skriker till varandra och de hörde nog inte mer än bara lite dunkdunk igårkväll!! men men, vi sänkte iafall musiken igår..

Det roliga med allt detta är nu att de spelar så högt ovanför oss så det nästan skakar i hela huset.. Sorgligt alltså.. ska detta vara någon slags hämnd från dem nu eller? förstår inte!! kul har jag åt det ialla fall..
För det första så är det mitt på dagen så jag bryr mig inte ett skvatt, stör inte mig.. och för det andra om de nu skulle fortsätt tills sent in på natten så kommer jag ändå inte sova hemma, ska nog sova hos karin inatt! :P

Nu ska jag diska och greja lite.. hörs senare!
Pusskram

Vaken och deppad!!

Vaknade för ca en timma sedan men var även uppe kl 7 när karin steg upp till jobbet men var för trött för att hålla mig vaken när hon gått så jag gick och la mig igen!!

Allt bra annars med er?? Med mig är det sådär, är världens jättedeppig idag för att jag sitter och tänker på fotbollsmatchen igår; Sverige - Ryssland!! Vilket fiasko, vad sysslade Sverige med egentligen, vi hade inte ens energi i spelet vi stod i princip bara där och tittade.. vad hände?? Inte ens Zlatan gav sitt allt, han hade ju iofs ont i knät eller nått men då hade faktiskt någon annan hel människa i laget gjort den insattsen bättre.. såå ledsen över att det inte blir någon mer match att se fram emot och se sverige spela igen!! SUCK!! men vad ska man gör..? flytta till Ryssland kanske!?



Nu ska jag gå ut och gå en sväng och få av all ilska ;S hihi.. ha det gött
pussis


Kvällen!

Nu har precis Therese dragit hem efter en helkväll hemma hos mig med fotboll och goda cidersorter :)
Karin står här bredvid mig och tjuvläser min kalender och kommenterar och skrattar åt olika saker.. nu hitta hon min anteckning om när vi träffa "gubbarna" på capres , de var ju 41 och 45år gamla.. inget för oss att ha..

Nu ska jag och Karin hoppa i säng.. karin jobbar ju faktiskt imorgon! :D
Pussar på er!


Städning och musik!!

Finns det något roligar än att städa när man lyssnar på riktigt hög musik?? :) jo det kanske det finns!! Tänk er lyssnade på Pussycatdolls på högsta volym med dammvippan i handen, då kan det inte bli tråkigt, massa roliga dansmoves och sjungande i damvippsmikrofonen ;) hihi!! ser ni bilden framför er?? Det är vad jag sysslar med nu iafall!!



Väntar på att karin och therese ska komma, ska möta dem om en kvart och då blir det bäsch, skitsnack och FOTBOLL!! hihi.. En härlig kväll med flickorna! :D
Nu fortsätter städandet ska ju sticka snart... pussar på er



(sorry för dåligt uppdaterande, har haft fullt upp)


I nöd och näppe!!

Sitter nu i telefon med lillkusinen och hjälper henne att lägga upp klipp på bloggen! Vad gör man inte för sina vänner! ;)
Resultatet blev det här.. finalbidraget från talang 2008



Är förresten hemma i stockholm nu igen efter en härlig vecka hemma i vinninga!! har många hem ser ni så ni får försöka hänga med så gott det går på mina hem!! ;P
Ha det så gött allihopa.. pussar



hej och välkomna tillbaka! ;)

Nu är sofie här efter ett antal dagar hemma i vinninga och lidköping och efter ett antal dagars krångel med datorn och internet :P

Jag har i veckan haft full rulle hela tiden, antingen student, grilla umgås med kompisar, begravning eller träning!! hehe.. så har inte haft en enda lugn dag, förräns idag då! idag har jag mest bara slappat och gjort som jag velat, har iofs vattnat blommorna inne, och i landet och även diskat och hängt tvätt, duktiga Sofie ! =)



Ikväll blir det träning, och inte vilken träning som helst utan fortbollsträning med gamla goa vinninga damlag =) mitt gamla fotbollslag som jag spela i innan jag flytta till sthlm!! har blivit en hel del förändringar sen dess vet jag, ny tränare yngre och ny spelare så ska bli väldigt intressant och träna med dem och även få bekräftelse på min kassa kondition , hihi!! och bollsinnet är la inte heller på topp! :S

Nu ska jag käka lite så jag orkar träningen senare.. ha det alla så ska ni få lite mer utförligare uppdatering om veckan senare!! =) Pussisar

Källaren nästa!

