Back again!!

Som ni har förstått via mina två senaste inlägg så har jag haft det lite jobbigt på senaste och inte riktigt orkat eller kännt lust att skriva på bloggen.. men nu tävkte jag komma tillbaka och börja uppdatera igen efter att det mesta av allt det jobbaiga har lagt sig och att jag börjat förstå lite mer..!!

Och TACK för alla fina snälla uppmuntrande kommentarer,, behövdes verkligen! Tack! =)

Nu sitter jag och käkar lite tomat och mozzarella! Mums.. ska käka riktig mat senare men ska ge mig ut på en långpromenad senare tänkte jag så ska käka först efter det!! har jobbat idag igen, tar aldrig slut på jobb nu! hihi.. har jobbat sedan förr förra tidagen och bara vart ledig en dag sen dess och ska även jobba imorgon och på torsdag också!! skönt när man bara känner hur pengarna ramlar in ;)



Igår var det pickninck med Karin på prinsesstårtan i Bagis.. mycket trevligt, fick ju bli pickninck istället för solningen eftersom solariet hade stängt!! tusan =) I förrgår var det en lite trevlig kväll på Capres(baren i bagis) med en öl !! var det tänkt från början men slutade med ca 3-4 cider var ;) hihi!! snackade hela kvällen med 2 st 40 åriga "killar" som så ut som 30.. som till vilket pris som helst ville få med mig och karin hem.. var roligt ibörjan och "leka" med deras känslor lite.. men i slutet var det bara äckligt.. !! :S

Nu ska jag spana på¨kompisarnas bloggar och se vad ni har haft för er.. ha det gullungar Pussar

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det är min kusin det:)

2008-05-27 @ 19:20:27
URL: http://http:
Postat av: Maria

hehe, jo hanj a fick prata med i telefonen var rädd var rätt :P

2008-05-27 @ 20:51:44
URL: http://downtoyou.blogg.se/
Postat av: Maria

glömde skriva att han var rätt ÄCKLIG!! :P

2008-05-27 @ 20:52:48
URL: http://downtoyou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0