Nu har jag nästan gjort klart allt jag skulle göra klart idag innan hemresan imorgon!!

Jag har klippt björn, vart ute och sprungit, hunnit duscha, lagat mat och käkat och sedan fick vi besök av björns mamma så har tjatat lite med henne och nu har jag nästan packat klart allt.. eller inte packat, har bara lagt fram allt jag ska ha med!! Så nu är det källaren nästa; för att hämta min resväska så jag kan packa ner alla mina kläder och skor och skit ;)

Så nu hörs vi inte förräns imorgon, förhoppningsvis innan tåget går =)
Ha det .. pöss!


här är sofie!

Hur är det med alla er där hemma eller borta eller vart ni nu är ;) ?? bra hoppas jag iaf!
Med mig är det bra bara att jag är trött.. allt är precis som vanligt alltså =)

Jag sitter nu och förbereder mig för att klippa björn! ska även packa, laga mat och äta, springa och städa! Så jag känner mig lite halft stressad alltså! :S ska ju packa för en hel veckas semester i lidköping (10 dagar) så måste ju planera lite vad jag tar med mig så inget blir kvarglömt eller fattas ... brukar bli så att det alltid är något som jag ej fått med mig och det bara på en helgs vistelse ;P

Ska bli skönt att komma hem och träffa alla och få slappna av lite har varit så mkt jobb och så så behöver lite vila och dels så är det fint väder, och framför allt så ska jag ju hem för min morfars begravning!!


Unga söta morfar

Nu ska jag klippa till.. ha det gottigt alla!
Puss kram!

Köttbiffar!

Hejj alla mina vänner! =)
Här sitter jag igen och funderar på vad man ska skriva den här gången då för att ni ska tycka det är roligt? ja i och för sig så vet jag ju inte om ni tidigare har tyckt att mina inlägg har varit särskilt roliga men jag kan ju alltid hoppas! ;)

Nu har jag precis stekt klar våra hemmagjorda biffar, mums! älskar hemmagjorda mycket godare än köpta!! björn var så duktig så han stod och diska under tiden som jag lagade maten så nu har vi nästan fått bort all disk som ha hopat sig på bänken ;P

Nu ska sofie käka.. ha det
Pussis!


Veckan

Ja ni, vad ska jag ha för mig i veckan då? ja ni! först och främst så ska jag jobba mån - fredag och efter jobbet blir det nog några svängar med therese och kanske karin också till sjön för att bada sola och bara snacka skit! =) Var första gången vid sjön i bagis idag med therese, riktigt mysigt faktiskt!!

I helgen då! Jo då ska sofie faktiskt åka hem, ska bli bonnefest för kompisarna Carro, Ellen, Amanda och Lindha som alla fyller 20 i år!! bonnefest kallar jag det bara för att det är en fest med temat bonde ;P så frågan är vad tusan jag ska ha på mig, har inte riktigt kommit på det ännu! Någon som har något bra förslag?? =)

       

Nu ska jag hoppa lite hopprep och träna lite liite styrka ;)
Pusshopp gummipropp!
<3


Nu har jag varit på landet!!

Hur är det med alla underbara människor där ute?
Med mig är det bara underbart!! (förutom min blåsa på överläppen ;S) Har idag jobbat min första dag på mitt sommarschema och med det menas att jag började kl halv 7 istället för 7.. och det gör stor skillnad faktiskt även om man inte kan tro det!! vill ha sovmorgon ;P

I helgen har jag som sagt varit i Karins sommarstuga och solat badat snackat skit och bara haft det underbart =) första doppet blev det ju också igår och det kändes mycket bra.. mycket varmare än jag tordde det skulle vara, behagligt faktiskt! Var så skönt att bara komma iväg för två dar.. komma bort från storstaden och allt jobba och jobbigheter! Tyvärr så blir det inga bilder i detta inlägg eftersom jag fortfarande inte har hittat min kameraslad och kan därför inte föra över bilderna till datorn!! *Snyft*.. men kommer ett nytt inlägg om helgen så fort jag hittat sladden!

Nu är det dags för mat så ska förberda pastasalladen och sen blir det mums med käk :D
Ha det lovely.. pusskram <3

RSS 2.0